Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Aglamak Hakk'ı anmaktır
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Nûrolog" data-source="post: 156250" data-attributes="member: 12613"><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Neyleyim kendimi alamıyorum</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Dağlanan dertlerimin sevdasıyla ağlıyorum</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Aşk için ey hak diyor, niyaza avdet ederek nefesleniyorum</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Ne derdi dert ediniyorum</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Ve ne de sevda için halimi hazır hissediyorum</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Hoyratlığımla daralıyor, kalbi hissedişler sancısını yaşıyorum</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Biliyorum fevkalade hamım</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Âdemi has olmaktan maksadım tahkike uzanırım</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Yalnız aklın kifayetsizliğini anarım, istişare için hep aranırım</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Bilmek, bilginin edebini hissetmektir</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Bir tevazuu ile nefeslenmeyi becermek için elzemdir</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Görgü kalbin, hissediş arın, sabır kanatın hasatında aranandır</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Zayiat hakkı anmak için andır</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Hareket ve kuvvetin gerekçesi nefeslerde hardır</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Ecrin karşılığında ne vardır, vuslat hakikatin taranmasındadır</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Uzuvlar kendi hilkatine meyleder</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">İrade insan kimliğinde neden hesaba amadedir</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Nefs asla nankör değildir, nizam edilirse hizmet için şevktir</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Suçlayan can kendini tarasın</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Nedamet içinde solumadan Hakkı bir ansın</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Hayır, nerededir, hikmeti sebebi nedir, bilmeden haykırmasın</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Kim ne yaparsa yaşamadan gitmez</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Rızkı tükenmeden nefesleri takatsizliğe erişmez</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Kalp inşirah içinde yenilenmez ve ruhu bizarlığına asla doyamaz</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Nesilden nesle tekabül eder</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Keder, heder olmayı niçin davet eder</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Ne derlere kim avdet eder, kalp sahibiyle ancak itminana erer</span></span> </p><p> </p><p><strong>Mustafa Cilasun</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nûrolog, post: 156250, member: 12613"] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Neyleyim kendimi alamıyorum[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Dağlanan dertlerimin sevdasıyla ağlıyorum[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Aşk için ey hak diyor, niyaza avdet ederek nefesleniyorum[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ne derdi dert ediniyorum[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ve ne de sevda için halimi hazır hissediyorum[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Hoyratlığımla daralıyor, kalbi hissedişler sancısını yaşıyorum[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Biliyorum fevkalade hamım[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Âdemi has olmaktan maksadım tahkike uzanırım[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Yalnız aklın kifayetsizliğini anarım, istişare için hep aranırım[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Bilmek, bilginin edebini hissetmektir[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Bir tevazuu ile nefeslenmeyi becermek için elzemdir[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Görgü kalbin, hissediş arın, sabır kanatın hasatında aranandır[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Zayiat hakkı anmak için andır[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Hareket ve kuvvetin gerekçesi nefeslerde hardır[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ecrin karşılığında ne vardır, vuslat hakikatin taranmasındadır[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Uzuvlar kendi hilkatine meyleder[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]İrade insan kimliğinde neden hesaba amadedir[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Nefs asla nankör değildir, nizam edilirse hizmet için şevktir[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Suçlayan can kendini tarasın[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Nedamet içinde solumadan Hakkı bir ansın[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Hayır, nerededir, hikmeti sebebi nedir, bilmeden haykırmasın[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Kim ne yaparsa yaşamadan gitmez[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Rızkı tükenmeden nefesleri takatsizliğe erişmez[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Kalp inşirah içinde yenilenmez ve ruhu bizarlığına asla doyamaz[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Nesilden nesle tekabül eder[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Keder, heder olmayı niçin davet eder[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ne derlere kim avdet eder, kalp sahibiyle ancak itminana erer[/SIZE][/FONT] [B]Mustafa Cilasun[/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Aglamak Hakk'ı anmaktır
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…