Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Ahmet Türk'ten Fatih'e hakaret !
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="guftepira" data-source="post: 110334" data-attributes="member: 9856"><p>birde şu hezayana bakarmısınız;</p><p></p><p>"Bir rüyam var, o rüya er ya da geç gerçekleşecek"</p><p></p><p>kabuslarının vehmiyle gözlerini açan bu adamcağızın, gördüğü rüyaların, hayallerin vehametine değinmek bile istemiyorum. lakin;</p><p></p><p>sayın türk kendi aleminde, acaba o ayrılıkçı efkar-ı rezilanelerini kurarken</p><p>aynada bir martin luther king mi görüyor? </p><p></p><p>efendi, senin ikrar etme yüceliğini gösterebildiğin islamdan öte o adam ve onun savunduğu dava ile aranda vadiler boyu mesafe var.</p><p></p><p>kardeşlerim, bu şahsiyet 1963 yılında washington'da yapılan bir miting'de martin luther king'in söylemiş olduğu </p><p></p><p><em>"I have a dream that my four little chidren will one day live in a nation where they will not be judged by the colour of their skin,but by the content of their character."</em></p><p></p><p>kelimelerinden müteşekkil, meşhur "bir hayalim var" konuşmasına atıfta bulunmuş. </p><p>fakat bu konuşmanın tamamını okumuş olsa (ki öyle bir entelijansiya alametini kendisinden beklemek başlı başına bir hezeyan olur) o "lider" şahsiyetin</p><p>hayalinin, düşünün vede amacının ayrım olmadığını birlikte ve beraber yaşamak olduğunu anlardı.</p><p></p><p>fetih müessesesini anlamamış olmasıda kısır idrakinden gayet beklenilir bir olay.</p><p></p><p>"biz olmassak sulh olmaz" nidaları ile aba altından sopa göstermeside yine kendisinden beklediğimiz, şaşırmadığımız, nevinin tavr-ı garibanelerinden.</p><p></p><p>asıl beni hayrete sokan ve hala anlayamadığım olay ise, ufuk uras gibi demokrat, münevver bir insanın bu şahsiyetler ile nasıl işbirliği yaptığı?</p><p></p><p>bu güzel forum politikanın rezillikleri ile kirlensin istemem, </p><p>madem böyle bir yazıyı getirip efkara sundunuz bende bu hususu belirtmek istedim.</p><p></p><p>vesselam..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="guftepira, post: 110334, member: 9856"] birde şu hezayana bakarmısınız; "Bir rüyam var, o rüya er ya da geç gerçekleşecek" kabuslarının vehmiyle gözlerini açan bu adamcağızın, gördüğü rüyaların, hayallerin vehametine değinmek bile istemiyorum. lakin; sayın türk kendi aleminde, acaba o ayrılıkçı efkar-ı rezilanelerini kurarken aynada bir martin luther king mi görüyor? efendi, senin ikrar etme yüceliğini gösterebildiğin islamdan öte o adam ve onun savunduğu dava ile aranda vadiler boyu mesafe var. kardeşlerim, bu şahsiyet 1963 yılında washington'da yapılan bir miting'de martin luther king'in söylemiş olduğu [I]"I have a dream that my four little chidren will one day live in a nation where they will not be judged by the colour of their skin,but by the content of their character."[/I] kelimelerinden müteşekkil, meşhur "bir hayalim var" konuşmasına atıfta bulunmuş. fakat bu konuşmanın tamamını okumuş olsa (ki öyle bir entelijansiya alametini kendisinden beklemek başlı başına bir hezeyan olur) o "lider" şahsiyetin hayalinin, düşünün vede amacının ayrım olmadığını birlikte ve beraber yaşamak olduğunu anlardı. fetih müessesesini anlamamış olmasıda kısır idrakinden gayet beklenilir bir olay. "biz olmassak sulh olmaz" nidaları ile aba altından sopa göstermeside yine kendisinden beklediğimiz, şaşırmadığımız, nevinin tavr-ı garibanelerinden. asıl beni hayrete sokan ve hala anlayamadığım olay ise, ufuk uras gibi demokrat, münevver bir insanın bu şahsiyetler ile nasıl işbirliği yaptığı? bu güzel forum politikanın rezillikleri ile kirlensin istemem, madem böyle bir yazıyı getirip efkara sundunuz bende bu hususu belirtmek istedim. vesselam.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Ahmet Türk'ten Fatih'e hakaret !
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…