Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
..ada..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="zeyhak_" data-source="post: 142005" data-attributes="member: 22"><p><span style="color: #FF0000"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]<span style="font-size: 15px"><strong><em>...ADA...</em></strong></span>[/FONT]</p><p></span><p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif][/FONT] </p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]<span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>Bir zamanlar, bütün duyguların üzerinde yaşadığı bir ada varmış: </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>Mutluluk, Üzüntü, Bilgi ve tüm diğerleri, Aşk dahil. </em></strong></span></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]<span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>Bir gün, adanın batmakta olduğu, duygulara haber verilmiş.</em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>Bunun üzerine hepsi, adayı terk etmek için sandallarını hazırlamışlar. </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>Aşk, adada en sona kalan duygu olmuş. </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>Çünkü, mümkün olan en son ana kadar beklemek istemiş.</em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>Ada neredeyse battığı zaman,</em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>Aşk, yardım istemeye karar vermiş.</em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>Zenginlik, çok büyük bir teknenin içinde geçmekteymiş. </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>Aşk, </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>"Zenginlik, beni de yanına alır mısın?" diye sormuş.</em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>Zenginlik,</em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>"Hayır, alamam. Teknemde çok fazla altın </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>ve gümüş var, senin için yer yok." demiş. </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>Aşk, çok güzel bir yelkenlinin içindeki </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>Kibir'den yardım istemiş.</em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>"Kibir, lütfen bana yardım et!"</em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>"Sana yardım edemem Aşk. </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>Sırılsıklamsın ve yelkenlimi mahvedebilirsin." </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>diye cevap vermiş Kibir.</em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>Üzüntü yakınlardaymış </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>ve Aşk, yardım istemiş: </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>"Üzüntü, seninle geleyim..."</em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>"Off, Aşk, o kadar üzgünüm ki, yalnız kalmaya ihtiyacım var."</em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>Mutluluk da Aşk'ın yanından geçmiş</em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>ama o kadar mutluymuş ki, </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>Aşk'ın çağrısını duymamış. </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>Aşk, birden bir ses duymuş: </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>"Gel Aşk! Seni yanıma alacağım..."</em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>Bu Aşk'tan daha yaşlıca birisiymiş.</em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>Aşk o kadar şanslı ve mutlu hissetmiş ki kendini</em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>onu yanına alanın kim olduğunu öğrenmeyi akıl edememiş. </em></strong></span></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]<span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>Yeni bir kara parçasına vardıklarında, </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>Aşk'a yardım eden, yoluna devam etmiş.</em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>Ona ne kadar borçlu olduğunu fark eden Aşk, Bilgi'ye sormuş: </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>"Bana yardım eden kimdi?" </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>"O, Zaman'dı" diye cevap vermiş Bilgi.</em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>"Zaman mı? </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>Neden bana yardım etti ki?" diye sormuş Aşk. </em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>Bilgi gülümsemiş:</em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #333399"><strong><em>"Çünkü sadece Zaman Aşk'ın ne kadar büyük olduğunu anlayabilir..</em></strong></span></span>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zeyhak_, post: 142005, member: 22"] [COLOR=#FF0000][CENTER][FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif][SIZE=4][B][I]...ADA...[/I][/B][/SIZE][/FONT][/CENTER][/COLOR][CENTER] [FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif][SIZE=4][COLOR=#333399][B][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif][SIZE=4][COLOR=#333399][B][I]Bir zamanlar, bütün duyguların üzerinde yaşadığı bir ada varmış: Mutluluk, Üzüntü, Bilgi ve tüm diğerleri, Aşk dahil. [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif][SIZE=4][COLOR=#333399][B][I]Bir gün, adanın batmakta olduğu, duygulara haber verilmiş. Bunun üzerine hepsi, adayı terk etmek için sandallarını hazırlamışlar. Aşk, adada en sona kalan duygu olmuş. Çünkü, mümkün olan en son ana kadar beklemek istemiş. Ada neredeyse battığı zaman, Aşk, yardım istemeye karar vermiş. Zenginlik, çok büyük bir teknenin içinde geçmekteymiş. Aşk, "Zenginlik, beni de yanına alır mısın?" diye sormuş. Zenginlik, "Hayır, alamam. Teknemde çok fazla altın ve gümüş var, senin için yer yok." demiş. Aşk, çok güzel bir yelkenlinin içindeki Kibir'den yardım istemiş. "Kibir, lütfen bana yardım et!" "Sana yardım edemem Aşk. Sırılsıklamsın ve yelkenlimi mahvedebilirsin." diye cevap vermiş Kibir. Üzüntü yakınlardaymış ve Aşk, yardım istemiş: "Üzüntü, seninle geleyim..." "Off, Aşk, o kadar üzgünüm ki, yalnız kalmaya ihtiyacım var." Mutluluk da Aşk'ın yanından geçmiş ama o kadar mutluymuş ki, Aşk'ın çağrısını duymamış. Aşk, birden bir ses duymuş: "Gel Aşk! Seni yanıma alacağım..." Bu Aşk'tan daha yaşlıca birisiymiş. Aşk o kadar şanslı ve mutlu hissetmiş ki kendini onu yanına alanın kim olduğunu öğrenmeyi akıl edememiş. [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif][SIZE=4][COLOR=#333399][B][I]Yeni bir kara parçasına vardıklarında, Aşk'a yardım eden, yoluna devam etmiş. Ona ne kadar borçlu olduğunu fark eden Aşk, Bilgi'ye sormuş: "Bana yardım eden kimdi?" "O, Zaman'dı" diye cevap vermiş Bilgi. "Zaman mı? Neden bana yardım etti ki?" diye sormuş Aşk. Bilgi gülümsemiş: "Çünkü sadece Zaman Aşk'ın ne kadar büyük olduğunu anlayabilir..[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
..ada..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…