Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Anne terliği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mihrimah" data-source="post: 25582" data-attributes="member: 656"><p>Evet abla herşeyi güzeldir. Sabah gazete de Nedim abinin yazısını okuyunca eklemek istedim ..Bende çok özledim, hatta bu özleme binaen bir yazı daha aradım, üstüne sizin yazılarınızı da görünce.......</p><p> </p><p>Gerçekten varlıklarını bilmek başka, idrakında olmak başka.Bazen uzun yıllar aramızda olurlar, bazende erkenden hakka yürürler. Yaşı kaç olursa olsun araya ayrılık girince inanıyorum ki dünyanın olmaz da en kötü annesi de olsa çok özlenir. Yokluk acısı başkadır, çiğer yanması derler ya o bambaşka, görememe, dokunamama, kokusunu hissedememe ve yaşam boyunca olmayacağı hissiyatı bazen dayanılmaz acılar veren korlar düşürüyor insanın yüreğine. Elh. biliyoruz ki inş. bir vuslat var....</p><p> </p><p style="text-align: left"><strong><span style="color: green">ANNE</span></strong></p><p></p><p><span style="color: green">Nice zorluklarla doğurdun beni </span></p><p><span style="color: green">Canından can katıp yoğurdun beni </span></p><p><span style="color: green">Anne şefkatiyle çağırdın beni </span></p><p><span style="color: green">Ben hakkını nasıl öderim anne? </span></p><p> </p><p><span style="color: green">İki yıl süt verip beni besletin </span></p><p><span style="color: green">Uyumadın gece gündüz sesledin </span></p><p><span style="color: green">Temiz tuttun, beşiğimi süsledin </span></p><p><span style="color: green">Ben hakkını nasıl öderim anne? </span></p><p> </p><p><span style="color: green">Kol ve dizlerinde beni salladın </span></p><p><span style="color: green">Kendini harcadın beni kolladın </span></p><p><span style="color: green">Hastalandım baş ucumda ağladın </span></p><p><span style="color: green">Ben hakkını nasıl öderim anne? </span></p><p> </p><p><span style="color: green">Benim için nice dertlere girdin </span></p><p><span style="color: green">Sallar iken yavrum büyüsün derdin </span></p><p><span style="color: green">Kendin hep aç kaldın bana yedirdin </span></p><p><span style="color: green">Ben hakkını nasıl öderim anne? </span></p><p> </p><p><span style="color: green">Yetiştirdin beni okula gittim </span></p><p><span style="color: green">Çok nazlı büyüdüm, haylazlık ettim </span></p><p><span style="color: green">Hep seni üzerdim bitmezdi dertim </span></p><p><span style="color: green">Ben hakkını nasıl öderim anne? </span></p><p> </p><p><span style="color: green">Üstüme titrerdin toz kondurmazdın </span></p><p><span style="color: green">Kendin çalışırdın beni yormazdın </span></p><p><span style="color: green">Her zaman okşardın asla vurmazdın </span></p><p><span style="color: green">Ben hakkını nasıl öderim anne? </span></p><p> </p><p><span style="color: green">Karşılıksız sevdin ömür boyunca </span></p><p><span style="color: green">Bu gurbet bizleri ayrı koyunca </span></p><p><span style="color: green">Hep sevindin benden haber duyunca </span></p><p><span style="color: green">Ben hakkını nasıl öderim anne? </span></p><p> </p><p><span style="color: green">Kalbini kırdıysam insan fıtratı </span></p><p><span style="color: green">Eğer affetmezsen kızın siracı </span></p><p><span style="color: green">Ben geçemem kıldan ince sıratı </span></p><p><span style="color: green">Ben hakkını nasıl öderim anne? </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mihrimah, post: 25582, member: 656"] Evet abla herşeyi güzeldir. Sabah gazete de Nedim abinin yazısını okuyunca eklemek istedim ..Bende çok özledim, hatta bu özleme binaen bir yazı daha aradım, üstüne sizin yazılarınızı da görünce....... Gerçekten varlıklarını bilmek başka, idrakında olmak başka.Bazen uzun yıllar aramızda olurlar, bazende erkenden hakka yürürler. Yaşı kaç olursa olsun araya ayrılık girince inanıyorum ki dünyanın olmaz da en kötü annesi de olsa çok özlenir. Yokluk acısı başkadır, çiğer yanması derler ya o bambaşka, görememe, dokunamama, kokusunu hissedememe ve yaşam boyunca olmayacağı hissiyatı bazen dayanılmaz acılar veren korlar düşürüyor insanın yüreğine. Elh. biliyoruz ki inş. bir vuslat var.... [LEFT][B][COLOR=green]ANNE[/COLOR][/B][/LEFT] [COLOR=green]Nice zorluklarla doğurdun beni [/COLOR] [COLOR=green]Canından can katıp yoğurdun beni [/COLOR] [COLOR=green]Anne şefkatiyle çağırdın beni [/COLOR] [COLOR=green]Ben hakkını nasıl öderim anne? [/COLOR] [COLOR=green]İki yıl süt verip beni besletin [/COLOR] [COLOR=green]Uyumadın gece gündüz sesledin [/COLOR] [COLOR=green]Temiz tuttun, beşiğimi süsledin [/COLOR] [COLOR=green]Ben hakkını nasıl öderim anne? [/COLOR] [COLOR=green]Kol ve dizlerinde beni salladın [/COLOR] [COLOR=green]Kendini harcadın beni kolladın [/COLOR] [COLOR=green]Hastalandım baş ucumda ağladın [/COLOR] [COLOR=green]Ben hakkını nasıl öderim anne? [/COLOR] [COLOR=green]Benim için nice dertlere girdin [/COLOR] [COLOR=green]Sallar iken yavrum büyüsün derdin [/COLOR] [COLOR=green]Kendin hep aç kaldın bana yedirdin [/COLOR] [COLOR=green]Ben hakkını nasıl öderim anne? [/COLOR] [COLOR=green]Yetiştirdin beni okula gittim [/COLOR] [COLOR=green]Çok nazlı büyüdüm, haylazlık ettim [/COLOR] [COLOR=green]Hep seni üzerdim bitmezdi dertim [/COLOR] [COLOR=green]Ben hakkını nasıl öderim anne? [/COLOR] [COLOR=green]Üstüme titrerdin toz kondurmazdın [/COLOR] [COLOR=green]Kendin çalışırdın beni yormazdın [/COLOR] [COLOR=green]Her zaman okşardın asla vurmazdın [/COLOR] [COLOR=green]Ben hakkını nasıl öderim anne? [/COLOR] [COLOR=green]Karşılıksız sevdin ömür boyunca [/COLOR] [COLOR=green]Bu gurbet bizleri ayrı koyunca [/COLOR] [COLOR=green]Hep sevindin benden haber duyunca [/COLOR] [COLOR=green]Ben hakkını nasıl öderim anne? [/COLOR] [COLOR=green]Kalbini kırdıysam insan fıtratı [/COLOR] [COLOR=green]Eğer affetmezsen kızın siracı [/COLOR] [COLOR=green]Ben geçemem kıldan ince sıratı [/COLOR] [COLOR=green]Ben hakkını nasıl öderim anne? [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Anne terliği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…