Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Tasavvuf
Ehli Sünnet Tarikat ve Cemaatler
Allah'a Kulluk Et, Kendi Grup Ya da Cemaatine Değil
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mihrimah" data-source="post: 213405" data-attributes="member: 656"><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Kardeş yazının içeriği şurada kalsın ilk etapta başlık tamamen yanlış.</strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Sözüm meclisten dışarı; kendilerini Ehl-i Sünnet yolunda gösterip cemaatlere dil uzatan, cemaatleşmeyi hiçbir şekilde kabul etmeyen, şu veya bu demiyorum herhangi bir cemaate bağlanmayı Allaha kulluğu bir kenara bırakıp ( haşa ve kella) cemaatin önderliğine karşı kulluk gib gösteren şahısların yazılarının her daim karşısındayım ve esefle kınıyorum, bunu da açık ve net bir dille ifade ediyorum.!!!!</strong></em></span></p><p><span style="color: darkslategray"><em><strong>Ben yazıyı çok dinç bir beyinle ve sabahın erken saatinde okudum. Misyonunuz herne olursa olsun şunu belirtmeliyim ki; itham ettiğiniz topluluğun varlığı mevcut ise de bunu genele bağlayıp bölesi bir başlıkla ifade edemezsiniz. Bu çok büyük bir kitlenin hakkına girmek demektir.</strong></em></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mihrimah, post: 213405, member: 656"] [COLOR=darkslategray][I][B]Kardeş yazının içeriği şurada kalsın ilk etapta başlık tamamen yanlış. Sözüm meclisten dışarı; kendilerini Ehl-i Sünnet yolunda gösterip cemaatlere dil uzatan, cemaatleşmeyi hiçbir şekilde kabul etmeyen, şu veya bu demiyorum herhangi bir cemaate bağlanmayı Allaha kulluğu bir kenara bırakıp ( haşa ve kella) cemaatin önderliğine karşı kulluk gib gösteren şahısların yazılarının her daim karşısındayım ve esefle kınıyorum, bunu da açık ve net bir dille ifade ediyorum.!!!! Ben yazıyı çok dinç bir beyinle ve sabahın erken saatinde okudum. Misyonunuz herne olursa olsun şunu belirtmeliyim ki; itham ettiğiniz topluluğun varlığı mevcut ise de bunu genele bağlayıp bölesi bir başlıkla ifade edemezsiniz. Bu çok büyük bir kitlenin hakkına girmek demektir.[/B][/I][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Tasavvuf
Ehli Sünnet Tarikat ve Cemaatler
Allah'a Kulluk Et, Kendi Grup Ya da Cemaatine Değil
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…