Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Adını Son Koydum Sonunu Hüsran
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Eyvàh!" data-source="post: 65284" data-attributes="member: 12"><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #5800ff">Adını Son Koydum Sonunu Hüsran </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #5800ff"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #5800ff"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #5800ff">En güzel rüyamdın sen benim </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #5800ff">Bak şimdi kabusum oldun</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #5800ff">Vazgeçilmezdim benim </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #5800ff">Bak şimdi ellerin oldun</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #5800ff">Unutamadım ki ben seni</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #5800ff">Sen benim sonum oldun</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #5800ff">Yüreğimi aldın yerden yere vurdun</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #5800ff">Unutamadım ki ben seni </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #5800ff">Sen benim son umudumdun</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #5800ff">Gözlerine baktım öylece durdum</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #5800ff">Elin olduğunu düşündükçe </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #5800ff">İçten içe kudurdum</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #5800ff">Ne oldu söylemedin bana</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #5800ff">Hani sende seviyordun</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #5800ff">Adını koydum sonunda</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #5800ff">Zaten en başından biliyorum</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #5800ff">Adını SON</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #5800ff">Sonunu HÜSRAN koydum...</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #5800ff">__________________</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #5800ff"></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Eyvàh!, post: 65284, member: 12"] [center][size=3][color=#5800ff]Adını Son Koydum Sonunu Hüsran En güzel rüyamdın sen benim Bak şimdi kabusum oldun Vazgeçilmezdim benim Bak şimdi ellerin oldun Unutamadım ki ben seni Sen benim sonum oldun Yüreğimi aldın yerden yere vurdun Unutamadım ki ben seni Sen benim son umudumdun Gözlerine baktım öylece durdum Elin olduğunu düşündükçe İçten içe kudurdum Ne oldu söylemedin bana Hani sende seviyordun Adını koydum sonunda Zaten en başından biliyorum Adını SON Sonunu HÜSRAN koydum... __________________ [/color][/size][/center] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Adını Son Koydum Sonunu Hüsran
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…