Aman Dikkat Gözlerinizi Dört Açın

Ali Said

Well-known member
İŞte böyle kandırılıyoruz
biggrin.gif

nasıl mı buyrun kendiniz görün…
İnanmıyorsanız cetvel ve pergel kullanabilirsiniz
smile.gif

1.
saeulen1gm2.gif

Sizce bu 6 sütun yamuk mu? – cevap: HAYIR! Her bir sütün düz olarak çizilmiş

2.
optischetaeuschung171fb7.gif

Bu sütunların üçü ayni boyda mı? – cevap: EVET! İsterseniz ölçün

3.
kreise1bl8.jpg

Peki, bu daireler yamuk mu? – cevap: HAYIR, her biri tam bir daire

4.
optikneu033005001ji8.jpg

Bu resimdeki gördünüz spiraller mi yoksa daireler mi?- cevap: her biri birer daire, isterseniz parmağınızı bir dairenin üzerine koyun ve diğer parmağınız ile bu daireyi takip edin – ilginç ama diğer parmağınız ile buluşacaksınız– denedim biliyorum
:wink:

5.
clapping%5B1%5D.gif

Peki, bu resimde kaç farklı yüz görüyorsunuz?

6.
halma1jp8.gif

Her karenin arasında gri daireler mi görüyorsunuz?- öyle bir şey yok siz hayal görüyorsunuz

7.
image211cn6.gif

Ya bu resimde babaanne ile torunumu gördünüz? – gözleriniz gayet iyi
wink.gif

8.
warp1vw8.gif

İşte bu benim favori resmim – YORUMSUZ KEYFİNİ ÇIKARIN
thumbup%5B1%5D.gif

9.
spec51rr7.jpg

Ve iste size ufak bir test son olarak!
Yukarıda resimdeki gibi iki elinizi uzatıp ayni şekilde yapın. Şimdi sol gözünüzü kapatıp sağ gözünüz ile sol başparmağınıza bakin – ve sağ elinizi yavaşça bir sağ ve sol tarafa doğru oynatın – ve gözlerinize inanmayacaksınız ama sağ başparmağınızın ucu yok olacak tıpkı yukarıdaki resimdeki gibi.
Ben denedim gerçektende yok oldu ufak bir öneri ellerinizi birbirinden fazla uzak tutmayın ve sabırlı olun– buna gözümüzün görmediği kör nokta diyoruz
biggrin.gif

Siz siz olun gözünüzün her gördüğü şeye inanmayın ve görmediği her bir şeyin de yok olduğuna inanmayın ….
şimdi kendimi nasıl mı hissediyorum bu sözden sonra işte böyle
biggrin.gif

250pxzidanauer1nj7.jpg

_vatan_

Well-known member
ya tebrik ediyorum sizi böyle enterasan şeyleri nerden buluyosunuz sağ başparmağı yok etmek için bide baya uğraştım he. Allah sizi cennetine koysun he benide komşu etsin

þifaa

Well-known member
aksi gibi bende babanneyi gördüm torunu sonradan gördüm :S

parmak testini yaparkende arkamdan annem gelmiş haberim yoktu ve sonrasında yaşanan komik dialoglar.. :D