Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Ahirim sensin! sözü, kaç "seni seviyorum!" eder ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bardak" data-source="post: 117609" data-attributes="member: 1298"><p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Eğreti gülüşlerde avuttum içimdeki hüzünlü çocuğu .</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Madem, sen böyle hep bir uzaklık olacaksın. Araya yılların girdiği mavi yağmurları bekleyeceğim giyinmek için seni ?</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ayırdığın vakitler yeter mi ki aşka? ...</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Zamansız mekânsız aşkı yaşıyoruz her dem.</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bütün sütunların duruşu ondan böyle dimdik ayakta ;</span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Aşk ile! ...</span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Dünya bu yüzden kendi etrafında dönmekte.</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Güneşin yanıp kavruluşu niye sanırsın? ...</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Sen baktın mı menekşenin, nergisin gözüne hiç gülerken, görmedin mi ;</span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Aşk ile! ...</span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Söylesene kim demiş aşka vakit yok, destan diyeyim sana ;</span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Aşk ile! ...</span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Başım gövdeden ayrılsın ;</span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Aşk ile! ...</span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ah be yüreğim, depremlerin kayıp götürdüğü toprak yığınlarını avuçluyoruz bu gecede. Şimdi, boşlukları dolduracağız ;</span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Aşk ile! ...</span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bütün ölüler dirilecek kefensiz ;</span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Aşk ile! ...</span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Kertesinde gecenin ipil ipil inen perdesidir aşk! ...</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Aşk, şimdi hovarda vakitlerinde soyunmuş bir kadındır! ...</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Aşk, bir sıcak elin saracağı pencerendeki ?aç ben geldim! ...? diye öten hûd hûd!</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">...</span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ben geldim be gülüm, aç pencereni ;</span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Aşk ile! ...</span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Sarmala mumyaladığım sözlerimi! ...</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Yapıştır dudaklarıma sonrası ;</span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Aşk ile! ...</span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Filiz Nur ATALAN</span></span></strong></p><p></p><p> </p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 9px">[video]http://www.fileden.com/files/2007/4/8/966131/karasu.wma[/video]</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bardak, post: 117609, member: 1298"] [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Eğreti gülüşlerde avuttum içimdeki hüzünlü çocuğu .[/SIZE][/FONT][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Madem, sen böyle hep bir uzaklık olacaksın. Araya yılların girdiği mavi yağmurları bekleyeceğim giyinmek için seni ?[/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Ayırdığın vakitler yeter mi ki aşka? ...[/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Zamansız mekânsız aşkı yaşıyoruz her dem.[/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Bütün sütunların duruşu ondan böyle dimdik ayakta ;[/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Aşk ile! ...[/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Dünya bu yüzden kendi etrafında dönmekte.[/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Güneşin yanıp kavruluşu niye sanırsın? ...[/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Sen baktın mı menekşenin, nergisin gözüne hiç gülerken, görmedin mi ;[/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Aşk ile! ...[/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Söylesene kim demiş aşka vakit yok, destan diyeyim sana ;[/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Aşk ile! ...[/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Başım gövdeden ayrılsın ;[/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Aşk ile! ...[/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Ah be yüreğim, depremlerin kayıp götürdüğü toprak yığınlarını avuçluyoruz bu gecede. Şimdi, boşlukları dolduracağız ;[/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Aşk ile! ...[/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Bütün ölüler dirilecek kefensiz ;[/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Aşk ile! ...[/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Kertesinde gecenin ipil ipil inen perdesidir aşk! ...[/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Aşk, şimdi hovarda vakitlerinde soyunmuş bir kadındır! ...[/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Aşk, bir sıcak elin saracağı pencerendeki ?aç ben geldim! ...? diye öten hûd hûd![/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]...[/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Ben geldim be gülüm, aç pencereni ;[/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Aşk ile! ...[/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Sarmala mumyaladığım sözlerimi! ...[/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Yapıştır dudaklarıma sonrası ;[/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Aşk ile! ...[/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Filiz Nur ATALAN[/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][SIZE=1][video]http://www.fileden.com/files/2007/4/8/966131/karasu.wma[/video][/SIZE][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Ahirim sensin! sözü, kaç "seni seviyorum!" eder ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…