Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Apartman yöneticisinden başörtü yasağı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="medreseli" data-source="post: 134233" data-attributes="member: 6261"><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Her şey akar, su, tarih, yıldız, insan ve fikir: </span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Oluklar çift, birinden nur akar, birinden kir. </span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Çatlıyor, yırtınıyor yokuşu sökmek için. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Hey Sakarya, kim demiş suya vurulmaz perçin</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Eyvah, eyvah, Sakarya'm, sana mı düştü bu yük? </span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Bu dâvâ hor, bu dâvâ öksüz, bu dâvâ büyük!.. </span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Ne ağır imtihandır, başındaki Sakarya! </span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Binbir başlı kartalı nasıl taşır kanarya? </span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">İnsandır sanıyordum mukaddes yüke hamal; </span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Hamallık ki, sonunda, ne rütbe var, ne de mal, </span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Yalnız acı bir lokma, zehirle pişmiş aştan: </span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Ve ayrılık, anneden, vatandan, arkadaştan! </span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">İnsan üç beş damla kan, ırmak üç beş damla su: </span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Bir hayata çattık ki, hayata kurmuş pusu. </span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Geldi ölümlü yalan, gitti ölümsüz gerçek: </span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Siz, hayat süren leşler, sizi kim diriltecek?</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Kafdağı’nı assalar, belki çeker de bir kıl! </span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Bu ifritten sualin, kılını çekmez akıl! </span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Sen ve ben, gözyaşıyla ıslanmış hamurdanız; </span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Rengimize baksınlar, kandan ve çamurdanız! </span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Akrebin kıskacında yoğurmuş bizi kader; </span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Aldırma, böyle gelmiş, bu dünya böyle gider</span></span></p><p style="text-align: center"></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Bana kefendir yatak, sana tabuttur havuz: </span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Sen kıvrıl, ben gideyim, Son Peygamber kılavuz! </span></span></p></p> <p style="text-align: center"></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya: </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya!</span></span></p> </p><p></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px">n f kesintiler</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="medreseli, post: 134233, member: 6261"] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Her şey akar, su, tarih, yıldız, insan ve fikir: [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Oluklar çift, birinden nur akar, birinden kir. [/SIZE][/FONT] [SIZE=4][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Çatlıyor, yırtınıyor yokuşu sökmek için. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Hey Sakarya, kim demiş suya vurulmaz perçin[/SIZE][/FONT] [SIZE=4][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Eyvah, eyvah, Sakarya'm, sana mı düştü bu yük? [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Bu dâvâ hor, bu dâvâ öksüz, bu dâvâ büyük!.. [/SIZE][/FONT] [SIZE=4] [/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Ne ağır imtihandır, başındaki Sakarya! [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Binbir başlı kartalı nasıl taşır kanarya? [/SIZE][/FONT] [SIZE=4] [/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]İnsandır sanıyordum mukaddes yüke hamal; [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Hamallık ki, sonunda, ne rütbe var, ne de mal, [/SIZE][/FONT] [SIZE=4][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Yalnız acı bir lokma, zehirle pişmiş aştan: [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Ve ayrılık, anneden, vatandan, arkadaştan! [/SIZE][/FONT] [SIZE=4] [/SIZE] [SIZE=4] [/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]İnsan üç beş damla kan, ırmak üç beş damla su: [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Bir hayata çattık ki, hayata kurmuş pusu. [/SIZE][/FONT] [SIZE=4] [/SIZE] [SIZE=4] [/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Geldi ölümlü yalan, gitti ölümsüz gerçek: [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Siz, hayat süren leşler, sizi kim diriltecek?[/SIZE][/FONT] [SIZE=4][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Kafdağı’nı assalar, belki çeker de bir kıl! [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Bu ifritten sualin, kılını çekmez akıl! [/SIZE][/FONT] [SIZE=4] [/SIZE] [SIZE=4] [/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Sen ve ben, gözyaşıyla ıslanmış hamurdanız; [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Rengimize baksınlar, kandan ve çamurdanız! [/SIZE][/FONT] [SIZE=4] [/SIZE] [SIZE=4] [/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Akrebin kıskacında yoğurmuş bizi kader; [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Aldırma, böyle gelmiş, bu dünya böyle gider[/SIZE][/FONT] [CENTER][SIZE=4][/SIZE][/CENTER] [SIZE=4][/SIZE][CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Bana kefendir yatak, sana tabuttur havuz: [/SIZE][/FONT] [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Sen kıvrıl, ben gideyim, Son Peygamber kılavuz! [/SIZE][/FONT][/CENTER] [SIZE=4] [/SIZE] [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya: [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya![/SIZE][/FONT][/CENTER] [/CENTER] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=4] [/SIZE] [SIZE=4]n f kesintiler[/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Apartman yöneticisinden başörtü yasağı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…