Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Alimler ve Evliyalar
ALLAH dostlarindan inciler..Hikmet esintileri..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ABDULLAH4" data-source="post: 266282" data-attributes="member: 1004566"><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'times new roman'"><strong><em><span style="color: #8b0000">Diger elin de acik olsaydi</span> </em></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'times new roman'"><strong><em></em></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'times new roman'"><strong><em><span style="color: darkred">Ebu Suleyman Darani</span> hazretleri anlatiyor :</em></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'times new roman'"><strong><em></em></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'times new roman'"><strong><em>Bir gece mescidde bulunuyordum, soguk canima tak etmis, bende rahatlik diye bir sey kalmamisti Dua edecegim zaman elimin birini koynuma soktum, öbürünü semaya dogru actim Bu el yoluyla bana muazzam bir rahatlik ulasti Uyudugumda hafiften ses geldi:</em></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'times new roman'"><strong><em></em></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'times new roman'"><strong><em>- <span style="color: darkred">Ey Ebu suleyman ! Su semaya acilan ele nasibini verdim, öbürünü de semaya kaldirsaydi onun da kismetini verirdik</span>, dedi</em></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'times new roman'"><strong><em></em></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'times new roman'"><strong><em>Ebu Suleyman</em></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'times new roman'"><strong><em>- <span style="color: darkred">Iste bunun üzerine, ister soguk, ister sicak olsun, bir daha elimi havaya kaldirmadan asla dua etmeyecegim, diye and ictim</span>, diyor ve ekliyor :</em></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'times new roman'"><strong><em></em></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'times new roman'"><strong><em>- <span style="color: darkred">Tenzih ve takdir ederim O Allah'i ki, bir nasip ve murad talebinde bulunmadan da O, kendi lütfunu bize ihsan etmistir</span> !</em></strong></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ABDULLAH4, post: 266282, member: 1004566"] [SIZE=5][FONT=times new roman][B][I][COLOR=#8b0000]Diger elin de acik olsaydi[/COLOR] [COLOR=darkred]Ebu Suleyman Darani[/COLOR] hazretleri anlatiyor : Bir gece mescidde bulunuyordum, soguk canima tak etmis, bende rahatlik diye bir sey kalmamisti Dua edecegim zaman elimin birini koynuma soktum, öbürünü semaya dogru actim Bu el yoluyla bana muazzam bir rahatlik ulasti Uyudugumda hafiften ses geldi: - [COLOR=darkred]Ey Ebu suleyman ! Su semaya acilan ele nasibini verdim, öbürünü de semaya kaldirsaydi onun da kismetini verirdik[/COLOR], dedi Ebu Suleyman - [COLOR=darkred]Iste bunun üzerine, ister soguk, ister sicak olsun, bir daha elimi havaya kaldirmadan asla dua etmeyecegim, diye and ictim[/COLOR], diyor ve ekliyor : - [COLOR=darkred]Tenzih ve takdir ederim O Allah'i ki, bir nasip ve murad talebinde bulunmadan da O, kendi lütfunu bize ihsan etmistir[/COLOR] ![/I][/B][/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Alimler ve Evliyalar
ALLAH dostlarindan inciler..Hikmet esintileri..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…