Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Anneme mektup
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Satuk Buðra Han" data-source="post: 109351" data-attributes="member: 292"><p><strong><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen"><em><strong>ANNEME MEKTUP</strong></em></span></span></em></strong></p><p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Ben bu gurbet ile düştüm düşeli,</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Her gün biraz daha süzülmekteyim.</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Her gece, içinde mermer döşeli,</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Bir soğuk yatakta büzülmekteyim.</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Böylece bir lâhza kaldığım zaman,</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Geceyi koynuma aldığım zaman,</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Gözlerim kapanıp daldığım zaman,</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Yeniden yollara düzülmekteyim.</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Son günüm yaklaştı görünesiye,</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Kalmadı bir adım yol ileriye;</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Yüzünü görmeden ölürsem diye,</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Üzülmekteyim ben, üzülmekteyim.</span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Sair: <span style="color: #810081">Necip Fazıl Kısakürek</span></span></span></strong></em></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Satuk Buðra Han, post: 109351, member: 292"] [B][I][SIZE=4][COLOR=darkgreen][I][B]ANNEME MEKTUP[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/I][/B] [INDENT][I][B][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Ben bu gurbet ile düştüm düşeli,[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Her gün biraz daha süzülmekteyim.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Her gece, içinde mermer döşeli,[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Bir soğuk yatakta büzülmekteyim.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Böylece bir lâhza kaldığım zaman,[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Geceyi koynuma aldığım zaman,[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Gözlerim kapanıp daldığım zaman,[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Yeniden yollara düzülmekteyim.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Son günüm yaklaştı görünesiye,[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Kalmadı bir adım yol ileriye;[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Yüzünü görmeden ölürsem diye,[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Üzülmekteyim ben, üzülmekteyim.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Sair: [COLOR=#810081]Necip Fazıl Kısakürek[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][/I] [/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Anneme mektup
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…