ACIL: Fetih Suresi okuyabilecek olan varmi?..........TAMAMLANMISTIR

FaKiR

Meþveret Bþk.
Es Selamu Aleykum kardesler,

bu aksam acil, fetih suresi dagitmamiz lazim,

okuyabilecek olan varmi?

5 gulsah oztuna
5 asmi
5 talha abi
20 abdullah abi
2 aRIF abi
4 yeltegiyan
5 mihrimah
1 inci siyahindan :)
1nunu
1ali abi
1 masiva
1 soy yo

TeFaNi1

Well-known member
Cevap: ACIL: Fetih Suresi okuyabilecek olan varmi?

eyvah feza abicim kimse görmemiş sanırım
5 tane aldım inşaallah

Tövbekar1

Well-known member

başkanım kaç tane emir buyuruyosan biz burdayız Allahın izniyle... sayı söyle yeter...

FaKiR

Meþveret Bþk.

başkanım kaç tane emir buyuruyosan biz burdayız Allahın izniyle... sayı söyle yeter...
estf agabey,
yetisti yine hizir abim,:) Allah razi olsun...
bu aksam okunmasi lazim,
dagitmaniza belki zaman olmiyacaktir, o yuzden siz soyleyin kac tane okuyabilirseniz artik...

Tövbekar1

Well-known member

başkanım o zaman 20 sini ben aldım... Allah kabul etsin... 5 taneside başkası sebeblensin diye bıraktım... ama arif abi yanımda... feza kendisi okusun diyo:):)

FaKiR

Meþveret Bþk.

başkanım o zaman 20 sini ben aldım... Allah kabul etsin... 5 taneside başkası sebeblensin diye bıraktım... ama arif abi yanımda... feza kendisi okusun diyo:):)

Arif abi uzaktan cevap gonrecegine kendin yazsana :p ,
2 tanede Arif abiye okutun abdullah abim, okumam felan derse benden taraf bi biskrem ismarlayin okur insallah :)

Tövbekar1

Well-known member

arif abim, söyle başkana talha nın aldığı 5 tanenin 2 sini geri alıp bana versin. biskrem artık borcu olsun diyor... Allaha emanetsin başkanım... maç izlemeye gideceğiz... Allah milli takımımızında yardımcısı olsun...

FaKiR

Meþveret Bþk.

arif abim, söyle başkana talha nın aldığı 5 tanenin 2 sini geri alıp bana versin. biskrem artık borcu olsun diyor... Allaha emanetsin başkanım... maç izlemeye gideceğiz... Allah milli takımımızında yardımcısı olsun...

amin amin ,ispanyollar sakat adamlar, sag saglim , bol gollu cikariz ordan insallah :)

verilen geri alinmaz :p Arif abiye ayri iki tane ekliyorum,
hayirli seyirler size, :038:

TeFaNi1

Well-known member

ya ne mükemmel bir forumdayım şükürler olsun. gerektiğinde hani tabiri caizse anında voltran oluşturup hallediyoruz herşeyi :) mihrimah kardeşim 5 aldık diye davacı olmuş bizden ama saat 9 olmuştu gece gören olmazsa diye okunacak kalmasın diye aldık. biz bir halka değilmiyiz sonuçta hangimiz yaparsa yapsın ecri hepimize verilir inşaallah.Allah hepinizden razı olsun.

Bu alana bir cevap yazın...