Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Allahi Özlemek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="N&amp;#304;SANUR" data-source="post: 318337" data-attributes="member: 1011595"><p><strong>Allah'ı Özlemek</strong></p><p></p><table style='width: 100%'><tr><td></td><td></td></tr></table> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222"><strong>ALLAH'I ÖZLEMEK</strong></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222">ben aşığım diyen, herşeyini özler sevgilinin.....</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222">bir tek ellerini, gözlerini, dudaklarını değil,</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222">ben aşığım diyen,</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222">sevgilinin diyarından haber getirecek olan allı turnanın kanat seslerini bile özler.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222">ve özler, ben aşığım diyen</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222">sevgilinin kokladığı çiçeği, bastığı toprağı, baktığı anı, yaşadığı yeri özler.....</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222">masum bakışlı yarin</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222">en az gözleri kadar özlenir yaşadığı diyar</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222">ve uzaklarda durup söyler.....</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222">özledim demek, laftan ibarettir.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222">özlemek ispat ister.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222">herşeye rağmen, kalkıp gidebiliyorsan sevgilinin yanına</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222">herşeyi hiçe sayabiliyorsan onu bir kez görmek uğruna</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222">kalkıp yanına varabiliyorsan yarin</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222">özledim demene gerek yoktur artık</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222">gözündeki yaş,</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222">dudağındaki sükut</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222">alnındaki çizgiler</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222">anlatır zaten özlediğini</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222">ve sen susarsın.........</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222">bilirsin ki......</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222">Uzaklarda durup özledim demek........</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222">özlemek değildir..........</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222">özlemek..............</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222">özlediğinin yanında olmaktır.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222">Alıntı </span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NİSANUR, post: 318337, member: 1011595"] [b]Allah'ı Özlemek[/b] [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [INDENT][SIZE=3][COLOR=#b22222][B]ALLAH'I ÖZLEMEK[/B] ben aşığım diyen, herşeyini özler sevgilinin..... bir tek ellerini, gözlerini, dudaklarını değil, ben aşığım diyen, sevgilinin diyarından haber getirecek olan allı turnanın kanat seslerini bile özler. ve özler, ben aşığım diyen sevgilinin kokladığı çiçeği, bastığı toprağı, baktığı anı, yaşadığı yeri özler..... masum bakışlı yarin en az gözleri kadar özlenir yaşadığı diyar ve uzaklarda durup söyler..... özledim demek, laftan ibarettir. özlemek ispat ister. herşeye rağmen, kalkıp gidebiliyorsan sevgilinin yanına herşeyi hiçe sayabiliyorsan onu bir kez görmek uğruna kalkıp yanına varabiliyorsan yarin özledim demene gerek yoktur artık gözündeki yaş, dudağındaki sükut alnındaki çizgiler anlatır zaten özlediğini ve sen susarsın......... bilirsin ki...... Uzaklarda durup özledim demek........ özlemek değildir.......... özlemek.............. özlediğinin yanında olmaktır. Alıntı [/COLOR][/SIZE][/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Allahi Özlemek
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…