Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
acıyı aska yama yaptım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bardak" data-source="post: 124149" data-attributes="member: 1298"><p style="text-align: right"><span style="color: #9c00ff"><span style="font-family: 'Impact'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: indigo"><em>Bitiyor zaman. Tüm saatler kum saatinin içinde birbiri üstüne yığılıyor. Sahte mutluluklar giyiniyor sözcükler. Sen-ben savaşında imtiyazsız yarınlara bugünden açıyorum gözlerimi. Savaşacak kadar bile yakın olmayışımızı bilirim. Bilirim, acı verişindir bu kadar sözcük dizdiren. Ömrümü ömrünün ardında sürüyen...</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="color: #9c00ff"><span style="font-family: 'Impact'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: indigo"><em></em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="color: #9c00ff"><span style="font-family: 'Impact'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: indigo"><em>Aynaları kırıldı mutluluğumun. Söz dinlemeyen yanımı artık çok iyi tanıyorum. Ayağım takılıyor bir acıya ve yokluğunun üstüne düşüyorum.</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="color: #9c00ff"><span style="font-family: 'Impact'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: indigo"><em>Hala üşüyorum...</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="color: #9c00ff"><span style="font-family: 'Impact'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: indigo"><em>İğne deliğinden geçiriyorum sevdayı. Sen oluyor nakışımın adı. Bir an sen oluyorum anlayışsız, vurdumduymaz... Sonra bana dönüyorum. Bak hala ağlıyorum... Harf harf işlerken kelimelerimi, şimdiden yerleştiriyorum acılarımı parmaklarımın ucuna. Son düşen cemreyi de ayırıyorum payıma.</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="color: #9c00ff"><span style="font-family: 'Impact'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: indigo"><em></em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="color: #9c00ff"><span style="font-family: 'Impact'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: indigo"><em>Kapatıyorum gözlerimi. Hadi git yâr, geldiğin gibi. Acıttığın yerden tüm acılarımı da topla git hadi.</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="color: #9c00ff"><span style="font-family: 'Impact'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: indigo"><em>Anlamadım yâr</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="color: #9c00ff"><span style="font-family: 'Impact'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: indigo"><em>Sen mi yâr olmadın yoksa ben mi yarenlikten uzaktım? Hangi kıyıya vurmuştu aramızdaki eksik o taş? Hangi şarkıda yarım kalmıştı notamız? Hangi satır içine sığdırabilmişti de seni; sen bulunmazım olmuştun?</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="color: #9c00ff"><span style="font-family: 'Impact'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: indigo"><em>Ah yâr sana bağlamazsam sözcüklerimi, hep anlamsızlık oluyor yüreğimin dili. Sana bağlandığında da gözyaşına paralel oluyor. Yok, mu önümde senden gayri gidecek bir yol?</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="color: #9c00ff"><span style="font-family: 'Impact'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: indigo"><em>İçim yine aynı mısra´ları tekrarlıyor</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="color: #9c00ff"><span style="font-family: 'Impact'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: indigo"><em></em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="color: #9c00ff"><span style="font-family: 'Impact'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: indigo"><em>Yamaçlarımda senli güzel düşerim var</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="color: #9c00ff"><span style="font-family: 'Impact'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: indigo"><em>Ama düşlerime damlayan zehir de sensin yâr</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="color: #9c00ff"><span style="font-family: 'Impact'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: indigo"><em></em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="color: #9c00ff"><span style="font-family: 'Impact'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: indigo"><em>Bulamadım yâr. Seni bu kadar ararken kendime bir mutluluğu da bulamadım. Zamandan bir bir çalıp saatleri sızlayan yanlarıma kattım. Ben acıyı aşka yama yaptım. Hafife almadım duyuları. Kuytu köşelerde ölümüne besledim sevdayı. Acıydı bildiğim aşkın ön adı.</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="color: #9c00ff"><span style="font-family: 'Impact'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: indigo"><em></em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="color: #9c00ff"><span style="font-family: 'Impact'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: indigo"><em>Hiçbir şehre sığmadı yüreğim. İstanbul sen de yüreğimi ayaklarına doladın. Ve sen düştün ben kanadım. Ezildim, yarama yine koskoca bir kenti bastım.</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="color: #9c00ff"><span style="font-family: 'Impact'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: indigo"><em></em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="color: #9c00ff"><span style="font-family: 'Impact'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: indigo"><em>Büyük bir uykudan ibaret sandım satırlarda yaşamayı. Kelimeleri vurdum kumsallara. Canımı ağrıttım ardında. Ve bir taş daha attım içimin karanlık dehlizine. Hüzün meskenine kilitli aşk hangi makamı kabul ediyordu ki sözlerine? Hangi yaram düşlerimi sana vurduğumda acı damlatmıyordu?</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="color: #9c00ff"><span style="font-family: 'Impact'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: indigo"><em></em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="color: #9c00ff"><span style="font-family: 'Impact'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: indigo"><em>Gerçeğimde olmayan yâr gönlümden git!</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="color: #9c00ff"><span style="font-family: 'Impact'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: indigo"><em>Hadi git!</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="color: #9c00ff"><span style="font-family: 'Impact'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: indigo"><em>Ben sarsılan bir şehrin enkazı olmaya razıyım. </em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="color: #9c00ff"><span style="font-family: 'Impact'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: indigo"><em>Ben, yine kâbuslar saklarım yatak başlarımda. </em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="color: #9c00ff"><span style="font-family: 'Impact'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: indigo"><em>Ve sana şiirler biriktirmekten vazgeçerim.</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="color: #9c00ff"><span style="font-family: 'Impact'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: indigo"><em>Sessizliğimin sesini dinlerim bir sonbahar sabahında...</em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="color: #9c00ff"><span style="font-family: 'Impact'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: indigo"><em></em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="color: #9c00ff"><span style="font-family: 'Impact'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: indigo"><em>Kahraman Tazeoğlu</em></span></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bardak, post: 124149, member: 1298"] [RIGHT][COLOR=#9c00ff][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=indigo][I]Bitiyor zaman. Tüm saatler kum saatinin içinde birbiri üstüne yığılıyor. Sahte mutluluklar giyiniyor sözcükler. Sen-ben savaşında imtiyazsız yarınlara bugünden açıyorum gözlerimi. Savaşacak kadar bile yakın olmayışımızı bilirim. Bilirim, acı verişindir bu kadar sözcük dizdiren. Ömrümü ömrünün ardında sürüyen... Aynaları kırıldı mutluluğumun. Söz dinlemeyen yanımı artık çok iyi tanıyorum. Ayağım takılıyor bir acıya ve yokluğunun üstüne düşüyorum. Hala üşüyorum... İğne deliğinden geçiriyorum sevdayı. Sen oluyor nakışımın adı. Bir an sen oluyorum anlayışsız, vurdumduymaz... Sonra bana dönüyorum. Bak hala ağlıyorum... Harf harf işlerken kelimelerimi, şimdiden yerleştiriyorum acılarımı parmaklarımın ucuna. Son düşen cemreyi de ayırıyorum payıma. Kapatıyorum gözlerimi. Hadi git yâr, geldiğin gibi. Acıttığın yerden tüm acılarımı da topla git hadi. Anlamadım yâr Sen mi yâr olmadın yoksa ben mi yarenlikten uzaktım? Hangi kıyıya vurmuştu aramızdaki eksik o taş? Hangi şarkıda yarım kalmıştı notamız? Hangi satır içine sığdırabilmişti de seni; sen bulunmazım olmuştun? Ah yâr sana bağlamazsam sözcüklerimi, hep anlamsızlık oluyor yüreğimin dili. Sana bağlandığında da gözyaşına paralel oluyor. Yok, mu önümde senden gayri gidecek bir yol? İçim yine aynı mısra´ları tekrarlıyor Yamaçlarımda senli güzel düşerim var Ama düşlerime damlayan zehir de sensin yâr Bulamadım yâr. Seni bu kadar ararken kendime bir mutluluğu da bulamadım. Zamandan bir bir çalıp saatleri sızlayan yanlarıma kattım. Ben acıyı aşka yama yaptım. Hafife almadım duyuları. Kuytu köşelerde ölümüne besledim sevdayı. Acıydı bildiğim aşkın ön adı. Hiçbir şehre sığmadı yüreğim. İstanbul sen de yüreğimi ayaklarına doladın. Ve sen düştün ben kanadım. Ezildim, yarama yine koskoca bir kenti bastım. Büyük bir uykudan ibaret sandım satırlarda yaşamayı. Kelimeleri vurdum kumsallara. Canımı ağrıttım ardında. Ve bir taş daha attım içimin karanlık dehlizine. Hüzün meskenine kilitli aşk hangi makamı kabul ediyordu ki sözlerine? Hangi yaram düşlerimi sana vurduğumda acı damlatmıyordu? Gerçeğimde olmayan yâr gönlümden git! Hadi git! Ben sarsılan bir şehrin enkazı olmaya razıyım. Ben, yine kâbuslar saklarım yatak başlarımda. Ve sana şiirler biriktirmekten vazgeçerim. Sessizliğimin sesini dinlerim bir sonbahar sabahında... Kahraman Tazeoğlu[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/RIGHT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
acıyı aska yama yaptım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…