Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Anne Özlemi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mihrimah" data-source="post: 102472" data-attributes="member: 656"><p><strong><em><span style="font-family: 'Arial'">Bulamadım seninki gibi sıcak bir sine </span></em></strong></p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Hasretine dayanamıyor artık, bu sine </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Çok aradım, bulmadım senin gibisine </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Bak ağlıyor gözlerim, hasretinle yine </span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Bulamadım seninki gibi âşina bir sîma </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Ah anam hasretin tak etti artık canıma </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Rüyada da olsa, ne olur gelsen yanıma </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Bir kerecik de olsa, okşasan saçlarıma </span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Bulamadım seninki gibi helal saf bir süt </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Bulamadım seninki gibi tatlı pak bir öğüt </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Bulamadım seninki gibi gölgeli bir söğüt </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Hayatın acıları oldu, bana en güzel öğüt </span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Hiç bulamadım senin gibi, şefkatli bakışlısını </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Hiç bulamadım senin gibi, müspet bakışlısını </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Bulamadım senin gibi, ince duygu nakışlısını </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Bulamadım senin gibi, şefkatli kalb atışlısını </span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Anam bulamadım seninki gibi şefkatli bir kol </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Bulamadın ki sana ulaşacak başka hiç bir yol </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Hasretinden şiirler yazdım, hep böyle bol bol </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Tatmin olmayıp, yıllarca çok ağladım, bol bol </span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Hasretin, yıllarca içimde yanan sönmez bir kor </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Ah anam! sensiz ne çektim, gel bir de bana sor </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Ah anam! sensiz bu dünyada yaşamak çok zor </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Ah anam! senden başka kim beni sinesine kor </span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Hayat öyle sarp, öyle dikenli ki yürümek çok zor </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Hayat öyle virajlı, öyle yokuş ki koşmak çok zor </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Hayatta yürürken çoğu yetimim diye baktılar hor </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Sensiz bu dünyada yaşamak, ölümden bilene zor </span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Belki bundandır, meleklerin anneleri alkışlaması </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Belki de yokluğundandır kimilerin beni dışlaması </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Yetimim diye, kimileri sözle, kimileri gözle dışladı </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Ah anam hasretinden bu oğlun hep gurbet kışladı </span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Bayram, gece gündüz vuslat duası ediyor, bol bol </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Hasretinden gün geçtikçe mum gibi eriyor bol bol </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Herkes anasının kıymetini bilsin, yetimlik çok zor </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">Eğer inanmıyorsan, o an gel de şu yetim şairi sor </span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-family: 'Arial'">B. TUNCA/30.05.2001-14.15 </span></strong></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mihrimah, post: 102472, member: 656"] [B][I][FONT=Arial]Bulamadım seninki gibi sıcak bir sine [/FONT][/I][/B] [I][B][FONT=Arial]Hasretine dayanamıyor artık, bu sine [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Çok aradım, bulmadım senin gibisine [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Bak ağlıyor gözlerim, hasretinle yine [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Bulamadım seninki gibi âşina bir sîma [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Ah anam hasretin tak etti artık canıma [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Rüyada da olsa, ne olur gelsen yanıma [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Bir kerecik de olsa, okşasan saçlarıma [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Bulamadım seninki gibi helal saf bir süt [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Bulamadım seninki gibi tatlı pak bir öğüt [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Bulamadım seninki gibi gölgeli bir söğüt [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Hayatın acıları oldu, bana en güzel öğüt [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Hiç bulamadım senin gibi, şefkatli bakışlısını [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Hiç bulamadım senin gibi, müspet bakışlısını [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Bulamadım senin gibi, ince duygu nakışlısını [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Bulamadım senin gibi, şefkatli kalb atışlısını [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Anam bulamadım seninki gibi şefkatli bir kol [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Bulamadın ki sana ulaşacak başka hiç bir yol [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Hasretinden şiirler yazdım, hep böyle bol bol [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Tatmin olmayıp, yıllarca çok ağladım, bol bol [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Hasretin, yıllarca içimde yanan sönmez bir kor [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Ah anam! sensiz ne çektim, gel bir de bana sor [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Ah anam! sensiz bu dünyada yaşamak çok zor [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Ah anam! senden başka kim beni sinesine kor [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Hayat öyle sarp, öyle dikenli ki yürümek çok zor [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Hayat öyle virajlı, öyle yokuş ki koşmak çok zor [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Hayatta yürürken çoğu yetimim diye baktılar hor [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Sensiz bu dünyada yaşamak, ölümden bilene zor [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Belki bundandır, meleklerin anneleri alkışlaması [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Belki de yokluğundandır kimilerin beni dışlaması [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Yetimim diye, kimileri sözle, kimileri gözle dışladı [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Ah anam hasretinden bu oğlun hep gurbet kışladı [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Bayram, gece gündüz vuslat duası ediyor, bol bol [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Hasretinden gün geçtikçe mum gibi eriyor bol bol [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Herkes anasının kıymetini bilsin, yetimlik çok zor [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]Eğer inanmıyorsan, o an gel de şu yetim şairi sor [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial]B. TUNCA/30.05.2001-14.15 [/FONT][/B][/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Anne Özlemi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…