Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Resim - Karikatür ve Animasyon
adını soyadını yaz evin karşına çıksın
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ebrar172" data-source="post: 89059" data-attributes="member: 157"><p><strong><em>Tarihci metni tamamı ile okudum...</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>çok uzun bir cevap veremesemde şuan pek müsait değilim...yinede cevaplamalıyım...</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>evet gökçek haksızlığa uğramış olabilir hatta kumpas da olabilir...</em></strong></p><p><strong><em>ama hakaret mevzusunda ne kadar kötü kelime duyduysa kendiside aynı oranda kelime sarfetmiştir...</em></strong></p><p><strong><em>yalancı,balon,patlatmak v,s v,s....</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>yırtıcı olmak zorundaydı diyorsunuz ; </em></strong></p><p><strong><em>sizin karşınızdakini dinleme tarzınız ve benimki çok farklı ...</em></strong></p><p><strong><em>ben karşıma geçmiş bağırıp çağıran kimselere müsaade etmeyen bir adamı dinlemeyi sevmiyorum...hatta itici buluyorum...</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>karşımdaki kişi sakin ama kararlı olmalı...ses tonu dahi karşıdakini etkileyen bir vasıftır...ama bu kadar desibeli yükselmiş bir ses değil etkilemek antipati uyandırmaktan başka işe yaramaz...bende işe yaramaz yanlış anlaşılmasın...</em></strong></p><p><strong><em>siz mesela hoşlanmışsınız fakat ben irite edici buldum..</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>altaylı'nın proğramını seyretmedim hangi kanalda olduğunu dahi bilmiyorum...</em></strong></p><p><strong><em>kendini orada açıkladı diyorsunuz ama benim gibi önceki platformu seyredip diğerine rastlamamış birçok insan onun oradaki halini hatırlıyor...</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>tekrar ediyorum kişi elbetteki kendini savunacak...susmayacak ama bu uslub benim hoşlanmadığım çok düzeysiz bulduğum bir uslub...</em></strong></p><p><strong><em>bende yapı itibarıyle en ufak haksızlıkta bayrakları diken cinstenim...</em></strong></p><p><strong><em>keşke beni tanıyanlar anlatabilsede sizde biraz gülseniz...</em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em>tekrar söylüyorum uslub bu olmamalı...</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>birşey daha söyleyip bitireyim...sadece bu olay değil evvelden beri melih gökçek'i ak partiye yakıştıramıyorum...ankaralı değilim fakat ankaralı olsam ak partinin başka bir aday çıkarmasını isterdim...artık miadı çok uzadı gökçek'in tabiki kişisel düşüncem bu benim...</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>bülent arınç , abdullah gül bu şahsiyetler sizin deyiminizle safdilli oluyor ...neden demeyin onlar nice hakaretlere asla bu tarz cevap vermediler...yani yırtıcı değiller...yani haklarını savunamıyorlar...sizin deyiminize göre...bana göreyse işte tarz onların ki...</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>heleki hocaefendinin tarzını bu listeye eklemiyorum bile...hayran olunası uslubunu ve tarzını ; bu güne kadar maruz kaldığı hakaret ve iftiraları düşünelim...işte uslub işte nev-i şahsına münhasır bir insan...</em></strong></p><p> </p><p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ebrar172, post: 89059, member: 157"] [B][I]Tarihci metni tamamı ile okudum...[/I][/B] [B][/B] [B][I]çok uzun bir cevap veremesemde şuan pek müsait değilim...yinede cevaplamalıyım...[/I][/B] [B][/B] [B][I]evet gökçek haksızlığa uğramış olabilir hatta kumpas da olabilir...[/I][/B] [B][I]ama hakaret mevzusunda ne kadar kötü kelime duyduysa kendiside aynı oranda kelime sarfetmiştir...[/I][/B] [B][I]yalancı,balon,patlatmak v,s v,s....[/I][/B] [B][/B] [B][I]yırtıcı olmak zorundaydı diyorsunuz ; [/I][/B] [B][I]sizin karşınızdakini dinleme tarzınız ve benimki çok farklı ...[/I][/B] [B][I]ben karşıma geçmiş bağırıp çağıran kimselere müsaade etmeyen bir adamı dinlemeyi sevmiyorum...hatta itici buluyorum...[/I][/B] [B][/B] [B][I]karşımdaki kişi sakin ama kararlı olmalı...ses tonu dahi karşıdakini etkileyen bir vasıftır...ama bu kadar desibeli yükselmiş bir ses değil etkilemek antipati uyandırmaktan başka işe yaramaz...bende işe yaramaz yanlış anlaşılmasın...[/I][/B] [B][I]siz mesela hoşlanmışsınız fakat ben irite edici buldum..[/I][/B] [B][/B] [B][I]altaylı'nın proğramını seyretmedim hangi kanalda olduğunu dahi bilmiyorum...[/I][/B] [B][I]kendini orada açıkladı diyorsunuz ama benim gibi önceki platformu seyredip diğerine rastlamamış birçok insan onun oradaki halini hatırlıyor...[/I][/B] [B][/B] [B][I]tekrar ediyorum kişi elbetteki kendini savunacak...susmayacak ama bu uslub benim hoşlanmadığım çok düzeysiz bulduğum bir uslub...[/I][/B] [B][I]bende yapı itibarıyle en ufak haksızlıkta bayrakları diken cinstenim...[/I][/B] [B][I]keşke beni tanıyanlar anlatabilsede sizde biraz gülseniz...[/I][/B] [B][/B] [B][/B] [B][I]tekrar söylüyorum uslub bu olmamalı...[/I][/B] [B][/B] [B][I]birşey daha söyleyip bitireyim...sadece bu olay değil evvelden beri melih gökçek'i ak partiye yakıştıramıyorum...ankaralı değilim fakat ankaralı olsam ak partinin başka bir aday çıkarmasını isterdim...artık miadı çok uzadı gökçek'in tabiki kişisel düşüncem bu benim...[/I][/B] [B][/B] [B][I]bülent arınç , abdullah gül bu şahsiyetler sizin deyiminizle safdilli oluyor ...neden demeyin onlar nice hakaretlere asla bu tarz cevap vermediler...yani yırtıcı değiller...yani haklarını savunamıyorlar...sizin deyiminize göre...bana göreyse işte tarz onların ki...[/I][/B] [B][/B] [B][I]heleki hocaefendinin tarzını bu listeye eklemiyorum bile...hayran olunası uslubunu ve tarzını ; bu güne kadar maruz kaldığı hakaret ve iftiraları düşünelim...işte uslub işte nev-i şahsına münhasır bir insan...[/I][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Resim - Karikatür ve Animasyon
adını soyadını yaz evin karşına çıksın
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…