Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
İslam Akaidi ve Fıkıh
İmanın Şartları
Allah'a İman
Allah'a Yakin Olmak ???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="gül damlasý" data-source="post: 160031" data-attributes="member: 10998"><p>Kendisinde üç şey bulunan insan kurtulur.</p><p></p><p>1-Nefsaniyetten uzak olan teslimiyet,</p><p>2-Allah için amelde doğruluk,</p><p>3-Ve helal yemek.</p><p></p><p>Amelde ihlas: Dünyada ve Ahirette nefsani karşılık beklememektir.</p><p></p><p>Zatın biri 30 senelik namazımı iade ettim. Çünkü her vakti birinci safta kılarken, bir gün ikinci safta yer buldum, bu hal için cemaatten utandım. Anladım ki iş ihlastan çıkmış riya karışmış. !!! </p><p></p><p>Velilerden birini rüyada goren kişi halini sorunca: </p><p>"Allah için olan her ameli, </p><p>heder olmasın diye yerden aldığım nar tanesinden, olen kedimin ecrini dahi hayır kefesinde buldum.</p><p>Sarığımda bulunan ipekten tek ipliğin vebalini de günah tarafında gordüm.</p><p>Lakin 100 altın değerindeki, olen merkebin mükafatını gormeyince (onun hayrı ne oldu) dedim.</p><p></p><p>"- Oldü haberi gelince, Allahın lanetine gitsin dedin. Ecri yok oldu. Allah rızası için, olsun takdire razıyım deseydin, onun ecri de seni bulurdu" denildi.....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gül damlasý, post: 160031, member: 10998"] Kendisinde üç şey bulunan insan kurtulur. 1-Nefsaniyetten uzak olan teslimiyet, 2-Allah için amelde doğruluk, 3-Ve helal yemek. Amelde ihlas: Dünyada ve Ahirette nefsani karşılık beklememektir. Zatın biri 30 senelik namazımı iade ettim. Çünkü her vakti birinci safta kılarken, bir gün ikinci safta yer buldum, bu hal için cemaatten utandım. Anladım ki iş ihlastan çıkmış riya karışmış. !!! Velilerden birini rüyada goren kişi halini sorunca: "Allah için olan her ameli, heder olmasın diye yerden aldığım nar tanesinden, olen kedimin ecrini dahi hayır kefesinde buldum. Sarığımda bulunan ipekten tek ipliğin vebalini de günah tarafında gordüm. Lakin 100 altın değerindeki, olen merkebin mükafatını gormeyince (onun hayrı ne oldu) dedim. "- Oldü haberi gelince, Allahın lanetine gitsin dedin. Ecri yok oldu. Allah rızası için, olsun takdire razıyım deseydin, onun ecri de seni bulurdu" denildi..... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
İslam Akaidi ve Fıkıh
İmanın Şartları
Allah'a İman
Allah'a Yakin Olmak ???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…