Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Anne
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="iremnaz" data-source="post: 207852" data-attributes="member: 1007980"><p>:043:<span style="color: red">SIRADAKİ ŞİİR ANNE VE ÇOCUKLARINA.....:043: </span><span style="color: black">Anne benim yorganım maviydi neden beyaz örttün üzerime... Pamuk gibiydi yatağım neden bugün taştan gibi... Gece lambasını yakmayı unutmuşlar.. Oysa annem bilirdi karanlıktan korktuğumu... Yağmur mu yağdı acaba etraf toprak kokuyor... Anne yatağıma böcekler girdi alırmısın... </span></p><p><span style="color: black">Haftasonu da değil neden yıkadılar beni ... </span></p><p><span style="color: black">Üstelik yabancı kişiler ... </span></p><p><span style="color: black">Neden ağlıyorsun anne... </span></p><p><span style="color: black">Yoksa bana küstün mü... </span></p><p><span style="color: black">Beyaz kanatlı 2 kişi geldi yanıma biri sağıma durdu biri soluma ... </span></p><p><span style="color: black">sorular sordular bana ... </span></p><p><span style="color: black">Hiç birini bilemedim... </span></p><p><span style="color: black">Bunları öğretmemiştin .... </span></p><p><span style="color: black">Aç saçlarını ipek saçlarını görsünler demiştin ...</span></p><p><span style="color: black">Şimdi saçlarım alev alev yanıyor!!! </span></p><p><span style="color: black">Anne şimdi tırnaklarımı böcekler yiyor... </span></p><p><span style="color: black">Çok korkuyorum ağlıyorum duyuyormusun? </span></p><p><span style="color: black">Ne olur kurtar beni ... </span></p><p><span style="color: black"><span style="color: red">GÜNAHKARIM ANNEEEE </span></span></p><p><span style="color: black"><span style="color: #ff0000">RABBİM SONUMUZU HAYRA ÇEVİRSİN VE SONUMUZU BÖYLE BİTİRMESİN... ALLAH BÖYLE KİŞİLERE HİDAYET VERSİN...AMİİNN..:006: </span></span></p><p><span style="color: black"> </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="iremnaz, post: 207852, member: 1007980"] :043:[COLOR=red]SIRADAKİ ŞİİR ANNE VE ÇOCUKLARINA.....:043: [/COLOR][COLOR=black]Anne benim yorganım maviydi neden beyaz örttün üzerime... Pamuk gibiydi yatağım neden bugün taştan gibi... Gece lambasını yakmayı unutmuşlar.. Oysa annem bilirdi karanlıktan korktuğumu... Yağmur mu yağdı acaba etraf toprak kokuyor... Anne yatağıma böcekler girdi alırmısın... [/COLOR] [COLOR=black]Haftasonu da değil neden yıkadılar beni ... [/COLOR] [COLOR=black]Üstelik yabancı kişiler ... [/COLOR] [COLOR=black]Neden ağlıyorsun anne... [/COLOR] [COLOR=black]Yoksa bana küstün mü... [/COLOR] [COLOR=black]Beyaz kanatlı 2 kişi geldi yanıma biri sağıma durdu biri soluma ... [/COLOR] [COLOR=black]sorular sordular bana ... [/COLOR] [COLOR=black]Hiç birini bilemedim... [/COLOR] [COLOR=black]Bunları öğretmemiştin .... [/COLOR] [COLOR=black]Aç saçlarını ipek saçlarını görsünler demiştin ...[/COLOR] [COLOR=black]Şimdi saçlarım alev alev yanıyor!!! [/COLOR] [COLOR=black]Anne şimdi tırnaklarımı böcekler yiyor... [/COLOR] [COLOR=black]Çok korkuyorum ağlıyorum duyuyormusun? [/COLOR] [COLOR=black]Ne olur kurtar beni ... [/COLOR] [COLOR=black][COLOR=red]GÜNAHKARIM ANNEEEE [/COLOR][/COLOR] [COLOR=black][COLOR=#ff0000]RABBİM SONUMUZU HAYRA ÇEVİRSİN VE SONUMUZU BÖYLE BİTİRMESİN... ALLAH BÖYLE KİŞİLERE HİDAYET VERSİN...AMİİNN..:006: [/COLOR][/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Anne
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…