السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

محمد

Member
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

selamun aleykum
ben yeni uyeyim adim muhammed .. suriyeliyim .. unversitide arap edebiyati okudum ve mezun oldum allaha sukur
arapca bolumunu gordum ve cok sevindim .. ben Turkceyi ogreniyorum kursta adi TOMER.. ama hala turkcem iyi degil:(
insallah beni anliyorsunuz..;)

mihrimah

Talebe
Cevap: السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

ve aleyküm selam hoşgeldiniz, hayırlı olsun..
İnş. öğrenirsiniz en kısa zamanda bizde pek konuşamıyoruz türkçeyi, inanın bazen türkçe konuşuyoruz ama anlaşamıyoruz, birbirimize derdimizi anlatamıyoruz.:)
Aynı dili konuşanlar değil aynı duyguları paylaşanlar anlaşır (Mevlana)

SaYa

Well-known member

محمد;102925' Alıntı:
selamun aleykum
ben yeni uyeyim adim muhammed .. suriyeliyim .. unversitide arap edebiyati okudum ve mezun oldum allaha sukur
arapca bolumunu gordum ve cok sevindim .. ben Turkceyi ogreniyorum kursta adi TOMER.. ama hala turkcem iyi degil:(

aleykum selam hoş geldiniz .. üyeliğiniz hayırlı olsun.... mihrimah kardeşimin dediği gibi aynı duyguları paylaşmak önemli.. bir şekilde anlaşırız inşallah...

Satuk Buðra Han

Well-known member

محمد;102925' Alıntı:
selamun aleykum

Ve Aleykum Selam kardeşim Hoşgeldiniz :047:

ve aleykum esselam, Hosgelmissiniz... Gelisiniz Hayirli olsun insaAllah... bol istifade ve iştiraklar dileriz...
tekrar Ehlen ve Sehlen Merhaba.. :)

Tövbekar1

Well-known member

hoşgeldiniz... Allah üyeliğinizi daim etsin... hayırlı uguru olsun inşallah Muhammed kardeşim...