Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Afvına geldim, lütfuna geldim, sana geldim;
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ABDULLAH4" data-source="post: 217145" data-attributes="member: 1004566"><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong>Ya Rab!.. </strong></span></span></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Kapına geldim, ölümle geldim… Eli boş, kalbi kara, yüzü kara geldim. </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">* * * </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Dünya avuttu beni, oyaladı, eğlendirdi. Türlü ziynetiyle kendine çekti. Ben de daldım ona, unuttum seni, unuttum kendimi, unuttum öleceğimi… </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Ama bak şimdi ölüm geldi, buldu beni… </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">* * * </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Kimse etmedi bana, kendimin ettiğini… Ben kimseyi değil, ancak kendimi kandırdım. şeytana uydum, nefsime kandım. “Ebedî yaşayacaksın!..” diye kendimi inandırdım. Yarına dâir ne planlar yaptım, ne hülyalara daldım. </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Ancak bir akşam, güneş kızıl eteklerini daha toplamamıştı ki, çalındı kapım… </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">* * * </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Oysa daha yapacak ne çok işim vardı, tadacak ne kadar lezzet, gezecek ne çok yer, toplayacak ne kadar güzellik vardı. </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Elimde neler vardı, neler… Ama hiçbiri yetmezdi. Gözüm hep başkalarınınkine kayar dururdu. </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Lâkin gözüm şimdi kendi yaptıklarına sâbitlendi. </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">* * * </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Meğer ne kadar az iyilik yapmışım, ne kadar da az başkalarını düşünmüşüm. Hayatımı ne kadar da gafletle geçirmişim. Gençliğimi, zindeliğimi, gücümü, kuvvetimi, aklımı, zekâmı ne kadar da boş yere heder etmişim. </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Artık nâfile… Geçen geçiyor, giden dönmüyor. </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">* * * </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Pişman olasım geliyor, ama artık o da nâfile… ölüm geldi, hayat bitti. Son perde indi ve gerçek hayat başladı. Benim yazdığım, kurgusunu yaptığım, sahneye koyduğum ve şimdi izleyeceğim hayat!.. </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">“Keşke”si olmayan, gizlisi olmayan, dönüşü olmayan, müsveddesi olmayan hayat!.. </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">* * * </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Kapına geldim, ölümle geldim… öldüm de geldim. Eli boş, kalbi kara, yüzü kara geldim. </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Afvına geldim, lütfuna geldim, sana geldim; </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Yâ Rab!.. </span></span></strong></p><p> </p><p><span style="color: #ff0000"><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Fatıma Nur Cihan</span></span></em></strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ABDULLAH4, post: 217145, member: 1004566"] [SIZE=3][COLOR=green][B]Ya Rab!.. [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=green]Kapına geldim, ölümle geldim… Eli boş, kalbi kara, yüzü kara geldim. [/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3] [/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=green]* * * [/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3] [/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=green]Dünya avuttu beni, oyaladı, eğlendirdi. Türlü ziynetiyle kendine çekti. Ben de daldım ona, unuttum seni, unuttum kendimi, unuttum öleceğimi… [/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3] [/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=green]Ama bak şimdi ölüm geldi, buldu beni… [/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3] [/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=green]* * * [/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3] [/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=green]Kimse etmedi bana, kendimin ettiğini… Ben kimseyi değil, ancak kendimi kandırdım. şeytana uydum, nefsime kandım. “Ebedî yaşayacaksın!..” diye kendimi inandırdım. Yarına dâir ne planlar yaptım, ne hülyalara daldım. [/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3] [/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=green]Ancak bir akşam, güneş kızıl eteklerini daha toplamamıştı ki, çalındı kapım… [/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3] [/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=green]* * * [/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3] [/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=green]Oysa daha yapacak ne çok işim vardı, tadacak ne kadar lezzet, gezecek ne çok yer, toplayacak ne kadar güzellik vardı. [/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3] [/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=green]Elimde neler vardı, neler… Ama hiçbiri yetmezdi. Gözüm hep başkalarınınkine kayar dururdu. [/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3] [/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=green]Lâkin gözüm şimdi kendi yaptıklarına sâbitlendi. [/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3] [/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=green]* * * [/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3] [/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=green]Meğer ne kadar az iyilik yapmışım, ne kadar da az başkalarını düşünmüşüm. Hayatımı ne kadar da gafletle geçirmişim. Gençliğimi, zindeliğimi, gücümü, kuvvetimi, aklımı, zekâmı ne kadar da boş yere heder etmişim. [/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3] [/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=green]Artık nâfile… Geçen geçiyor, giden dönmüyor. [/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3] [/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=green]* * * [/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3] [/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=green]Pişman olasım geliyor, ama artık o da nâfile… ölüm geldi, hayat bitti. Son perde indi ve gerçek hayat başladı. Benim yazdığım, kurgusunu yaptığım, sahneye koyduğum ve şimdi izleyeceğim hayat!.. [/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3] [/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=green]“Keşke”si olmayan, gizlisi olmayan, dönüşü olmayan, müsveddesi olmayan hayat!.. [/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3] [/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=green]* * * [/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3] [/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=green]Kapına geldim, ölümle geldim… öldüm de geldim. Eli boş, kalbi kara, yüzü kara geldim. [/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3] [/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=green]Afvına geldim, lütfuna geldim, sana geldim; [/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3] [/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=green]Yâ Rab!.. [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#008000][/COLOR][/SIZE][/B] [COLOR=#ff0000][B][I][SIZE=3][COLOR=green]Fatıma Nur Cihan[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Afvına geldim, lütfuna geldim, sana geldim;
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…