Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Allah'ı Bulan Neyi Kaybeder?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="GÖNÜLSIZIM" data-source="post: 127500" data-attributes="member: 11723"><p><strong><span style="color: #000080">İster gündüz, isterse gecenin dipsizliğinde sevgiye sarılıp kaygısızca uyur çocuk. Onda korku yoktur, telaş yok... Biri vardır hep yanı başında; her sızıda,her dertte sarılır ellerine. Bir bakış vardır yumuşacık.Manasını tam bilemez; ama farklı olduğunu bilir.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #000080"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #000080">Bir sığınmadır bu. Sevilen tarafından sarmalanmadır. Kaybolmak gibi endişe yoktur. Onun için hep huzurun örtüsüdür gözkapakları. Güvenle kapanır ve güvenle açılır.Bir ananın sarmaladığını kim incitebilir ki!</span></strong></p><p><strong><span style="color: #000080"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #000080">Annesiyle beraber olan çocuk neden korkar? Annesini kaybeden çocuk neyi bulur? </span></strong></p><p><strong><span style="color: #000080"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #000080"></span><span style="color: red">Ya Sen'i bulan Allah'ım! Ya Sen'i bulan neyi kaybeder?</span></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong><strong><span style="color: #000080">Gözlerimi kapadım. Süzülüyorum bilmediğime.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #000080"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #000080">Yüreğimde binlerce duygu titreyişi, kulaklarımda apayrı makam. Açılıyor kapılar...</span></strong></p><p><strong><span style="color: #000080"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #000080">Bebeler, anne sinesinden rahmeti yudumlar.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #000080"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #000080">Ben bu yolculukta rızanı kazanmaya çalışıyorum Allah'ım!</span></strong></p><p><strong><span style="color: #000080"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #000080">Sözüm niyetimden filizleniyor. Dar kelimelerimin içinde çaresizim; dudaaklarım titriyor haddini aşmaktan. Sadece diliyorum.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #000080"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #000080">Aczimi koydum avuçlarıma; her gün yıkanıyor yüzüm.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #000080"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #000080">Bilmem bir gün ulaşabilir miyim razı olduklarının iklimine?</span></strong></p><p><strong><span style="color: #000080"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #000080"></span><span style="color: red">Düşüncelerim Sırat gibi...Düşmekten korkuyorum benlik gayyasına.Uçurumdan korkar mı Sen'i bilen? İmanın eşiğinden geçen, düşer mi? Bir kaşık bile değilken deryanda aklım, neyi alıp nereye boşaltacağım Allah'ım?</span></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong><strong><span style="color: red">Sen'i bulan, bütün mülke sahip olurmuş. Kucağında demetlenirmiş kainat.</span></strong></p><p><strong><span style="color: red"></span></strong></p><p><strong><span style="color: red">Sen'i bulan, güneşe yakınmış. Yıldızlar dökülürmüş görmeyi bilenlerin avuçlarına. Ayrı ayrı öğretirmiş her yıldız,mesafelerin dilini. Sadece vadiler içinmiş derinlikler.</span></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong><span style="color: #000080"><strong>Gökyüzüne bakıyorum. İlk defa anlamaya çalışıyorum rüzgarla kardeşliğimi. Süzülerek giden bulutların vazifesi farklı mı benimkinden?</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>Açtığımızda gözlerimizi, söyleyebilirmiyiz bir an dahi yalnız olduğumuzu Allah'ım? Hep bizimlesin. Endişeyle sindiğimizde bir köşeye, ne zaman göremedik ellerimize uzanan nurdan iplerini? Tutunamadıksa gafletimizdendir.</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong></strong></span><strong><span style="color: red">Ey sevgililerin en Sevgilisi! </span></strong></p><p><strong><span style="color: red"></span></strong></p><p><strong><span style="color: red">Yaşamanın tadı seni bulmadaymış.</span></strong></p><p><strong><span style="color: red"></span></strong></p><p><strong><span style="color: red">Seven sensin sevilen de...</span></strong></p><p><strong><span style="color: red"></span></strong></p><p><strong><span style="color: red">Sen'i bulan neyi kaybeder?Sen'i kaybeden neyi bulur?</span></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong><strong><span style="color: #000080">Dikenleri bulur,ısırganları...Kabuslar döşenir düşlerine. Her dem yaralanır, yutkunur.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #000080"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #000080">Hırçın uyanışlarında haneler yıkılır. Bir bir dökülür insanlığı, sırrı dökülmüş aynalar gibi.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #000080"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #000080">Yarabbi beni ihlasın toprağına at.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #000080"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #000080">Nefsimde ne varsa gübresi olsun bağlarının.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #000080"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #000080">Kokusu her yanımı sarsın goncaların.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #000080"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #000080">Her yaprak açılan bir eldir Sana....</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GÖNÜLSIZIM, post: 127500, member: 11723"] [B][COLOR=#000080]İster gündüz, isterse gecenin dipsizliğinde sevgiye sarılıp kaygısızca uyur çocuk. Onda korku yoktur, telaş yok... Biri vardır hep yanı başında; her sızıda,her dertte sarılır ellerine. Bir bakış vardır yumuşacık.Manasını tam bilemez; ama farklı olduğunu bilir. Bir sığınmadır bu. Sevilen tarafından sarmalanmadır. Kaybolmak gibi endişe yoktur. Onun için hep huzurun örtüsüdür gözkapakları. Güvenle kapanır ve güvenle açılır.Bir ananın sarmaladığını kim incitebilir ki! Annesiyle beraber olan çocuk neden korkar? Annesini kaybeden çocuk neyi bulur? [/COLOR][COLOR=red]Ya Sen'i bulan Allah'ım! Ya Sen'i bulan neyi kaybeder?[/COLOR] [/B][B][COLOR=#000080]Gözlerimi kapadım. Süzülüyorum bilmediğime. Yüreğimde binlerce duygu titreyişi, kulaklarımda apayrı makam. Açılıyor kapılar... Bebeler, anne sinesinden rahmeti yudumlar. Ben bu yolculukta rızanı kazanmaya çalışıyorum Allah'ım! Sözüm niyetimden filizleniyor. Dar kelimelerimin içinde çaresizim; dudaaklarım titriyor haddini aşmaktan. Sadece diliyorum. Aczimi koydum avuçlarıma; her gün yıkanıyor yüzüm. Bilmem bir gün ulaşabilir miyim razı olduklarının iklimine? [/COLOR][COLOR=red]Düşüncelerim Sırat gibi...Düşmekten korkuyorum benlik gayyasına.Uçurumdan korkar mı Sen'i bilen? İmanın eşiğinden geçen, düşer mi? Bir kaşık bile değilken deryanda aklım, neyi alıp nereye boşaltacağım Allah'ım?[/COLOR] [/B][B][COLOR=red]Sen'i bulan, bütün mülke sahip olurmuş. Kucağında demetlenirmiş kainat. Sen'i bulan, güneşe yakınmış. Yıldızlar dökülürmüş görmeyi bilenlerin avuçlarına. Ayrı ayrı öğretirmiş her yıldız,mesafelerin dilini. Sadece vadiler içinmiş derinlikler.[/COLOR] [/B][COLOR=#000080][B]Gökyüzüne bakıyorum. İlk defa anlamaya çalışıyorum rüzgarla kardeşliğimi. Süzülerek giden bulutların vazifesi farklı mı benimkinden? Açtığımızda gözlerimizi, söyleyebilirmiyiz bir an dahi yalnız olduğumuzu Allah'ım? Hep bizimlesin. Endişeyle sindiğimizde bir köşeye, ne zaman göremedik ellerimize uzanan nurdan iplerini? Tutunamadıksa gafletimizdendir. [/B][/COLOR][B][COLOR=red]Ey sevgililerin en Sevgilisi! Yaşamanın tadı seni bulmadaymış. Seven sensin sevilen de... Sen'i bulan neyi kaybeder?Sen'i kaybeden neyi bulur?[/COLOR] [/B][B][COLOR=#000080]Dikenleri bulur,ısırganları...Kabuslar döşenir düşlerine. Her dem yaralanır, yutkunur. Hırçın uyanışlarında haneler yıkılır. Bir bir dökülür insanlığı, sırrı dökülmüş aynalar gibi. Yarabbi beni ihlasın toprağına at. Nefsimde ne varsa gübresi olsun bağlarının. Kokusu her yanımı sarsın goncaların. Her yaprak açılan bir eldir Sana....[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Allah'ı Bulan Neyi Kaybeder?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…