Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Ağlayan Gülüşlerim...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 351" data-attributes="member: 5"><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Gözlerim kalbimin sızısı ile ağladığı için kalbimden şikayetçi . </span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00"></span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Kalbim ise , sen gördün ben yandım , keyfi süren sen , cefayı çeken ben diyerek gözlerime , ondan davacı oluyor . </span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00"></span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">İçimdeki bu savaş yıllardır yakıp yakıp biçare kıldı beni . .. ve ben böyle bir harbin tam ortasında kalmış , sağır ve dilsiz bir görgü tanığıyım . </span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00"></span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Gözlerimi suçlayamam . Çünki o , o denli bir güzellik karşısında eli kolu bağlı bir mahkümdur . Aklımın köleliğini terkeden gözlerim , çok nazlı bir yarin esiridir , tek o na meftundur . </span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00"></span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Kalbimi de suçlayamam . Çünki yarin gözlerindeki alevler den bir kıvılcım sıçramıştır ona . O ise o bir kıvılcımın üzerine Ah' lar çekmek suretiyle yelleye , yelleye cehenneme çevirdi kendini . </span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00"></span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Gözlerim kalbimin efkarıyla ağladı ve döktüğü gözyaşları içerimdeki cehennem misali , o yangının üzerine damladı . Söndürür belki diye beklerken daha da coşturdu alevlerimi . </span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00"></span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Ağladıkça yandım , ağladıkça yandım .. </span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00"></span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Öyle bir hal aldımki nihayetinde , ateşimin rengi kırmızıdan siyaha döndü . Böyle cayır cayır yanarken , anladım ağlamanın bir sonu olmadığını , ve bana bir çözüm de sunmadığını . </span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00"></span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">... ve gülmek istedim yıllar sonra . Çok zorlandım gülmek için . Olmadı , vazgeçecek oldum ama , son nefesim hal-i hazır da duruyordu . Bütün bir gayret ve çaba içerisinde son nefesimde ufak bir tebessüm kondurdum genç ama bir o kadar da yaşlı çehreme . </span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00"></span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Fakat gördüğüm şey ne hazindi .. </span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00"></span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Öyleki gülüşlerim hüngür hüngür , tebessümlerim mahsun ve mazlum ağlıyorlardı , kurumuş yaprakların arasında . </span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00"></span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Ağlatılmıştı gülüşlerim ... </span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00"></span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">... ve son olarak , gülerek ağlamak doğdu . </span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00"></span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Şimdi bunu yapıyorum . </span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00"></span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Rolümde başarılıyım da . </span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00"></span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Ağlayın hadi </span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00"></span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">Ağlayan gülüşlerim .. </span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00"></span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: green"><span style="color: #ff7f00">A Ğ L A Y I N . . .</span> </span></strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 351, member: 5"] [CENTER][SIZE=3][B][COLOR=green][COLOR=#ff7f00]Gözlerim kalbimin sızısı ile ağladığı için kalbimden şikayetçi . Kalbim ise , sen gördün ben yandım , keyfi süren sen , cefayı çeken ben diyerek gözlerime , ondan davacı oluyor . İçimdeki bu savaş yıllardır yakıp yakıp biçare kıldı beni . .. ve ben böyle bir harbin tam ortasında kalmış , sağır ve dilsiz bir görgü tanığıyım . Gözlerimi suçlayamam . Çünki o , o denli bir güzellik karşısında eli kolu bağlı bir mahkümdur . Aklımın köleliğini terkeden gözlerim , çok nazlı bir yarin esiridir , tek o na meftundur . Kalbimi de suçlayamam . Çünki yarin gözlerindeki alevler den bir kıvılcım sıçramıştır ona . O ise o bir kıvılcımın üzerine Ah' lar çekmek suretiyle yelleye , yelleye cehenneme çevirdi kendini . Gözlerim kalbimin efkarıyla ağladı ve döktüğü gözyaşları içerimdeki cehennem misali , o yangının üzerine damladı . Söndürür belki diye beklerken daha da coşturdu alevlerimi . Ağladıkça yandım , ağladıkça yandım .. Öyle bir hal aldımki nihayetinde , ateşimin rengi kırmızıdan siyaha döndü . Böyle cayır cayır yanarken , anladım ağlamanın bir sonu olmadığını , ve bana bir çözüm de sunmadığını . ... ve gülmek istedim yıllar sonra . Çok zorlandım gülmek için . Olmadı , vazgeçecek oldum ama , son nefesim hal-i hazır da duruyordu . Bütün bir gayret ve çaba içerisinde son nefesimde ufak bir tebessüm kondurdum genç ama bir o kadar da yaşlı çehreme . Fakat gördüğüm şey ne hazindi .. Öyleki gülüşlerim hüngür hüngür , tebessümlerim mahsun ve mazlum ağlıyorlardı , kurumuş yaprakların arasında . Ağlatılmıştı gülüşlerim ... ... ve son olarak , gülerek ağlamak doğdu . Şimdi bunu yapıyorum . Rolümde başarılıyım da . Ağlayın hadi Ağlayan gülüşlerim .. A Ğ L A Y I N . . .[/COLOR] [/COLOR][/B][/SIZE][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Ağlayan Gülüşlerim...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…