Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Adını Siz Koyun...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="teblið" data-source="post: 252565" data-attributes="member: 1011058"><p><strong>iNŞL MUHTEREM KARDEŞİM İNŞL.</strong></p><p> </p><p><strong>Hizmete nasibimiz dairesinde devam edeceğiz ..Hani konuyu buraya taşımamda ki gayede şundan ibarettir aslında;Derdim hayatımdan bahsetmek değil ;</strong></p><p> </p><p><strong>Tarih tekkerürden ibaret tir..Bu nedenle İslam tarihinde buna benzer olaylar azımsanmayacak kadar çok;Allah (c.c)yolunda olan bir çok müslüman en evvel yakınlarıyla imtihan olmuşlardır..Gerek anne babaları gerek kardeşleri gerek eşleri vs..;</strong></p><p> </p><p><strong>Örneğin Musab bin umeyri düşündüğümüz zaman ;zengin bir ailenin çocuğu ve mekke halkının döneminde en iyi şartlarda yaşayan bir genç..Ama tamamen kendini Hz pygambere adayan hatta siper eden bir asker Musab!!!</strong></p><p> </p><p><strong>Hz ibrahime bakalım babası Azer bir put perest ;onunla pazara giden ve aklı baliğ olunca putları deviren koca bir İman abidesi hz İbrahim(as)</strong></p><p> </p><p><strong>hz Nuh (as) oğullarıyla imtihan olur ;</strong></p><p> </p><p><strong>Ve bu liste uzar gider..;</strong></p><p> </p><p><strong>ve bu noktada adı İmtihan olan bu hayat serüveninde böylesi sıkıntılar yaşandığı zaman ,kainatta yanlız bizlerin tek bu derdi çekmediği ,sayısının oldukça çok olduğunu bilmemiz içinde yazdım bu satırları aslında;bir nevii umudumuzu kaybetmemiz gerektiği hususunu hatırlatmak babında</strong></p><p> </p><p><strong>Ve dünyaya aynı pencereden bakan biz müslümanların ortak paydada nasıl hareket etmemiz gerektiği istişaresi niyetiyle yazdım;</strong></p><p> </p><p><strong>Rabbim cümleten razı olsun ve mücadelemizde sabır en büyük azığımız olsun;</strong></p><p> </p><p><strong>amma velakin bu mücadede başkalarının hoşuna gitmesede davamıza sadakatimiz ;</strong></p><p> </p><p><strong>Hüseyni hocamızında bizlere hatırlattığı o güzel hadisi şerifte önümüzde ışık olsun inşl;</strong></p><p> </p><p><strong>BİR ELİME AY BİR ELİME GÜNEŞİ VERSELER BEN BU DAVADAN VAZGEÇMEM.....</strong></p><p> </p><p><strong>Rabbim bizleride sabit eylesin davası ve dini üzere inşl.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="teblið, post: 252565, member: 1011058"] [B]iNŞL MUHTEREM KARDEŞİM İNŞL.[/B] [B]Hizmete nasibimiz dairesinde devam edeceğiz ..Hani konuyu buraya taşımamda ki gayede şundan ibarettir aslında;Derdim hayatımdan bahsetmek değil ;[/B] [B]Tarih tekkerürden ibaret tir..Bu nedenle İslam tarihinde buna benzer olaylar azımsanmayacak kadar çok;Allah (c.c)yolunda olan bir çok müslüman en evvel yakınlarıyla imtihan olmuşlardır..Gerek anne babaları gerek kardeşleri gerek eşleri vs..;[/B] [B]Örneğin Musab bin umeyri düşündüğümüz zaman ;zengin bir ailenin çocuğu ve mekke halkının döneminde en iyi şartlarda yaşayan bir genç..Ama tamamen kendini Hz pygambere adayan hatta siper eden bir asker Musab!!![/B] [B]Hz ibrahime bakalım babası Azer bir put perest ;onunla pazara giden ve aklı baliğ olunca putları deviren koca bir İman abidesi hz İbrahim(as)[/B] [B]hz Nuh (as) oğullarıyla imtihan olur ;[/B] [B]Ve bu liste uzar gider..;[/B] [B]ve bu noktada adı İmtihan olan bu hayat serüveninde böylesi sıkıntılar yaşandığı zaman ,kainatta yanlız bizlerin tek bu derdi çekmediği ,sayısının oldukça çok olduğunu bilmemiz içinde yazdım bu satırları aslında;bir nevii umudumuzu kaybetmemiz gerektiği hususunu hatırlatmak babında[/B] [B]Ve dünyaya aynı pencereden bakan biz müslümanların ortak paydada nasıl hareket etmemiz gerektiği istişaresi niyetiyle yazdım;[/B] [B]Rabbim cümleten razı olsun ve mücadelemizde sabır en büyük azığımız olsun;[/B] [B]amma velakin bu mücadede başkalarının hoşuna gitmesede davamıza sadakatimiz ;[/B] [B]Hüseyni hocamızında bizlere hatırlattığı o güzel hadisi şerifte önümüzde ışık olsun inşl;[/B] [B]BİR ELİME AY BİR ELİME GÜNEŞİ VERSELER BEN BU DAVADAN VAZGEÇMEM.....[/B] [B]Rabbim bizleride sabit eylesin davası ve dini üzere inşl.[/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Adını Siz Koyun...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…