Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
İslama Göre Hayat
Ahir Zaman Genciyim... Bir ateşe düştüm yakıyor ama öldürmüyor. Bir an ols
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="_bamteli_" data-source="post: 160906" data-attributes="member: 15023"><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"> Ahir Zaman Genciyim...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Bir ateşe düştüm yakıyor ama öldürmüyor. Bir an olsun eksik olmuyor sancısı anlaşılmazlığın. Ne olanlar beni anlıyor ,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">ne de ben olanları. Neden acaba diye soracak birilerini arıyorum.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Bütün adresler bende, bense çaresiz bir yüreğin feryadında bitiyorum.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Âhir zaman genciyim ben, ayaklarım kilometrelerce yol yorgunlugunda, gözlerim kurtuluşa hasret.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Minareden gelecek bir “hayyealelfelah” nabzındayım şimdi. Ama neden, neden sokaklar bu kadar garip bana, neden camiler utangac ve neden kiliseler bu kadar magrur ? Düşüyor muyuz yoksa, </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">yada düştük mü pençesine şeytani tuzakların. Ayakta kalan yok mu, hala savaşan yiğitler yok mu meydanda.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Oysa en fazla yetmiş yıllık bir hayatı omuzlayabilecegimi sanıyordum. Şimdi yaşadığım her dakikaya bir yetmiş yıl daha ekleniyor. Ve biraz daha çabuk çöküyor omuzlarım. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Vapurdayken dalgaları ben karşılıyorum sanki, trendeyken rayları tırnaklarım yalıyor bir bir…</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Üşüdüğüm zaman hiç ısınmayacakmış gibi içim ve yandığı zaman sanki hiç sönmeyecek gibi ateş…</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Âhir zaman genciyim ben, bazen dağlara vurasım gelir başımı. Bu şehri terkedesim ve ispatlamak için uğraşasım bu dünyadan biri olmadığımı. Yüreğime değiyor acısı aldatılmışlığın. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Anneme yalvarıyorum dışarıya salmaması için beni. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Ve babam gibi ayakta durmayı hayal ediyorum bir gün. Sımsıkı, dimdik ayakta olmayı, herşeye rağmen herşeye karşı ayakta olmayı… hayal ediyorum…</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Ahir zaman genciyim ben, ne olursa olsun duaya seccade sermiş dudaklarım var. Yalanların ortasında, dikenlerin acısını tada tada eriyorum muradıma. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Ölüyorum belki ama elbette değil bir hiç uğruna. Çırpınıyorum yavru bir ceylan misali düşmüşçesine aslanın ağzına. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Son bir hamle, son bir umut, ya beni al yanına ya da iyice geçirsin dişlerini aslan boynuma, bilekleri iyice kavrasın bedenimi. Kanımın aktıgını göre göre can vereyim ama isyana tâbi tek kelime çıkmasın agzımdan. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Çünkü zaman âhir zaman, bense çoktan kabul ettim acı bir ölümü değişmeye bu ölümden beter varlığa, varoluşa…......</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Çünkü hiçbir şey kolay değil, zaman ahir zaman bense bu zamanın içine elinde pimi çekilmiş bomba ile gönderilmiş acemi bir asker.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Ben bir âhir zaman genciyim</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="_bamteli_, post: 160906, member: 15023"] [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"] Ahir Zaman Genciyim... Bir ateşe düştüm yakıyor ama öldürmüyor. Bir an olsun eksik olmuyor sancısı anlaşılmazlığın. Ne olanlar beni anlıyor , ne de ben olanları. Neden acaba diye soracak birilerini arıyorum. Bütün adresler bende, bense çaresiz bir yüreğin feryadında bitiyorum. Âhir zaman genciyim ben, ayaklarım kilometrelerce yol yorgunlugunda, gözlerim kurtuluşa hasret. Minareden gelecek bir “hayyealelfelah” nabzındayım şimdi. Ama neden, neden sokaklar bu kadar garip bana, neden camiler utangac ve neden kiliseler bu kadar magrur ? Düşüyor muyuz yoksa, yada düştük mü pençesine şeytani tuzakların. Ayakta kalan yok mu, hala savaşan yiğitler yok mu meydanda. Oysa en fazla yetmiş yıllık bir hayatı omuzlayabilecegimi sanıyordum. Şimdi yaşadığım her dakikaya bir yetmiş yıl daha ekleniyor. Ve biraz daha çabuk çöküyor omuzlarım. Vapurdayken dalgaları ben karşılıyorum sanki, trendeyken rayları tırnaklarım yalıyor bir bir… Üşüdüğüm zaman hiç ısınmayacakmış gibi içim ve yandığı zaman sanki hiç sönmeyecek gibi ateş… Âhir zaman genciyim ben, bazen dağlara vurasım gelir başımı. Bu şehri terkedesim ve ispatlamak için uğraşasım bu dünyadan biri olmadığımı. Yüreğime değiyor acısı aldatılmışlığın. Anneme yalvarıyorum dışarıya salmaması için beni. Ve babam gibi ayakta durmayı hayal ediyorum bir gün. Sımsıkı, dimdik ayakta olmayı, herşeye rağmen herşeye karşı ayakta olmayı… hayal ediyorum… Ahir zaman genciyim ben, ne olursa olsun duaya seccade sermiş dudaklarım var. Yalanların ortasında, dikenlerin acısını tada tada eriyorum muradıma. Ölüyorum belki ama elbette değil bir hiç uğruna. Çırpınıyorum yavru bir ceylan misali düşmüşçesine aslanın ağzına. Son bir hamle, son bir umut, ya beni al yanına ya da iyice geçirsin dişlerini aslan boynuma, bilekleri iyice kavrasın bedenimi. Kanımın aktıgını göre göre can vereyim ama isyana tâbi tek kelime çıkmasın agzımdan. Çünkü zaman âhir zaman, bense çoktan kabul ettim acı bir ölümü değişmeye bu ölümden beter varlığa, varoluşa…...... Çünkü hiçbir şey kolay değil, zaman ahir zaman bense bu zamanın içine elinde pimi çekilmiş bomba ile gönderilmiş acemi bir asker. Ben bir âhir zaman genciyim[/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
İslama Göre Hayat
Ahir Zaman Genciyim... Bir ateşe düştüm yakıyor ama öldürmüyor. Bir an ols
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…