Adobe Reader Türkçe 7.0

Sergerdan

Well-known member
Ahmet abi ayrı bir başlıkta ayrıca virüsten korkulmaması gerektigini ancak tedbirli olmak gerektigini anlatsana. :) Format çok şeye derman dimi abi :angel:

Hersiniyen

Well-known member
ben virüsten korkmam o benden korksun :D antivirüs kullanmam vede mart ayından beri format da atmadım maşşallah parmaklarım antivirüs gibi, klavyemde antitrojan gibi, mouse ise antispy Allah nazardan korusun :D

illailayh

Active member
_ahmet_ ' Alıntı:
ben virüsten korkmam o benden korksun :D antivirüs kullanmam vede mart ayından beri format da atmadım maşşallah parmaklarım antivirüs gibi, klavyemde antitrojan gibi, mouse ise antispy Allah nazardan korusun :D

nasıl beceriyorsun abi bunu yoksa sende mi virüs üretiyorsun:):):)

Hersiniyen

Well-known member
Bir ara sürekli format atıyordum ama bilgisayar ile ilgili bazı konuları araştırdıktan vede öğrendikten sonra şimdi rahatım

istiðna

Active member
Sergerdan ' Alıntı:
Ahmet abi ayrı bir başlıkta ayrıca virüsten korkulmaması gerektigini ancak tedbirli olmak gerektigini anlatsana. :) Format çok şeye derman dimi abi :angel:
abi ben korkuyorum cünkü benim ailemin sizinki gibi zeytin bagları yok.
kırk kanaat gecınmeye calısan emekli maaşıyla idare eden insanlarız.bişey olursa hesabını vermek zor olabılır.
onları bılgısayar aldıkları için pişman etmek istemiyorum.ve birebir benim olsa korkularım daha az olurdu.umumun malı oldugu için onlarında haklarını muhafaza etmek istiyorum.bütün derdim bu.Allah razı olsun.

Sergerdan

Well-known member
istiğna ' Alıntı:
abi ben korkuyorum cünkü benim ailemin sizinki gibi zeytin bagları yok.
kırk kanaat gecınmeye calısan emekli maaşıyla idare eden insanlarız.bişey olursa hesabını vermek zor olabılır.
onları bılgısayar aldıkları için pişman etmek istemiyorum.ve birebir benim olsa korkularım daha az olurdu.umumun malı oldugu için onlarında haklarını muhafaza etmek istiyorum.bütün derdim bu.Allah razı olsun.
Hıım,o zaman İstigna abi haklısın.Öyle ise e-book var ya Ahmet abinin attıgı, risale okur gibin okursun hergün.

FaKiR

Meþveret Bþk.
_ahmet_ ' Alıntı:
masallah masallah

sloganimiz da su olsun: ben virüsten korkmam o benden korksun .) :angel:

illailayh

Active member
Alıntı: _ahmet_ tarafından gönderildi.
ben virüsten korkma m o benden korksu n antivi rüs kullan mam vede mart ayından beri format da atmadım maşşallah parmak larım antivi rüs gibi, klavye mde antitr ojan gibi, mouse ise antisp y Allah nazard an korusu n

masallah masall ah

slogan imiz da su olsun: ben virüsten korkma m o benden korksu n

:):):):):):):):)

Hersiniyen

Well-known member
istiğna ' Alıntı:
abi aynı seyi ben dün yaptım.pc ilk yardım degılm mi bu?
Bu pc ilkyardım değil, bu pc ilk yardım eğer açılmaz ise onun açılmasını sağlayacak yasal bir yazılımdır ve ücretsizdir korkmadan bilgisayarınıza kurabilirsiniz.

istiðna

Active member
_ahmet_ ' Alıntı:
Bu pc ilkyardım değil, bu pc ilk yardım eğer açılmaz ise onun açılmasını sağlayacak yasal bir yazılımdır ve ücretsizdir korkmadan bilgisayarınıza kurabilirsiniz.
AHMET ABİ İNDİRDİM AMA NE GİBİ DURUMLARDA KULLANICAM.NASIL KULLANICAM BİLMİYORUM,BUNLARIDA ANLATIRSANIZ COK MEMNUN OLURUM..

Merih

Well-known member
Reader programlari genelde e-kitap yani internet kitabi dediğimiz dosyaları açmaya yarar dün Bilgisayar ik Yardim başliği altında bir bilgisayar ilk yardım kitabi vermişti e-kitap .pdf uzantili idi o tarz uzantıları açmaya yarar bu program kullanmaya gelince programı aç ctrl + o tuşuna yada file sekmesine tıklayıp open tuşuna basıp .pdf uzantili indirdiğin e-kitapi açmalısın hepsi bu

istiðna

Active member
MERİH ABİİİİ

Merih ' Alıntı:
Reader programlari genelde e-kitap yani internet kitabi dediğimiz dosyaları açmaya yarar dün Bilgisayar ik Yardim başliği altında bir bilgisayar ilk yardım kitabi vermişti e-kitap .pdf uzantili idi o tarz uzantıları açmaya yarar bu program kullanmaya gelince programı aç ctrl + o tuşuna yada file sekmesine tıklayıp open tuşuna basıp .pdf uzantili indirdiğin e-kitapi açmalısın hepsi bu
TAMAM İYİ BAKINCA ANLADIM GİBİ.
ABİ BENİM Bİ RİCAM DAHA VAR,Bİ OYUN VAR ONU BURAYA GETİRMEK İSTİYORUM AMA ADRESLİ OLMASI LAZIM.BUNU NASIL YAPABLİLİRİM?

Bu alana bir cevap yazın...