Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Ahmet Altan'dan ateş gibi yazı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mihrimah" data-source="post: 187277" data-attributes="member: 656"><p><span style="color: DarkSlateGray"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: DarkSlateGray"><em><strong>Söze nerden nasıl başlyacağımı bilemiyorum.</strong></em></span></p><p><span style="color: DarkSlateGray"><em><strong>Pencereden gökyüzüne baktım, koca şehrin gürültüsü, insanların telaşı, hava kirliliği...Bütün bunlara ramen sanki esbap sukut etmiş,sebeplere riayet ederek bişeyler yaşamını devam ettiriyor. Pencereyi aralayıp derin bir nefes aldım...</strong></em></span></p><p><span style="color: DarkSlateGray"><em><strong>Ey koca şehir dedim, kimbilir kimler bağrında ağlıyor, kimbilir kimler gülüyordur.?..</strong></em></span></p><p><span style="color: DarkSlateGray"><em><strong>Kimbilir kimler sonunu bekliyor, kimbilir kimler doğmuştur.</strong></em></span></p><p><span style="color: DarkSlateGray"><em><strong>Bütün ihtişamınla her köşende farklı duygular yaşansada seni sen yapan sayesinde (cc)yaşamına devam ediyorsun.</strong></em></span></p><p><span style="color: DarkSlateGray"><em><strong>Evet çok güzelsin, öyle ki; şairler şiirlerini seninle süslemiş, yazarlar romanlarında seni anlata anlata bitirememiş. Hepsinden öte, gönüller sultanı (avs)sözlerinde dahi ismin geçmiş....Gene de sen sevdiklerimle bana güzelsin....Sen de ebrar; sevdiklerim içinde özelsin...</strong></em></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mihrimah, post: 187277, member: 656"] [COLOR=DarkSlateGray][I][B] Söze nerden nasıl başlyacağımı bilemiyorum. Pencereden gökyüzüne baktım, koca şehrin gürültüsü, insanların telaşı, hava kirliliği...Bütün bunlara ramen sanki esbap sukut etmiş,sebeplere riayet ederek bişeyler yaşamını devam ettiriyor. Pencereyi aralayıp derin bir nefes aldım... Ey koca şehir dedim, kimbilir kimler bağrında ağlıyor, kimbilir kimler gülüyordur.?.. Kimbilir kimler sonunu bekliyor, kimbilir kimler doğmuştur. Bütün ihtişamınla her köşende farklı duygular yaşansada seni sen yapan sayesinde (cc)yaşamına devam ediyorsun. Evet çok güzelsin, öyle ki; şairler şiirlerini seninle süslemiş, yazarlar romanlarında seni anlata anlata bitirememiş. Hepsinden öte, gönüller sultanı (avs)sözlerinde dahi ismin geçmiş....Gene de sen sevdiklerimle bana güzelsin....Sen de ebrar; sevdiklerim içinde özelsin...[/B][/I][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Ahmet Altan'dan ateş gibi yazı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…