Normal
Çok mütessirim, Rabbim kabrini nur, mekanını cennet eylesin inşaAllah...Kendisini ancak ismen tanıyorum lakin burada sarf ettiği emek ve dahi dünyevi hayatta vucud bulan hizmetleri için Allah her iki cihandada razı olsun kendisinden bu güzel gecenin kutsiyeti hürmetine varsa affetsin bütün günahlarını merhametiyle, rahmetiyle muamele buyursun Rabbim.Ailesine, sevenlerine sabırlar versin İnşaAllah...Amin Amin Amin...Hepimizin başı sağolsun...5 tane Yasinî Şerif okuyacağım fakat Hatimlerde cüz kaldıysa almak istiyorum... Yaradan haberdar eylesin, pürnûr eylesin kabrini kardeşimizin.....
Çok mütessirim, Rabbim kabrini nur, mekanını cennet eylesin inşaAllah...Kendisini ancak ismen tanıyorum lakin burada sarf ettiği emek ve dahi dünyevi hayatta vucud bulan hizmetleri için Allah her iki cihandada razı olsun kendisinden bu güzel gecenin kutsiyeti hürmetine varsa affetsin bütün günahlarını merhametiyle, rahmetiyle muamele buyursun Rabbim.Ailesine, sevenlerine sabırlar versin İnşaAllah...Amin Amin Amin...
Hepimizin başı sağolsun...
5 tane Yasinî Şerif okuyacağım fakat Hatimlerde cüz kaldıysa almak istiyorum... Yaradan haberdar eylesin, pürnûr eylesin kabrini kardeşimizin.....