Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Hadis-i Şerif ve Hadis-i Kudsi
Allah kulunun zannı üzeredir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="memluk" data-source="post: 154980" data-attributes="member: 9260"><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="color: red">Kötülüklerle yaşayan birisi tövebe etti ve allah yaklaşmak için çareler aradı.allah bu tövbekar kulunun tövbesini kabul etti allahın lütfuyla hidayete erdi .</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="color: red">Artık bütünüyle değişmişti,kendi kusurlarından başka şey bilmez oldu .O kendi günahlarıyla uğraşırken ; kendini unutup bu tövbekar kulla uğraşanlar vardı .</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="color: red">Yine birgün günlük nafakası için tarlaya giderken munafık kişiler bu aciz kulun yolunu keserek Ey ahali ! siz bunun böle değiştim dediğine kanmayın bu şöle şöyle günahlar işledi diye bağırır adamcaz iki büklüm hak dostunu huzuruna gider olanları anlatır. Hak dostu derki sen allahı nasıl biliyorsun , O zat ;ben allahı ,kul ana yaklaşmayı murad ederse O , kuluna koşar affeder, diye bilirim . </span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="color: red">Hak dostu derki ne mutlu sanaki ;</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="color: red"> sen allaha hüsnuzan etmişin allah seni sen allahı sevmiş .Ya kullar seni iyi bilipde sen allahı kötü bilsen ne olurdu düşündünmü hiç ?...</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"><span style="color: #ff0000">adamcaz</span><span style="color: red"> hak dostunun ne demek istediğini anladı ve daha çok allaha şükretti........</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslategray"> Hüsnüniyet öyle bir kimyadırki şişeleri elmasa çevirir,toprağı altın yapar</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #2f4f4f">bediüzzaman r a..</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">allah c c Bakara süresi 189. ayette şöyle buyurur;</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">Kullarım beni senden soracak olurlarsa ben pek yakınım.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">Bana dua edenin duasına karşılık veririm.O halde onlarda benim davetime icabet etsinler bana itaat etsinler doğru yolda olsunlar...</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="memluk, post: 154980, member: 9260"] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkslategray][COLOR=red]Kötülüklerle yaşayan birisi tövebe etti ve allah yaklaşmak için çareler aradı.allah bu tövbekar kulunun tövbesini kabul etti allahın lütfuyla hidayete erdi .[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkslategray][COLOR=red]Artık bütünüyle değişmişti,kendi kusurlarından başka şey bilmez oldu .O kendi günahlarıyla uğraşırken ; kendini unutup bu tövbekar kulla uğraşanlar vardı .[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkslategray][COLOR=red]Yine birgün günlük nafakası için tarlaya giderken munafık kişiler bu aciz kulun yolunu keserek Ey ahali ! siz bunun böle değiştim dediğine kanmayın bu şöle şöyle günahlar işledi diye bağırır adamcaz iki büklüm hak dostunu huzuruna gider olanları anlatır. Hak dostu derki sen allahı nasıl biliyorsun , O zat ;ben allahı ,kul ana yaklaşmayı murad ederse O , kuluna koşar affeder, diye bilirim . [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkslategray][COLOR=red]Hak dostu derki ne mutlu sanaki ;[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkslategray][COLOR=red] sen allaha hüsnuzan etmişin allah seni sen allahı sevmiş .Ya kullar seni iyi bilipde sen allahı kötü bilsen ne olurdu düşündünmü hiç ?...[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkslategray][COLOR=#ff0000]adamcaz[/COLOR][COLOR=red] hak dostunun ne demek istediğini anladı ve daha çok allaha şükretti........[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkslategray] Hüsnüniyet öyle bir kimyadırki şişeleri elmasa çevirir,toprağı altın yapar[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#2f4f4f]bediüzzaman r a..[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]allah c c Bakara süresi 189. ayette şöyle buyurur;[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#800080]Kullarım beni senden soracak olurlarsa ben pek yakınım.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#800080]Bana dua edenin duasına karşılık veririm.O halde onlarda benim davetime icabet etsinler bana itaat etsinler doğru yolda olsunlar...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Hadis-i Şerif ve Hadis-i Kudsi
Allah kulunun zannı üzeredir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…