Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Ah..!Davam..!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="seheryeli" data-source="post: 97101" data-attributes="member: 8449"><p><strong><span style="color: black"><em>Ah..!Davam..!</em></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><em></em></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><em>Sen benim biricik sevdam,Ah..! Davam..!</em></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><em>Sırtıma hırkam,suyum,ekmeğim, havam.</em></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><em>Tatlı tatlı kanasın durmasın yaram,</em></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><em>Akıncaya kadar kanımdan son damlam...</em></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><em></em></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><em></em></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><em>Sensiz nefes almak, farksız boğulmaktan,</em></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><em>Ayrı düşmekten beter,yârinden,arkadaştan.</em></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><em>Bir lokma da olsan zehirle pişmiş aştan</em></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><em>Sen tatlısın,sütten,baldan,şaraptan...</em></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><em></em></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><em></em></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><em>Ah..!Davam..!</em></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><em></em></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><em>Mecnunun Leylada nedir bulduğu?</em></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><em>Bilir mi ki kutuplarda soğuğu!?</em></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><em>Ferhatın kazması kırar mı buzu?</em></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><em>Şirinim,leylam,Yurdum, yuvam...</em></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><em></em></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><em>Senin sinende saklı hepsi....ucunda Rıdvan,</em></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><em></em></span></strong></p><p><strong><span style="color: black"><em>Ah..!Davam</em></span>..!</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seheryeli, post: 97101, member: 8449"] [B][COLOR=black][I]Ah..!Davam..! Sen benim biricik sevdam,Ah..! Davam..! Sırtıma hırkam,suyum,ekmeğim, havam. Tatlı tatlı kanasın durmasın yaram, Akıncaya kadar kanımdan son damlam... Sensiz nefes almak, farksız boğulmaktan, Ayrı düşmekten beter,yârinden,arkadaştan. Bir lokma da olsan zehirle pişmiş aştan Sen tatlısın,sütten,baldan,şaraptan... Ah..!Davam..! Mecnunun Leylada nedir bulduğu? Bilir mi ki kutuplarda soğuğu!? Ferhatın kazması kırar mı buzu? Şirinim,leylam,Yurdum, yuvam... Senin sinende saklı hepsi....ucunda Rıdvan, Ah..!Davam[/I][/COLOR]..![/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Ah..!Davam..!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…