Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Annelerimizden neler ögrendik :)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="GÖNÜLSIZIM" data-source="post: 211128" data-attributes="member: 11723"><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">Sabırlı olmayı:</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">“Baban eve gelsin, sen görürsün!”Hakkımızı alacağımızı:</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">“Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı”</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">Diyalog kurmayı:</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">“Sana bir şey sorduğumda cevap ver”</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">“Ne söyleyeyim anne?”</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">“Sus bana cevap verme”</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">Tıp bilgilerini:</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">“Gözlerini şaşı yaparken bir gün öyle kalıvereceksin, göreceksin gününü!..”</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">Olgun olmayı:</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">“Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin”</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">Genetik bilgilerini:</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">“Büyüdükçe babana çektin”</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">Bilgeliği:</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">“Benim yaşıma gelde anlarsın o zaman!”</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">Adaleti:</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">“Bir gün senin de çocukların olacak. İnşallah onlarda sana senin şimdi bana yaptıklarını yaparlar!….”</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">İyi yapılmış bir işi takdir etmeyi:</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">“Bana bakın, gidin birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim…!!!”Duâların gücünü:</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">“Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu farketmedi…”</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">Zamana karşı yarışmayı:</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">“O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini karşı sahilden toplarsın..”</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">Mantıklı düşünmeyi:</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">“Ben öyle diyosam öyledir…!!!”</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">İleri görüşlü olmayı:</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">“Çıkmadan önce temiz bi kıyafet giy.. yolda Allah korusun başına birşey gelir kirli kıyafetlerle etrafa rezil olursun.”</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">Hayatın trajikomik yanlarını:</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">“Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürücem…”</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">Hayatın çelişkilerle dolu olduğunu:</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">“Kapa çeneni ve çorbanı iç ..!!”</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">Dayanıklı olmayı:</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">“O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK..!!!”</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">Hava raporu tahmini yapmayı:</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">“Şu dağınıklığa bak… yabancı biri görse odanın ortasından kasırga geçmiş sanır…”</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">Abartmayı:</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">“Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarınla içeri girme diye..!!”</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">Davranış psikolojisini:</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">“Babana çekeceğine biraz bana çekseydin nolurdu …”</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">Olağanüstü durumlara hazırlıklı olmayı:</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">“Dinleme bakalım anne sözü dinlemee…!!! ‘Kafana meteor düşecek kenara çekil’ diye bağırsam onu bile dinlemezsin dimi……!!!!”</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">Kıskanmayı:</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: magenta">” Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bi aileye sahip olmayan, kaç milyon çocuk var biliyor musun...</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GÖNÜLSIZIM, post: 211128, member: 11723"] [LEFT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta]Sabırlı olmayı: “Baban eve gelsin, sen görürsün!”Hakkımızı alacağımızı: “Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı”[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta]Diyalog kurmayı: “Sana bir şey sorduğumda cevap ver” “Ne söyleyeyim anne?” “Sus bana cevap verme”[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta]Tıp bilgilerini: “Gözlerini şaşı yaparken bir gün öyle kalıvereceksin, göreceksin gününü!..”[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta]Olgun olmayı: “Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin”[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta]Genetik bilgilerini: “Büyüdükçe babana çektin”[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta]Bilgeliği: “Benim yaşıma gelde anlarsın o zaman!”[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta]Adaleti: “Bir gün senin de çocukların olacak. İnşallah onlarda sana senin şimdi bana yaptıklarını yaparlar!….”[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta]İyi yapılmış bir işi takdir etmeyi: “Bana bakın, gidin birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim…!!!”Duâların gücünü: “Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu farketmedi…”[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta]Zamana karşı yarışmayı: “O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini karşı sahilden toplarsın..”[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta]Mantıklı düşünmeyi: “Ben öyle diyosam öyledir…!!!”[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta]İleri görüşlü olmayı: “Çıkmadan önce temiz bi kıyafet giy.. yolda Allah korusun başına birşey gelir kirli kıyafetlerle etrafa rezil olursun.”[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta]Hayatın trajikomik yanlarını: “Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürücem…”[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta]Hayatın çelişkilerle dolu olduğunu: “Kapa çeneni ve çorbanı iç ..!!”[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta]Dayanıklı olmayı: “O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK..!!!”[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta]Hava raporu tahmini yapmayı: “Şu dağınıklığa bak… yabancı biri görse odanın ortasından kasırga geçmiş sanır…”[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta]Abartmayı: “Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarınla içeri girme diye..!!”[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta]Davranış psikolojisini: “Babana çekeceğine biraz bana çekseydin nolurdu …”[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta]Olağanüstü durumlara hazırlıklı olmayı: “Dinleme bakalım anne sözü dinlemee…!!! ‘Kafana meteor düşecek kenara çekil’ diye bağırsam onu bile dinlemezsin dimi……!!!!”[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=magenta]Kıskanmayı: ” Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bi aileye sahip olmayan, kaç milyon çocuk var biliyor musun...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Annelerimizden neler ögrendik :)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…