Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Resim - Karikatür ve Animasyon
adını soyadını yaz evin karşına çıksın
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Tarihci" data-source="post: 88799" data-attributes="member: 8"><p><strong>agresif tutum sergileyerek haklı durumunu haksıza çevirdiğini düşünenlere gökçek şöyle diyor:</strong></p><p></p><p><strong>""" "<span style="font-family: 'Arial'">Ben agresif değildim, bilinçli olarak tavır koydum. Size 'hortumluyorsunuz' demişlerse sessiz kalamazsınız, bu mümkün değildir. Ben üslubumdan zerrece pişman değilim. Çünkü kumpas böyle bozulurdu." """"</span></strong></p><p></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><strong>evet aynen öyle.. siyasetle ilgili iki taraf bir araya geliyorsa yırtıcılık gerekir.. yoksa haklı da olsanız altta kalırsınız. bakın dün akşam da fatih altaylıyla teke tek programına çıktı ve altaylı daha geniş daha ağır sorular sordu ama gökçek gayet sakin cevapladı hepsini neden?</strong></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><strong>çünkü işi saptırıp laf kalabalığı yapıp soyguncu hortumcu yetimin hakkını yedin gibi trübünlere oynayan laflar yoktu. bu laflar ve saptırmalar karşısında siz sakin sessiz kalırsanız, kısık sesle cevap vermeye çalışırsanız belki başka platformlarda değil ama siyasette ezilirsiniz.. dikkat edin, dünyada başkanlar önderler siyasetçiler en fazla okumuş en kabiliyetli kişiler hep meclislerde ve meclislerde kavgalar bağırmalar tartışmalar asla eksik olmaz.. bu bütün dünya meclislerinde vardır. ilmi siyaset bambaşka bir şeydir.</strong></span></p><p></p><p></p><p></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><strong>doğalgaz bir başlıktır bir yığın alt başlığı vardır.. konudan sapma büyük ana başlık altında ara başlıklar içinde de yapılır. zaten gökçeğin saptırıyor kalabalığa getiriyor demek istediği de tamamen bu.. siz doğalgaz başlığı altında bir iki üç beş on iddia sıralanmasını beklerseniz sıra bana gelecek cevap vereceğim diye.. çok beklersiniz karşınızdaki hep iddalarda bulunur ve size verilen dar sürede onca iddayı cevaplandıramazsınız ve sonunda efendim işte sorduk cevaplayamadı derler.. o yüzden hangi konular kararlaştırılmışsa yalnızca o konular hakkında konuşulmalı.. bağlantılı konular işin işine çekilmemeli.. bu çok güzel bir yalpalatma taktiğidir. işte gökçeğin kızdığı ve bozmaya çalıştığı oyun da buydu.</strong></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><strong>Her zaman iddalar konsantre cümlelerdir.. mesela "sen hortumcusun" bu iki kelime içinde binlerce cümlelik mana ihtiva ediyor.bunu cevaplayıp açıklayabilmek için yüzlerce hatta binlerce cümlelik zamana ihtiyacınız var. bütün icraatlarından, bunları yapma sebeblerinden, nasıl yapıldığından, ihalelerin kimlere nasıl hangi şartlarla verildiğinden, bunların belgelerinden, satın alınan ürünlerin faturalarından, bu işleri yaparken sayıştayın denetlemelerinden ve işlerinden neticelerinden bahsetmek durumundasınız ki işi baştan sonra yolsuzluk yapmadan belgeleriyle ispatlıyabilesiniz. o nedenle asla karşınızdakine birden çok iddayı bir kerede sunma fırsatçılığını tanımamanız lazım.. yoksa siz onca iddayı açıklamaya çalışırken karşı taraf müdahele edip konuyu daha da dağıtacak ve iddiaları açıklamanız bitmeden program bitecek ve sonunda "efendim sorduk cevap verebildi mi veremedi" diyecektir.. </strong></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><strong>gökçek bu kumpası bağırmakla da olsa bozmalıydı ve tek yolu da buydu o da öyle yaptı.. zaten bunu bilinçli yaptığını da söylüyor. çünkü siyaset sessizlik, boşluk, her zaman efendilik kaldırmaz... karşınızdaki dansöz kıvraklığındaysa sizin de darbukacı çevikliğinde olmanız gerekir. gökçek baktı program sadece kılıçdaroğlunun iddialarıyla kapatılacak adam da başladı son beş dakikada, başka bir programda tartışılması için hazırladığı iddia listesini okumaya.. o da çok akıllıca bir hareketti.. kurallarına riayet edilmeden oynanan bir oyunda kurallara riayet etmek safdilliliktir.</strong> </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tarihci, post: 88799, member: 8"] [B]agresif tutum sergileyerek haklı durumunu haksıza çevirdiğini düşünenlere gökçek şöyle diyor:[/B] [B]""" "[FONT=Arial]Ben agresif değildim, bilinçli olarak tavır koydum. Size 'hortumluyorsunuz' demişlerse sessiz kalamazsınız, bu mümkün değildir. Ben üslubumdan zerrece pişman değilim. Çünkü kumpas böyle bozulurdu." """"[/FONT][/B] [FONT=Arial][B]evet aynen öyle.. siyasetle ilgili iki taraf bir araya geliyorsa yırtıcılık gerekir.. yoksa haklı da olsanız altta kalırsınız. bakın dün akşam da fatih altaylıyla teke tek programına çıktı ve altaylı daha geniş daha ağır sorular sordu ama gökçek gayet sakin cevapladı hepsini neden?[/B][/FONT] [FONT=Arial][B]çünkü işi saptırıp laf kalabalığı yapıp soyguncu hortumcu yetimin hakkını yedin gibi trübünlere oynayan laflar yoktu. bu laflar ve saptırmalar karşısında siz sakin sessiz kalırsanız, kısık sesle cevap vermeye çalışırsanız belki başka platformlarda değil ama siyasette ezilirsiniz.. dikkat edin, dünyada başkanlar önderler siyasetçiler en fazla okumuş en kabiliyetli kişiler hep meclislerde ve meclislerde kavgalar bağırmalar tartışmalar asla eksik olmaz.. bu bütün dünya meclislerinde vardır. ilmi siyaset bambaşka bir şeydir.[/B][/FONT] [FONT=Arial][B]doğalgaz bir başlıktır bir yığın alt başlığı vardır.. konudan sapma büyük ana başlık altında ara başlıklar içinde de yapılır. zaten gökçeğin saptırıyor kalabalığa getiriyor demek istediği de tamamen bu.. siz doğalgaz başlığı altında bir iki üç beş on iddia sıralanmasını beklerseniz sıra bana gelecek cevap vereceğim diye.. çok beklersiniz karşınızdaki hep iddalarda bulunur ve size verilen dar sürede onca iddayı cevaplandıramazsınız ve sonunda efendim işte sorduk cevaplayamadı derler.. o yüzden hangi konular kararlaştırılmışsa yalnızca o konular hakkında konuşulmalı.. bağlantılı konular işin işine çekilmemeli.. bu çok güzel bir yalpalatma taktiğidir. işte gökçeğin kızdığı ve bozmaya çalıştığı oyun da buydu.[/B][/FONT] [FONT=Arial][B]Her zaman iddalar konsantre cümlelerdir.. mesela "sen hortumcusun" bu iki kelime içinde binlerce cümlelik mana ihtiva ediyor.bunu cevaplayıp açıklayabilmek için yüzlerce hatta binlerce cümlelik zamana ihtiyacınız var. bütün icraatlarından, bunları yapma sebeblerinden, nasıl yapıldığından, ihalelerin kimlere nasıl hangi şartlarla verildiğinden, bunların belgelerinden, satın alınan ürünlerin faturalarından, bu işleri yaparken sayıştayın denetlemelerinden ve işlerinden neticelerinden bahsetmek durumundasınız ki işi baştan sonra yolsuzluk yapmadan belgeleriyle ispatlıyabilesiniz. o nedenle asla karşınızdakine birden çok iddayı bir kerede sunma fırsatçılığını tanımamanız lazım.. yoksa siz onca iddayı açıklamaya çalışırken karşı taraf müdahele edip konuyu daha da dağıtacak ve iddiaları açıklamanız bitmeden program bitecek ve sonunda "efendim sorduk cevap verebildi mi veremedi" diyecektir.. [/B][/FONT] [FONT=Arial][B]gökçek bu kumpası bağırmakla da olsa bozmalıydı ve tek yolu da buydu o da öyle yaptı.. zaten bunu bilinçli yaptığını da söylüyor. çünkü siyaset sessizlik, boşluk, her zaman efendilik kaldırmaz... karşınızdaki dansöz kıvraklığındaysa sizin de darbukacı çevikliğinde olmanız gerekir. gökçek baktı program sadece kılıçdaroğlunun iddialarıyla kapatılacak adam da başladı son beş dakikada, başka bir programda tartışılması için hazırladığı iddia listesini okumaya.. o da çok akıllıca bir hareketti.. kurallarına riayet edilmeden oynanan bir oyunda kurallara riayet etmek safdilliliktir.[/B] [/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Resim - Karikatür ve Animasyon
adını soyadını yaz evin karşına çıksın
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…