Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Çocuk Gemisi
Çocuk Çocuğa Muhabbet
ANNELERİMİZDEN ÖĞRENDİKLERİMİZ!.......
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="hasret" data-source="post: 54188" data-attributes="member: 3226"><p><span style="color: #ff13ff"><em>İYİ YAPILMIŞ BIR İŞİ TAKDİR ETMEYİ : </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>Bana bakın, gidin birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim...!!! </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>DUALARIN GÜCÜNÜ : </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu fark etmedi... </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>ZAMANA KARŞI YARIŞMAYI : </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini karşı sahilden toplarsın.. </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>MANTIKLI DÜŞÜNMEYİ : </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>Ben öyle diyorsam öyledir...!!! </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>İLERİ GÖRÜŞLÜ OLMAYI : </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>Çıkmadan önce temiz bi çamaşır giy.. yolda Allah korusun başına birşey gelir kirli çamaşırla etrafa rezil olursun. </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>HAYATIN TRAJİKOMİK YANLARINI : </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürecem </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>HAYATIN ÇELİŞKİLERLE DOLU OLDUĞUNU : </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>Kapa çeneni ve çorbanı iç..!! </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>DAYANIKLI OLMAYI : </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK..!!! </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>HAVA RAPORU TAHMİNİ YAPMAYI : </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>şu dağınıklığa bak... Yabancı biri görse odanın ortasından kasırga geçmiş sanır... </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>ABARTMAYI : </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarınla içeri girme diye..!! </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>DAVRANIŞ PSİKOLOJİSİNİ : </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>Babana çekeceğine biraz bana çekseydin noolurdu ... </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>OLAĞANÜSTÜ DURUMLARA HAZIRLIKLI OLMAYI : </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>Dinleme bakalım anne sözü dinlemee...!!! Kafana meteor düşecek kenara çekil diye bağırsam onu bile dinlemezsin di mi......!!!! </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>KISKANMAYI : </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bi aileye sahip olmayan, kaç milyon çocuk var biliyor musun... </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>SABIRLI OLMAYI : </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>Baban eve gelsin, sen görürsün </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>HAKKIMIZI ALACAĞIMIZI : </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>DİYALOG KURMAYI : </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>Sana bir şey sorduğumda cevap ver...!! Ne söyleyeyim anne? Sus!! Bana cevap verme!!! </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>TIP BİLGİLERİNİ : </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>Gözlerini şaşı yaparken bir gün öyle kalıvereceksin </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>OLGUN OLMAYI : </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>GENETİK BİLGİLERİ : </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>Sen de o işe yaramaz babana çektin. </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>BİLGELİĞİ : </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>Benim yaşıma gel de anlarsın o zaman. </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>V E ...ADALETİ : </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>Bir gün senin de çocukların olacak.. İnşAllah onlar da sana senin simdi bana yaptıklarını yaparlar. </em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em></em></span></p><p><span style="color: #ff13ff"><em>AMA OLSUN GENEDE ONLAR HERŞEYİMİZ </em> </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hasret, post: 54188, member: 3226"] [color=#ff13ff][i]İYİ YAPILMIŞ BIR İŞİ TAKDİR ETMEYİ : Bana bakın, gidin birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim...!!! DUALARIN GÜCÜNÜ : Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu fark etmedi... ZAMANA KARŞI YARIŞMAYI : O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini karşı sahilden toplarsın.. MANTIKLI DÜŞÜNMEYİ : Ben öyle diyorsam öyledir...!!! İLERİ GÖRÜŞLÜ OLMAYI : Çıkmadan önce temiz bi çamaşır giy.. yolda Allah korusun başına birşey gelir kirli çamaşırla etrafa rezil olursun. HAYATIN TRAJİKOMİK YANLARINI : Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürecem HAYATIN ÇELİŞKİLERLE DOLU OLDUĞUNU : Kapa çeneni ve çorbanı iç..!! DAYANIKLI OLMAYI : O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK..!!! HAVA RAPORU TAHMİNİ YAPMAYI : şu dağınıklığa bak... Yabancı biri görse odanın ortasından kasırga geçmiş sanır... ABARTMAYI : Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarınla içeri girme diye..!! DAVRANIŞ PSİKOLOJİSİNİ : Babana çekeceğine biraz bana çekseydin noolurdu ... OLAĞANÜSTÜ DURUMLARA HAZIRLIKLI OLMAYI : Dinleme bakalım anne sözü dinlemee...!!! Kafana meteor düşecek kenara çekil diye bağırsam onu bile dinlemezsin di mi......!!!! KISKANMAYI : Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bi aileye sahip olmayan, kaç milyon çocuk var biliyor musun... SABIRLI OLMAYI : Baban eve gelsin, sen görürsün HAKKIMIZI ALACAĞIMIZI : Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı DİYALOG KURMAYI : Sana bir şey sorduğumda cevap ver...!! Ne söyleyeyim anne? Sus!! Bana cevap verme!!! TIP BİLGİLERİNİ : Gözlerini şaşı yaparken bir gün öyle kalıvereceksin OLGUN OLMAYI : Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin GENETİK BİLGİLERİ : Sen de o işe yaramaz babana çektin. BİLGELİĞİ : Benim yaşıma gel de anlarsın o zaman. V E ...ADALETİ : Bir gün senin de çocukların olacak.. İnşAllah onlar da sana senin simdi bana yaptıklarını yaparlar. AMA OLSUN GENEDE ONLAR HERŞEYİMİZ [/i] [/color] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Çocuk Gemisi
Çocuk Çocuğa Muhabbet
ANNELERİMİZDEN ÖĞRENDİKLERİMİZ!.......
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…