Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
İslam Akaidi ve Fıkıh
İmanın Şartları
Allah'a İman
Allahım, Beni Bana Bırakma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Lebbeyk" data-source="post: 29644" data-attributes="member: 18"><p><strong>Cevap: Allah’ım, Beni Bana Bırakma</strong></p><p></p><p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen"><strong>"Öyle bir affet ki…"</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen"><strong></strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen"><strong>Ne kadar aglasam, ne kadar aglasam da beni bilinmezliklerden kurtarsan. Ne yapsam da beni çetin hesaplardan korusan. Bende ki bu vicdani binlerce magfiretle karsilasan…</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen"><strong></strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen"><strong>Gözyaslarimi, rasulunun ellerine tasisan. Beni afetsen, afetsende gönlümde ki bu kanayan yaralar kapniverse hemen… Ellerimi açarken semaya, sema aglar bu ahu figanima. Bende ki bu hasret dökülüverse denizlere, denizler duman olup yagsa ravza ya da sen rasulu sefaatçim kilsan.. </strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen"><strong></strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen"><strong>Verdigin bu ask, ask-i- ilahindir bilirsin ey rab. Askin hürmetine affeyle, bagisla acizi…Gör su yetimi, alninda secde izi olanlardan kil beni, kusat beni rahmetinle ve kurtulusa erenler zümresine ilhak eyle… ve mahser günü, ademoglunun dirilecegi gün, kara çikartma yüzüm…</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen"><strong>Bilirsin, utanirim senden. Huzuruna varmayi nasip eyle. Boynum bükük, ellerim kelepçeli ve dilim suskun, mühür vurulmus gibi…</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen"><strong></strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen"><strong>Ellerim sema’na açiliyor ey rabbim, kudretine siginarak sesleniyorum sana: "Habib-i-Zîsan" hürmetine, takvali kullarin hürmetine, seni zikreden diller hürmetine, ve zâtina açilan eller hürmetine bagisla beni, bagisla ki kurtulus’a ereyim, bagisla ki huzur’a ereyim; ve öyle bir affet ki beni; hesaba çekilecek hiçbir yönüm kalmasin; ey Tevvâb..</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">(amin)</span></span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkslategray"><em><strong>"Eyvah, aldandık. Su hayat-ı dünyeviyeyi sabit zannettik. O zan sebebiyle bütün bütün zayi ettik. Evet, şu guzeranı hayat bir uykudur; bir rüya gibi gecti. Su temelsiz ömür dahi, rüzgar gibi uçar gider." </strong></em></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lebbeyk, post: 29644, member: 18"] [b]Cevap: Allah’ım, Beni Bana Bırakma[/b] [CENTER][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen][B]"Öyle bir affet ki…" Ne kadar aglasam, ne kadar aglasam da beni bilinmezliklerden kurtarsan. Ne yapsam da beni çetin hesaplardan korusan. Bende ki bu vicdani binlerce magfiretle karsilasan… Gözyaslarimi, rasulunun ellerine tasisan. Beni afetsen, afetsende gönlümde ki bu kanayan yaralar kapniverse hemen… Ellerimi açarken semaya, sema aglar bu ahu figanima. Bende ki bu hasret dökülüverse denizlere, denizler duman olup yagsa ravza ya da sen rasulu sefaatçim kilsan.. Verdigin bu ask, ask-i- ilahindir bilirsin ey rab. Askin hürmetine affeyle, bagisla acizi…Gör su yetimi, alninda secde izi olanlardan kil beni, kusat beni rahmetinle ve kurtulusa erenler zümresine ilhak eyle… ve mahser günü, ademoglunun dirilecegi gün, kara çikartma yüzüm… Bilirsin, utanirim senden. Huzuruna varmayi nasip eyle. Boynum bükük, ellerim kelepçeli ve dilim suskun, mühür vurulmus gibi… Ellerim sema’na açiliyor ey rabbim, kudretine siginarak sesleniyorum sana: "Habib-i-Zîsan" hürmetine, takvali kullarin hürmetine, seni zikreden diller hürmetine, ve zâtina açilan eller hürmetine bagisla beni, bagisla ki kurtulus’a ereyim, bagisla ki huzur’a ereyim; ve öyle bir affet ki beni; hesaba çekilecek hiçbir yönüm kalmasin; ey Tevvâb..[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen](amin)[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkslategray][I][B]"Eyvah, aldandık. Su hayat-ı dünyeviyeyi sabit zannettik. O zan sebebiyle bütün bütün zayi ettik. Evet, şu guzeranı hayat bir uykudur; bir rüya gibi gecti. Su temelsiz ömür dahi, rüzgar gibi uçar gider." [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
İslam Akaidi ve Fıkıh
İmanın Şartları
Allah'a İman
Allahım, Beni Bana Bırakma
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…