Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Anneciğim!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Eyvàh!" data-source="post: 7843" data-attributes="member: 12"><p><span style="font-size: 12px"><strong>Anneciğim! </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Evlatlar vardır başarılarını, zaferlerini yazarlar... </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Sana yazacak bir başarım, bir ödülüm yok anne. </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Keşke olsaydı da, seni sevindirebilseydim. </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Keşke, benimde anneme yazacak, </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>anlatacak başarılarım olsaydı </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Ama yok anne... </strong></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Sevdiğin, okşadığın saçlarıma aklar düştü anne. </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>İlk evvel saçlarım hayat mücadelesinde yenildi. </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Düşmanlarım hep benden güçlü oldu anne. </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Onların tahta kılıçları benim çelikten kılıcımı paramparça etti. </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Onlar beni yenmek için ne senaryolar yazdı, </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>ne iftiralar attılar. </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Ben, 'masumum' bile diyemedim </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Düşmanlarıma hep yenildim anne. </strong></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Ve ne yazık ki, dostlarıma da... </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Dostlarımda beni hep yendi... </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Ben onları dost bilirken onlar beni meydanlarda tuş ettiler. </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Arkamda hep bir hançer yarası oldu anne. </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Senin anlayacağın, </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>dostlarım benim düşmanlarımdan daha beter </strong></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Kahkahayı unuttum, tebessümle dost oldum. </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Yüzümde acı bir tebessüm var şimdi. </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Bahtıma yenildim anne! </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Çocukluk yıllarımın özlemiyle seni aradım anne... </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Senden daha şefkatlisini, daha merhametlisini bulamayacağımı bilerek... </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Her şey küçükken güzelmiş anne </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Şimdi büyüdüm ve yenilmeyi öğrendim anne. </strong></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Gülü çok sevdim, hele alını, pembesini... </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Bahtıma hep beyazı düştü anne... </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>O çok sevdiğim güllerin, dikenlerine yenildim anne... </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Açlığa-tokluğa, hastalığa-sağlığa, dosta-düşmana... </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Hepsine ama hepsine yenildim... </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Senin anlayacağın hayata yenildim anne... </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Senin anlayacağın hayata yenildim anne... Hayata... </strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Yenildim... Yenildim.....alinti</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Eyvàh!, post: 7843, member: 12"] [SIZE=3][B]Anneciğim! [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Evlatlar vardır başarılarını, zaferlerini yazarlar... [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Sana yazacak bir başarım, bir ödülüm yok anne. [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Keşke olsaydı da, seni sevindirebilseydim. [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Keşke, benimde anneme yazacak, [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]anlatacak başarılarım olsaydı [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Ama yok anne... [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Sevdiğin, okşadığın saçlarıma aklar düştü anne. [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]İlk evvel saçlarım hayat mücadelesinde yenildi. [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Düşmanlarım hep benden güçlü oldu anne. [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Onların tahta kılıçları benim çelikten kılıcımı paramparça etti. [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Onlar beni yenmek için ne senaryolar yazdı, [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]ne iftiralar attılar. [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Ben, 'masumum' bile diyemedim [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Düşmanlarıma hep yenildim anne. [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Ve ne yazık ki, dostlarıma da... [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Dostlarımda beni hep yendi... [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Ben onları dost bilirken onlar beni meydanlarda tuş ettiler. [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Arkamda hep bir hançer yarası oldu anne. [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Senin anlayacağın, [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]dostlarım benim düşmanlarımdan daha beter [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Kahkahayı unuttum, tebessümle dost oldum. [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Yüzümde acı bir tebessüm var şimdi. [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Bahtıma yenildim anne! [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Çocukluk yıllarımın özlemiyle seni aradım anne... [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Senden daha şefkatlisini, daha merhametlisini bulamayacağımı bilerek... [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Her şey küçükken güzelmiş anne [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Şimdi büyüdüm ve yenilmeyi öğrendim anne. [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Gülü çok sevdim, hele alını, pembesini... [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Bahtıma hep beyazı düştü anne... [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]O çok sevdiğim güllerin, dikenlerine yenildim anne... [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Açlığa-tokluğa, hastalığa-sağlığa, dosta-düşmana... [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Hepsine ama hepsine yenildim... [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Senin anlayacağın hayata yenildim anne... [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Senin anlayacağın hayata yenildim anne... Hayata... [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Yenildim... Yenildim.....alinti[/B][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Anneciğim!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…