Allahın Rahmet Ve Bereketi Üzerinize OlsuN

MiraC

Member
S.a merhaba arkadaşlar kolay gelsin::( uzun zaman oldu sizlerele görüşmeyeli Ümid ediyorum ki eğer sizde kabul ederseniz..
Kardeşiniz Aranızdır
Selametke KalıN

Sergerdan

Well-known member
MiraC ' Alıntı:
S.a merhaba arkadaşlar kolay gelsin::( uzun zaman oldu sizlerele görüşmeyeli Ümid ediyorum ki eğer sizde kabul ederseniz..
Kardeşiniz Aranızdır
Selametke KalıN
Aleykümselam tekrar hoşgeldiniz.Gelen çevrilir mi kardeş,siz de yeter ki vaktiniz müsade ettikçe katılın aramıza.

MiraC

Member
Eski Kardeşlerimi Göremiyorum::( onlar nerdeler lemalar.. nevzatt Hüsran :( ßak geldim sonunda:)
eskisi gibi kardeşiniz burda olcak

Sergerdan

Well-known member
MiraC ' Alıntı:
Eski Kardeşlerimi Göremiyorum::( onlar nerdeler lemalar.. nevzatt Hüsran :( ßak geldim sonunda:)
eskisi gibi kardeşiniz burda olcak
Hüsran abiyi şu an neyi dinliyorsun mesajında görebilirsiniz,Lemalar abide gündüzleri olur genelde. :)_________________________________________________Nevzatt abimi de everdik inş.Allah yuvasını hayırlı etsin.

MiraC

Member
Hüsran Abiiiiiiii

amin inş geliyomu abim buraya hüsrannn abii unutum forum kullanmayı yardımcı ol :)))
seni bulamıyom sen kardeşini bul :(:)

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
MiraC ' Alıntı:
Kardeşiniz Aranızdır
Selametke KalıN

Cözlerime inanamayrum uşağum :O
Sen pc kullanmayı biliyormuydun ^o)
Bu arada ehlen sehlen .)
He bide bizi arıyan bulur mesela telekominakasyon diye bir icat var .)

MiraC

Member
:) inan kardeşim inan :) sizleri özledim ama nedense kımse yok :( neden :( hüsran ablam nevzatt adem abim bunlar neden yok :( :( aryorum kapalı adem abiyi .. yardımcı ol bana :))) unutum ps kullanmayı :)))_________________________________________________bu arada faris kardeş sen laz mı oldun yada benim mi gözlerim yanlış görüyo bu yazılanı :)))

Cözlerime inanam ayrum uşağum
:=)))))

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
MiraC ' Alıntı:
:) inan kardeşim inan :) sizleri özledim ama nedense kımse yok :( neden :( hüsran ablam nevzatt adem abim bunlar neden yok :( :( aryorum kapalı adem abiyi .. yardımcı ol bana :))) unutum ps kullanmayı :)))_________________________________________________bu arada faris kardeş sen laz mı oldun yada benim mi gözlerim yanlış görüyo bu yazılanı :)))

Cözlerime inanam ayrum uşağum
:=)))))

Ya seni görünce bir an kendimi ne olduğummu unuttum lazlık tuttu :p
Eh sen abileri olarak baslarında durmazsan dunya işlerine dalarlar...

MiraC

Member
ben kaçtım allaha emanet olun görüşmek ümidi ile kardeşler..
s.a._________________________________________________bi karar ver sende:) buradamısın deilmisin :D deilsen çıkcam burdaysan ses ver:))

hasret

Well-known member
Lemalar ' Alıntı:
Cözlerime inanamayrum uşağum :O
Sen pc kullanmayı biliyormuydun ^o)
Bu arada ehlen sehlen .)
He bide bizi arıyan bulur mesela telekominakasyon diye bir icat var .)
Ben de gözlerime inanamıyorum ,abi siz latife yaparmıydınız hayret ki ne hayret!

Bu arada mirac abi aramıza hoşgeldiniz,bizlerde yeni sayılırız,eskiler yok diye gelmiyecek misiniz?

Bu alana bir cevap yazın...