Normal
Selamunaleyküm ;Biraz önce Memluk Hocam'dan aldım acı haberini abimizin, kayıtsız kalamadım ailemin yanında olmak istedim.Hepimizin başı sağolsun.Yakınlarına Rabbim sabrı cemil ihsân eylesin..Evet; Ademyakup abimizden çok istifade ettik,yol arkadaşlığı yaptık.Son dersi de hepimize ibret olsun inşaallah."Nasıl yaşarsan Öyle ölürsün..." Cuma namazı yolunda şehid olmuş anladığım kadarıyla. Allah mekanını cennet eylesin. Efendimize üstadımıza komşu eylesin,Nurlar yoldaşı olsun inşaallah.Hangi hatimden ne kadar cüz ve diğer ne okuma varsa bana düşen neyse yazarsanız sevinirim hocam.Allah'a emanet olun.Selam ve dua ile...
Selamunaleyküm ;
Biraz önce Memluk Hocam'dan aldım acı haberini abimizin, kayıtsız kalamadım ailemin yanında olmak istedim.Hepimizin başı sağolsun.Yakınlarına Rabbim sabrı cemil ihsân eylesin..
Evet; Ademyakup abimizden çok istifade ettik,yol arkadaşlığı yaptık.Son dersi de hepimize ibret olsun inşaallah."Nasıl yaşarsan Öyle ölürsün..." Cuma namazı yolunda şehid olmuş anladığım kadarıyla. Allah mekanını cennet eylesin. Efendimize üstadımıza komşu eylesin,Nurlar yoldaşı olsun inşaallah.
Hangi hatimden ne kadar cüz ve diğer ne okuma varsa bana düşen neyse yazarsanız sevinirim hocam.
Allah'a emanet olun.
Selam ve dua ile...