Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Ağlarken mutlu olabilir mi insan?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="evvab" data-source="post: 184813" data-attributes="member: 17382"><p><strong><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">ARTIK ÇOK MUTLUYUM ALLAHIM!</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">AĞLARKEN MUTLU OLABİLİR Mİ İNSAN?...</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">AĞLAMAYI BU KADAR İSTER Mİ?</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">AĞLAMAK İÇİN SESSİZ KUYTU BİR KÖŞEYE ÇEKİLMEK YERİNE,</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">DİZ ÇÖKÜP YERE YÜZÜNÜ KAPAR MI?</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">VE BUNU YAPARKEN RAHATLAR MI?</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">GÖZYAŞLARINI SİLER Mİ CANSIZ YER?</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">HIÇKIRIKLARINI DUYAR MI?</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">BASAR MI BAĞRINA?</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">YAKLAŞTIM SANA ALLAHIM !</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">BULDUM SENİ!..</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">SECDEMDE BULDUM SENİ!</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">HER ALNIMI KOYUŞUMDA YERE,SECDEMDE DİRİLTTİN BENİ...</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">AĞLAMAK,ANLAMAK HİÇ BU KADAR TATLI OLMAMIŞTI..</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed"></span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Bam Teline Dokunmak' tan Alıntıdır</span></span></span></em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="evvab, post: 184813, member: 17382"] [B][I][FONT="Arial"][SIZE="3"][COLOR="DarkRed"] ARTIK ÇOK MUTLUYUM ALLAHIM! AĞLARKEN MUTLU OLABİLİR Mİ İNSAN?... AĞLAMAYI BU KADAR İSTER Mİ? AĞLAMAK İÇİN SESSİZ KUYTU BİR KÖŞEYE ÇEKİLMEK YERİNE, DİZ ÇÖKÜP YERE YÜZÜNÜ KAPAR MI? VE BUNU YAPARKEN RAHATLAR MI? GÖZYAŞLARINI SİLER Mİ CANSIZ YER? HIÇKIRIKLARINI DUYAR MI? BASAR MI BAĞRINA? YAKLAŞTIM SANA ALLAHIM ! BULDUM SENİ!.. SECDEMDE BULDUM SENİ! HER ALNIMI KOYUŞUMDA YERE,SECDEMDE DİRİLTTİN BENİ... AĞLAMAK,ANLAMAK HİÇ BU KADAR TATLI OLMAMIŞTI.. Bam Teline Dokunmak' tan Alıntıdır[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Ağlarken mutlu olabilir mi insan?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…