Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Ali ile Oya
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Livza" data-source="post: 127261" data-attributes="member: 8422"><p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000">ALİ İLE OYA </span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> Ali ile Oya</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Ali gel.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Geldim Oya buyur.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Ali ata bak.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Oya ata baktım.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Ali topu tut.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Oya topu tuttum.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Ali okul açıldı.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Oya okul ne güzel!</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Ali okula koş</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Oya okula koştum.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Ali bayrak as.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Oya bayrak astım.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Ali ılık süt iç.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Oya ılık süt içtim.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Ali su getir.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Al Oya bu su.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Ali çay demle.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Peki Oya pekiii.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Ali çamaşırları as.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Hıhııı Oya hıhıııı</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Ali iki yumurta kır.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Tabii Oya tabiiiiiiii</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Ali camları sil.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Ooolduuuu Oya olduuuuuuuuu</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Ali bakkala git.kısa samsun al</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Yuhhhhhhhh Oya yuhhhhhhhhh.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Ali bana diklenme.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Oya çeneni kapa.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Ali bir dediğimi iki etme</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Oya az ye de bir hizmetçi tut.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Ali canımı sıkma.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Oya ayağını denk al.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Ali beni tehdit etme.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Oya canıma yettirme</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Ali fişine itaat et.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Oya beni oraya getirtme.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Ali fişten kovuldun. </span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Sen kovmadın ben istifa ettim beleşçi Oya... yıllardır ne bu senden çektiğim çilem be. Ali koş, Ali düş, Ali amuda kalk.... eeeeeeeeeehhhhhhh yetti canıma artık. </span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Ali kısa kes.</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Black"><strong><span style="color: #FF0000"> - Yok canım öyle kısa cümleler yok. Çoluk çocuk okuma yazma öğrenecek diye anam ağladı beeeeeee</span></strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Livza, post: 127261, member: 8422"] [CENTER][COLOR=Black][B][COLOR=#FF0000]ALİ İLE OYA [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] Ali ile Oya[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Ali gel.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Geldim Oya buyur.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Ali ata bak.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Oya ata baktım.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Ali topu tut.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Oya topu tuttum.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Ali okul açıldı.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Oya okul ne güzel![/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Ali okula koş[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Oya okula koştum.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Ali bayrak as.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Oya bayrak astım.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Ali ılık süt iç.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Oya ılık süt içtim.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Ali su getir.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Al Oya bu su.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Ali çay demle.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Peki Oya pekiii.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Ali çamaşırları as.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Hıhııı Oya hıhıııı[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Ali iki yumurta kır.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Tabii Oya tabiiiiiiii[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Ali camları sil.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Ooolduuuu Oya olduuuuuuuuu[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Ali bakkala git.kısa samsun al[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Yuhhhhhhhh Oya yuhhhhhhhhh.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Ali bana diklenme.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Oya çeneni kapa.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Ali bir dediğimi iki etme[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Oya az ye de bir hizmetçi tut.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Ali canımı sıkma.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Oya ayağını denk al.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Ali beni tehdit etme.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Oya canıma yettirme[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Ali fişine itaat et.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Oya beni oraya getirtme.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Ali fişten kovuldun. [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Sen kovmadın ben istifa ettim beleşçi Oya... yıllardır ne bu senden çektiğim çilem be. Ali koş, Ali düş, Ali amuda kalk.... eeeeeeeeeehhhhhhh yetti canıma artık. [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Ali kısa kes.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] [/COLOR][/B] [B][COLOR=#FF0000] - Yok canım öyle kısa cümleler yok. Çoluk çocuk okuma yazma öğrenecek diye anam ağladı beeeeeee[/COLOR][/B][/COLOR][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Ali ile Oya
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…