Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Aglamak ... Bazende susmak ...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="N&amp;#304;SANUR" data-source="post: 253803" data-attributes="member: 1011595"><p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Aglamak...</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred"></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Bazende susmak...</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred"></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred"></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Bir garip duygu esir alır ruhunu... </span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Bilmediğin huzunler misafir olur odana..</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Git diyemezsin... </span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">O kadar için dolmuştur ki..</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Bir dost bulupta dökmezsin dertlerini... </span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Yalan dunyanın yalan olduğunu bile bile yaşar insan... </span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Ve aglamayı özler... </span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Kimsesiz kuytu köşelerde tek başına kalır... </span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred"></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Ne halinde anlayan bulunur neden hatını soran... </span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Yalnız kalmıştır artık...</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Ellerini uzatsa soılmuş bir gül verilir eline... </span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Herkes guler oynar ama o aglar... </span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred"></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Niye aglar neden aglar kimseye söylemez... </span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Çünkü halını hatrını soran yoktur... </span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Acılar husranlar elemler kederler kuşatmış gonlunu..Yanlızlıklara dost olmuş dostane gülün figanı... </span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred"></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Hazan mevsimide geldi hüzünle... </span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Sonbaharda yaprak dökumu ile baslar yalnız uzun uzadıya yurumeler.. </span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Birini arar yureğim..</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Simasına hasret kalmış bir göz...Aglar... </span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Durmadan hıçkırıklara boğularak aglamak... </span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred"></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Sarı sarı yaprakları dökuyor gonlum..</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Benimde sonbaharım geldi yalnızlıkla...</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Kendimi sıkıyorum, dişlerimi sıkıyorum aglamamak için... </span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Gözlerim doluyor bakamıyorum sağa sola...Saklanmak gerek...</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Kimse görmesin naciz göz damlalarımı...</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Kaçıyorum kalabalıklardan...</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Bana yapraksız kalmış agaclar yeter.... </span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred"></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Gitmeliyim bu hanlardan...</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Rahatım kalmadı bu anlardan... :</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Gözlerim kurur oldu akan kanlardan...</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Yolarım uzasın bende gideyim... </span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred"></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Ellerim titriyor devasa kaygılar sardı benliğimi... </span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Hani hicranım gelsene... </span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Elime ver bir soluk gül..</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Tebessum etme... </span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Sende otur yanıbaşıma agla... </span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred"></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Bırak ellerimi tutma...</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Yalnızım ben şimdi...</span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Boynum bukuk ellerim buruk.. </span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred"></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">Gidiyorum bakma gözlerime....</span></strong></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NİSANUR, post: 253803, member: 1011595"] [CENTER][I][B][COLOR=darkred]Aglamak... Bazende susmak... Bir garip duygu esir alır ruhunu... Bilmediğin huzunler misafir olur odana.. Git diyemezsin... O kadar için dolmuştur ki.. Bir dost bulupta dökmezsin dertlerini... Yalan dunyanın yalan olduğunu bile bile yaşar insan... Ve aglamayı özler... Kimsesiz kuytu köşelerde tek başına kalır... Ne halinde anlayan bulunur neden hatını soran... Yalnız kalmıştır artık... Ellerini uzatsa soılmuş bir gül verilir eline... Herkes guler oynar ama o aglar... Niye aglar neden aglar kimseye söylemez... Çünkü halını hatrını soran yoktur... Acılar husranlar elemler kederler kuşatmış gonlunu..Yanlızlıklara dost olmuş dostane gülün figanı... Hazan mevsimide geldi hüzünle... Sonbaharda yaprak dökumu ile baslar yalnız uzun uzadıya yurumeler.. Birini arar yureğim.. Simasına hasret kalmış bir göz...Aglar... Durmadan hıçkırıklara boğularak aglamak... Sarı sarı yaprakları dökuyor gonlum.. Benimde sonbaharım geldi yalnızlıkla... Kendimi sıkıyorum, dişlerimi sıkıyorum aglamamak için... Gözlerim doluyor bakamıyorum sağa sola...Saklanmak gerek... Kimse görmesin naciz göz damlalarımı... Kaçıyorum kalabalıklardan... Bana yapraksız kalmış agaclar yeter.... Gitmeliyim bu hanlardan... Rahatım kalmadı bu anlardan... : Gözlerim kurur oldu akan kanlardan... Yolarım uzasın bende gideyim... Ellerim titriyor devasa kaygılar sardı benliğimi... Hani hicranım gelsene... Elime ver bir soluk gül.. Tebessum etme... Sende otur yanıbaşıma agla... Bırak ellerimi tutma... Yalnızım ben şimdi... Boynum bukuk ellerim buruk.. Gidiyorum bakma gözlerime....[/COLOR][/B][/I][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Aglamak ... Bazende susmak ...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…