_ahmet_ ' Alıntı:ben virüsten korkmam o benden korksunantivirüs kullanmam vede mart ayından beri format da atmadım maşşallah parmaklarım antivirüs gibi, klavyemde antitrojan gibi, mouse ise antispy Allah nazardan korusun
![]()
_ahmet_ ' Alıntı:Bir ara sürekli format atıyordum ama bilgisayar ile ilgili bazı konuları araştırdıktan vede öğrendikten sonra şimdi rahatım
abi ben korkuyorum cünkü benim ailemin sizinki gibi zeytin bagları yok.Sergerdan ' Alıntı:Ahmet abi ayrı bir başlıkta ayrıca virüsten korkulmaması gerektigini ancak tedbirli olmak gerektigini anlatsana.Format çok şeye derman dimi abi :angel:
Hıım,o zaman İstigna abi haklısın.Öyle ise e-book var ya Ahmet abinin attıgı, risale okur gibin okursun hergün.istiğna ' Alıntı:abi ben korkuyorum cünkü benim ailemin sizinki gibi zeytin bagları yok.
kırk kanaat gecınmeye calısan emekli maaşıyla idare eden insanlarız.bişey olursa hesabını vermek zor olabılır.
onları bılgısayar aldıkları için pişman etmek istemiyorum.ve birebir benim olsa korkularım daha az olurdu.umumun malı oldugu için onlarında haklarını muhafaza etmek istiyorum.bütün derdim bu.Allah razı olsun.
masallah masallah_ahmet_ ' Alıntı:ben virüsten korkmam o benden korksunantivirüs kullanmam vede mart ayından beri format da atmadım maşşallah parmaklarım antivirüs gibi, klavyemde antitrojan gibi, mouse ise antispy Allah nazardan korusun
![]()
abi aynı seyi ben dün yaptım.pc ilk yardım degılm mi bu?_ahmet_ ' Alıntı:
Bu pc ilkyardım değil, bu pc ilk yardım eğer açılmaz ise onun açılmasını sağlayacak yasal bir yazılımdır ve ücretsizdir korkmadan bilgisayarınıza kurabilirsiniz.istiğna ' Alıntı:abi aynı seyi ben dün yaptım.pc ilk yardım degılm mi bu?
AHMET ABİ İNDİRDİM AMA NE GİBİ DURUMLARDA KULLANICAM.NASIL KULLANICAM BİLMİYORUM,BUNLARIDA ANLATIRSANIZ COK MEMNUN OLURUM.._ahmet_ ' Alıntı:Bu pc ilkyardım değil, bu pc ilk yardım eğer açılmaz ise onun açılmasını sağlayacak yasal bir yazılımdır ve ücretsizdir korkmadan bilgisayarınıza kurabilirsiniz.
TAMAM İYİ BAKINCA ANLADIM GİBİ.Merih ' Alıntı:Reader programlari genelde e-kitap yani internet kitabi dediğimiz dosyaları açmaya yarar dün Bilgisayar ik Yardim başliği altında bir bilgisayar ilk yardım kitabi vermişti e-kitap .pdf uzantili idi o tarz uzantıları açmaya yarar bu program kullanmaya gelince programı aç ctrl + o tuşuna yada file sekmesine tıklayıp open tuşuna basıp .pdf uzantili indirdiğin e-kitapi açmalısın hepsi bu
İKİ TANE VAR.BİRİ PC ÜZERİNDEN ,DİGERİ FLASH OYUN.Merih ' Alıntı:nasıl bir oyun pc oyunumu yoksa internet üzerinden oynanan flash oyun mu ?