Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Tasavvuf
Mevlana ve Mevlevilik
ALLAH var
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="hakka_yolcu" data-source="post: 215820" data-attributes="member: 1006633"><p><strong><span style="font-size: 15px">Adamin biri her zaman yaptigi gibi saç ve sakal tirasi olmak için berbere gitti. </span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 15px">Onunla ilgilenen berberle güzel bir sohbete basladilar.</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px">Degisik konular üzerinde konustular. Birden</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px">Allah ile ilgili konu açildi...</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 15px">Berber: " Bak adamin, ben senin söyledigin gibi</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px">Allah in varligina inanmiyorum."</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 15px">Adam: " Peki neden böyle diyorsun?"</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 15px">Berber: " Bunu açiklamak çok kolay. Bunu görmek</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px">için disariya çikmalisin.</span></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 15px">Lütfen bana söyler misin, eger Allah var</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px">olsaydi, bu kadar çok sorunlu, sikintili, hasta insan olur muydu,</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px">terk edilmis çocuklar olur muydu? Allah olsaydi, kimse aci çektirmez,</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px">birbirini üzmezdi.Allah olsaydi, bunlarin olmasina izin verecegini sanmiyorum..."</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 15px">Adam bir an durdu ve düsündü, ama gereksiz bir</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px">tartismaya girmek istemedigi için cevap vermedi. Berber isini bitirdikten</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px">sonra adam disariya çikti. Tam o anda caddede uzun saçli ve sakalli bir</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px">adam gördü.</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 15px">Adam bu kadar daginik göründügüne göre belli ki</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px">tiras olmayali uzun süre geçmisti. Adam berberin dükkanina geri döndü.</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 15px">Adam: " Biliyor musun ne var, bence berber diye</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px">bir sey yok"</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 15px">Berber: " Bu nasil olabilir ki? Ben buradayim ve</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px">bir berberim."</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 15px">Adam: " Hayir, yok. çünkü olsaydi, caddede</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px">yürüyen uzun saçli ve sakalli adamlar olmazdi."</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 15px">Berber: " Hımmm... Berber diye bir sey var ama o</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px">insanlar bana gelmiyorsa, ben ne yapabilirim ki?"</span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 15px">Adam: <span style="color: red">" Kesinlikle dogru! Püf noktasi bu! Allah</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">var, ve insanlar ona gitmiyorsa, bu gitmeyenlerin tercihi. Iste dünyada </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">bu kadar çok aci ve keder olmasinin nedeni!"</span></span></strong> </p><p> </p><p> </p><p style="text-align: left"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hakka_yolcu, post: 215820, member: 1006633"] [B][SIZE=4]Adamin biri her zaman yaptigi gibi saç ve sakal tirasi olmak için berbere gitti. [/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Onunla ilgilenen berberle güzel bir sohbete basladilar.[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Degisik konular üzerinde konustular. Birden[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Allah ile ilgili konu açildi...[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Berber: " Bak adamin, ben senin söyledigin gibi[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Allah in varligina inanmiyorum."[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Adam: " Peki neden böyle diyorsun?"[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Berber: " Bunu açiklamak çok kolay. Bunu görmek[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]için disariya çikmalisin.[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Lütfen bana söyler misin, eger Allah var[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]olsaydi, bu kadar çok sorunlu, sikintili, hasta insan olur muydu,[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]terk edilmis çocuklar olur muydu? Allah olsaydi, kimse aci çektirmez,[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]birbirini üzmezdi.Allah olsaydi, bunlarin olmasina izin verecegini sanmiyorum..."[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Adam bir an durdu ve düsündü, ama gereksiz bir[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]tartismaya girmek istemedigi için cevap vermedi. Berber isini bitirdikten[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]sonra adam disariya çikti. Tam o anda caddede uzun saçli ve sakalli bir[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]adam gördü.[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Adam bu kadar daginik göründügüne göre belli ki[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]tiras olmayali uzun süre geçmisti. Adam berberin dükkanina geri döndü.[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Adam: " Biliyor musun ne var, bence berber diye[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]bir sey yok"[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Berber: " Bu nasil olabilir ki? Ben buradayim ve[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]bir berberim."[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Adam: " Hayir, yok. çünkü olsaydi, caddede[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]yürüyen uzun saçli ve sakalli adamlar olmazdi."[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Berber: " Hımmm... Berber diye bir sey var ama o[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]insanlar bana gelmiyorsa, ben ne yapabilirim ki?"[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Adam: [COLOR=red]" Kesinlikle dogru! Püf noktasi bu! Allah[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=red]var, ve insanlar ona gitmiyorsa, bu gitmeyenlerin tercihi. Iste dünyada [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=red]bu kadar çok aci ve keder olmasinin nedeni!"[/COLOR][/SIZE][/B] [LEFT][/LEFT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Tasavvuf
Mevlana ve Mevlevilik
ALLAH var
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…