anlıyan varsa lutfen cvb yazsın...

istiðna

Active member
ya bızım bılgısayara bı program yuklenılmiş

MY YAZILIM MARKET
BAZEN "KISITLI KULLANILIMLI DENEME SÜRÜMÜ LÜTFEN POROGMAMI LISANALAYIN DIYOR"YADA"SAYFADA YASAKLANMIŞ KELIME TESPIT EDILDI VE BKLOKLANDI"
şimdi ben hangı rısaleyle ilgili sıteye gırmek istesem acmıyor bu nedır ya,sılmek istıyorum bunu ama bulamıyorum,yardım edın lutfennn

Sergerdan

Well-known member
Şansına merih abi de ahmet de bir iki gün yoklar.O program çok lazım degilse sil.Nerden dicen şimdi emin degilim ama Denetim Masasına git,başlattan.Tıklayınca bir sürü şey çıkar onun içinden:

PROGRAM EKLE KALDIR olanı bul,tıkla.

Onların içinde o dedigin engelleyen program gözüküyorsa yukarda degiştir kaldır yazan yerden tıkla kaldır.Yoksa beklicen artık ne yapalım.

istiðna

Active member
YA ABİ YOK.PROGRAMIN ADINI BILMIYORUM KI BAKIYORUM MY YAZILIM MARKET AMA PROGRAMLARIN İÇİNDE YOK.HANGISINI SILEYIM BILMIYORUM. AMA BENI CILDIRTTI YA HIC BISEYI ACMIYOR. İŞTE Bİ BİLSEM HANGISI O HEMEN KALDIRICAM AMA BİLMİYORUM İŞTE....

SaYa

Well-known member
başlat denetim masası ordan program ekle kaldıra bakın orda yüklenen programı bulun r kaldır diyin inş kaldırı.

SaYa

Well-known member
eklenen programın adı yokmu istiğna sırayla kontrol et mutlaka aynı yada onla ilgili bir isim çıkar karşına yada sen zaten yüklü programlarını biliyorsundur bilmediğini sil gitsin dicem ama :) buda tehlikeli olabilir :)

istiðna

Active member
saya ' Alıntı:
eklenen programın adı yokmu istiğna sırayla kontrol et mutlaka aynı yada onla ilgili bir isim çıkar karşına yada sen zaten yüklü programlarını biliyorsundur bilmediğini sil gitsin dicem ama :) buda tehlikeli olabilir :)

ya ınanınkı yok yanı bılmıyorum aramaktan ölücem ya acmıyo hıc bı yerı....

SaYa

Well-known member
bak eğer yapabilirsen başlat-programlar-donatılar-sistem araçları ordanda sistem geri yükleme git...... kaldırmak istediğin programı yüklemeden önceki bi tarihi seç sistemi geri yükle bakalım ... ama buda son çaredir iyice bak yapabileceğin bir şey kalmazsa bunu yap

orda sana tarih seçenekleri verir eğer bu gün yüklediysen programı mesela bi kaç gün önceye geri yükle bakalım

istiðna

Active member
saya ' Alıntı:
bak eğer yapabilirsen başlat-programlar-donatılar-sistem araçları ordanda sistem geri yükleme git...... kaldırmak istediğin programı yüklemeden önceki bi tarihi seç sistemi geri yükle bakalım ... ama buda son çaredir iyice bak yapabileceğin bir şey kalmazsa bunu yap

orda sana tarih seçenekleri verir eğer bu gün yüklediysen programı mesela bi kaç gün önceye geri yükle bakalım

yok yapamam hepsını karıstırırım.kalsın artık yapamıyorum. cok tesekkur ederım yardımlarınız için.Allah razı olsun.Hakkınızı helal edin...

thewords

Member
istiğna ' Alıntı:
ya bızım bılgısayara bı program yuklenılmiş

MY YAZILIM MARKET
BAZEN "KISITLI KULLANILIMLI DENEME SÜRÜMÜ LÜTFEN POROGMAMI LISANALAYIN DIYOR"YADA"SAYFADA YASAKLANMIŞ KELIME TESPIT EDILDI VE BKLOKLANDI"
şimdi ben hangı rısaleyle ilgili sıteye gırmek istesem acmıyor bu nedır ya,sılmek istıyorum bunu ama bulamıyorum,yardım edın lutfennn
şimdi abicim bir programcı olarak MY YAZILI M MARKET isimli bir program yoktur (ismi başkadır) 2 cisi abi şimdi abilerin dediği gibi denetim masasına girin program ekle kaldırı açın ekranı kaplayın print screen tuşu var klavyede ona basın daha sonra painti açıp sag tıklayıp yapıştır değin sonra o resmi buraya koyarsanız size hangi programı ı kaldıracağınızı söyleriz.. bide bu tür filitre programalarını kaldırmak içinde şifre soruyolar programcı mantıgı işte:) yardımcılı oluruz ama dediklerim inşallah açıktır.._________________________________________________şimdi programın adın şu MYTR Filter Pro ve 2.6
kurduğunuz bilgisayardaki programı “Program Hakkında” menüsüne gelerek “Lisansı Kaldır” seçeneğini seçerek lisansı kaldırabilirsiniz
zaten sizde program demo şifrede koymadıysanız program ekle kaldırdan kaldırırız..

illailayh

Active member
istiğna ' Alıntı:
ESTĞ. YA.YOK YA BILGISAYARA GICIK OLDUM.IKI TANE DAHA PROGRAM ÖĞRENSEM BILISAYAR MUHENDISI CIKICAM,YA MUHENDISLER BILE BU KADAR BILMIYOLAR...SEN NASILSIN ....

yazılılarla dergi calısmalarıyla geçiyoo günler:):) napıcan programları yahu bosver bak ben merak ediyom mu:) bilgisayar bilgim son derece kıttt :p

istiðna

Active member
illailayh ' Alıntı:
yazılılarla dergi calısmalarıyla geçiyoo günler:):) napıcan programları yahu bosver bak ben merak ediyom mu:) bilgisayar bilgim son derece kıttt :p

YA BENDE MERAK ETMIYORUM AMA NE HIKMETSE BENDE BOZULUYOR BU BILIGISAYAR,ANCAK BANA AHKAM KESEBILIYOR.BENIM ACIZ OLDUGUMU ANLADI YA BI TOKAT DA O VURUYOR MECBUR KALDIM OGRENIYORUM....
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.UMARIM SINAVLARANI BASARIYLA VERIRISIN....

illailayh

Active member
istiğna ' Alıntı:
YA BENDE MERAK ETMIYORUM AMA NE HIKMETSE BENDE BOZULUYOR BU BILIGISAYAR,ANCAK BANA AHKAM KESEBILIYOR.BENIM ACIZ OLDUGUMU ANLADI YA BI TOKAT DA O VURUYOR MECBUR KALDIM OGRENIYORUM....
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.UMARIM SINAVLARANI BASARIYLA VERIRISIN....

:):):):) tesekkür ederim yaa kaldırımları dinliyorum da gene hüzünlendim nerdesinnn fezaaaa pilotuuuuuuuu yetişşşşşşşşşşşş...

Bu alana bir cevap yazın...