Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Allah Derim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="genc_kalem" data-source="post: 181522" data-attributes="member: 15919"><p><strong><span style="color: #3366cc"><span style="font-size: 12px"><span style="color: red">ALLAH DERİM</span></span> </span></strong></p><p><strong><span style="color: #3366cc"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #3366cc"><span style="font-size: 12px">Sırtımda taşınmaz yükü göklerin;</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #3366cc"><span style="font-size: 12px">Herkes koşar , zıplar , ben yürüyemem</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #3366cc"><span style="font-size: 12px">İsterseniz hayat aşını verin;</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #3366cc"><span style="font-size: 12px">Sayılı nimetler bal olsa yemem!</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #3366cc"><span style="font-size: 12px"></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #3366cc"><span style="font-size: 12px">Ey akıl , nasılda delinmez küfen ?</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #3366cc"><span style="font-size: 12px">Ebedi olsun urbası kefen!</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #3366cc"><span style="font-size: 12px">Kursa da boşluga asma köprü , fen,</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #3366cc"><span style="font-size: 12px">Allah derim, başka hiç bir şey demem!</span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Necip Fazıl Kısakürek</span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="genc_kalem, post: 181522, member: 15919"] [B][COLOR=#3366cc][SIZE=3][COLOR=red]ALLAH DERİM[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3]Sırtımda taşınmaz yükü göklerin; Herkes koşar , zıplar , ben yürüyemem İsterseniz hayat aşını verin; Sayılı nimetler bal olsa yemem! Ey akıl , nasılda delinmez küfen ? Ebedi olsun urbası kefen! Kursa da boşluga asma köprü , fen, Allah derim, başka hiç bir şey demem![/SIZE][/COLOR][/B] [B][SIZE=3][COLOR=blue]Necip Fazıl Kısakürek[/COLOR][/SIZE][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Allah Derim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…