xe99zp_yusuf-ziya-ozkan-agla-gozum-ozel-ww_shortfilms
S SaYa Well-known member 27 Haz 2009 #1 [DM="Ağla Gözüm"]xe99zp_yusuf-ziya-ozkan-agla-gozum-ozel-ww_shortfilms[/DM]
S Satuk Buðra Han Well-known member 27 Haz 2009 #2 SaYa zaten aglıyodum üstüne bu şiir tuz biber oldu güzel paylaşım yüregin dert görmesin
S SaYa Well-known member 27 Haz 2009 #3 derda' Alıntı: SaYa zaten aglıyodum üstüne bu şiir tuz biber oldu güzel paylaşım yüregin dert görmesin Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun... cehennem ateşini söndürecek gözyaşları nasip etsin Rabbim...
derda' Alıntı: SaYa zaten aglıyodum üstüne bu şiir tuz biber oldu güzel paylaşım yüregin dert görmesin Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun... cehennem ateşini söndürecek gözyaşları nasip etsin Rabbim...
S SaYa Well-known member 27 Haz 2009 #5 VUSLAT' Alıntı: :aro:çok güzel bir şiir... Genişletmek için tıkla ... aminnnnnnnnnnn ecmain...:gül:
S Satuk Buðra Han Well-known member 27 Haz 2009 #7 SaYa' Alıntı: Allah razı olsun... cehennem ateşini söndürecek gözyaşları nasip etsin Rabbim... Genişletmek için tıkla ... Ecmain Amin
SaYa' Alıntı: Allah razı olsun... cehennem ateşini söndürecek gözyaşları nasip etsin Rabbim... Genişletmek için tıkla ... Ecmain Amin