Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Edebiyat
Anne bu gün vazgeçtim Dünyadan ;
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="imported_mihrace" data-source="post: 61374" data-attributes="member: 3429"><p>Anne bu gün vazgeçtim Dünyadan ; </p><p></p><p>Bu gün vazgeçtim senden Dünya ; Yoksun artık gözümde. Çekmiyor rengin beni. Bak yine geldi yağmur mevsimleri , sonbaharlar. Yaprak dökümleri. Gönlümün hüzünlü zamanları geldi yine. Ağlama mevsimlerim geldi yine.Dökülen yaprakların ardından savrulma zamanlarım geldi. Elimde mutluluktan kalan birkaç iyi anı , oysaki kalp kırıklıklarım her zaman mutluluklarımdan daha fazla. Yorgunluklarım ve bir o kadarda korkularım. Her şey biraz daha fazla mutluluktan. </p><p></p><p>Anne!!! Korkuyorum mutlu olmaktan . Anne!!! Korkuyorum , ellerimden tutsana yine , anne inan sana tahmininden daha çok ihtiyacım var. İnan bana şefkat dolu bakışlarından daha fazlasına ihtiyacım var. Uçurum kenarlarındayım ne olur kurtar beni Anne. Düşmek istemiyorum. Anne hayat çok acımasız , anlıyorsun beni değil mi anne??? Hayat senin dört duvarının arasında değil sadece biliyorsun değil mi?? Yada saatlerce izlediğin o yalancı kutunun içinde değil biliyorsun değilmi . Anne hayat senin izlediğin pembe diziler gibi değil , Anne çok acımasız dünya. Ben o pembe dizilerdeki külkedisi değilm ki prensi bulayım...Anne sana sesleniyorum bu yaşımda , daha büyümedim ki ?? Annem gül yüzlü annem ben dünyadan vazgeçmek üzereyim GÖRÜYORMUSUN?? Görüyormusun anne her şeyim tükeniyor. Ne olur anne korkuyorum tut ellerimden. </p><p></p><p>Anne , ruhum kirleniyor görmüyor musun?? Ne zamandır gözlerimin içinde ışık yok. Hani derdin ya anne!! “Kızımın gözlerinin içi ışıldıyor” , anne o ışıltı sönüyor yavaş yavaş.Artık iğreniyorum hayatın çarklarından .Ne olur izin verme çarkların dişlilerim arasında ezilmeme. </p><p></p><p>Anne , tutmadın bu güne kadar ellerimden bir kere , dinlemedin bile bir kere . Ama olsun anne , tutmasanda ellerimden. Sen benim BİTANEMSİN. O yüzden ilk sana yazıyorum bu satırları. Yine bu gecede bitecek , sabah olacak , güneş doğacak. Ben yine kendi başıma kalkacağım düştüğüm uçurumlardan. Sonra diyeceğim ki </p><p></p><p>NE KABUSTU AMA!!!!! </p><p></p><p></p><p></p><p>GÜNAYDIN ANNE NE GÜZEL BİR GÜN DEĞİL Mİ???</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="imported_mihrace, post: 61374, member: 3429"] Anne bu gün vazgeçtim Dünyadan ; Bu gün vazgeçtim senden Dünya ; Yoksun artık gözümde. Çekmiyor rengin beni. Bak yine geldi yağmur mevsimleri , sonbaharlar. Yaprak dökümleri. Gönlümün hüzünlü zamanları geldi yine. Ağlama mevsimlerim geldi yine.Dökülen yaprakların ardından savrulma zamanlarım geldi. Elimde mutluluktan kalan birkaç iyi anı , oysaki kalp kırıklıklarım her zaman mutluluklarımdan daha fazla. Yorgunluklarım ve bir o kadarda korkularım. Her şey biraz daha fazla mutluluktan. Anne!!! Korkuyorum mutlu olmaktan . Anne!!! Korkuyorum , ellerimden tutsana yine , anne inan sana tahmininden daha çok ihtiyacım var. İnan bana şefkat dolu bakışlarından daha fazlasına ihtiyacım var. Uçurum kenarlarındayım ne olur kurtar beni Anne. Düşmek istemiyorum. Anne hayat çok acımasız , anlıyorsun beni değil mi anne??? Hayat senin dört duvarının arasında değil sadece biliyorsun değil mi?? Yada saatlerce izlediğin o yalancı kutunun içinde değil biliyorsun değilmi . Anne hayat senin izlediğin pembe diziler gibi değil , Anne çok acımasız dünya. Ben o pembe dizilerdeki külkedisi değilm ki prensi bulayım...Anne sana sesleniyorum bu yaşımda , daha büyümedim ki ?? Annem gül yüzlü annem ben dünyadan vazgeçmek üzereyim GÖRÜYORMUSUN?? Görüyormusun anne her şeyim tükeniyor. Ne olur anne korkuyorum tut ellerimden. Anne , ruhum kirleniyor görmüyor musun?? Ne zamandır gözlerimin içinde ışık yok. Hani derdin ya anne!! “Kızımın gözlerinin içi ışıldıyor” , anne o ışıltı sönüyor yavaş yavaş.Artık iğreniyorum hayatın çarklarından .Ne olur izin verme çarkların dişlilerim arasında ezilmeme. Anne , tutmadın bu güne kadar ellerimden bir kere , dinlemedin bile bir kere . Ama olsun anne , tutmasanda ellerimden. Sen benim BİTANEMSİN. O yüzden ilk sana yazıyorum bu satırları. Yine bu gecede bitecek , sabah olacak , güneş doğacak. Ben yine kendi başıma kalkacağım düştüğüm uçurumlardan. Sonra diyeceğim ki NE KABUSTU AMA!!!!! GÜNAYDIN ANNE NE GÜZEL BİR GÜN DEĞİL Mİ??? [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Edebiyat
Anne bu gün vazgeçtim Dünyadan ;
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…