Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Edebiyat
Aradan Çıksın Diye...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bardak" data-source="post: 121908" data-attributes="member: 1298"><p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Yas tutan söyleyin başka ne tutsun</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Son kullanma tarihi geçmişken mecalimin</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Üstüme, iki beden dar gelir ölülerin elbisesi</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Ne zaman kalsam kendime hep</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Yanlış kuşlar uçar çocukluğumun üstünden</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Eski bir yetimden esinlenen çocukluğumun </span></span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen"></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Şimdi ne anlatsam size tuhaf kaçar, susayım</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Mahrumdu meleklerden geceleri konduğum pencere kenarları</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Sapanla çocuk vuruyordu bahçemizdeki kuşlar</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Meydana saklanmış adamlar geçmişiyle korkuturdu beni</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Aklımı bu yüzden yitirdim</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Özenle kırılırken kalbim… kefilim yok</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Aradan çıksın dedim bu yüzden yaşıyorum</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen"></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Nereye gitsem yakışmadım beni kim aklayacak</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Ne büyük bir yanılgıyım bu şehrin ortasında</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Kendimi gammazladım yoksa çıldıracaktım</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen"></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Şimdi, mübaşirler bağırsın diye adımı ortalıkta</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Yaraladım, gövdemdeki telaşa uymayan gençliğimi</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Son hamle bana düştü</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Koltuğunda büyük bir kibirle oturan hakime</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Açıkça teklif ettiğim rüşvetten sıyırdım</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Verdiğim bahşişi kabul etmezken beni mahşere uyandıran melekler</span></span></strong></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bardak, post: 121908, member: 1298"] [RIGHT][I][B][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Yas tutan söyleyin başka ne tutsun Son kullanma tarihi geçmişken mecalimin Üstüme, iki beden dar gelir ölülerin elbisesi Ne zaman kalsam kendime hep Yanlış kuşlar uçar çocukluğumun üstünden Eski bir yetimden esinlenen çocukluğumun Şimdi ne anlatsam size tuhaf kaçar, susayım Mahrumdu meleklerden geceleri konduğum pencere kenarları Sapanla çocuk vuruyordu bahçemizdeki kuşlar Meydana saklanmış adamlar geçmişiyle korkuturdu beni Aklımı bu yüzden yitirdim Özenle kırılırken kalbim… kefilim yok Aradan çıksın dedim bu yüzden yaşıyorum Nereye gitsem yakışmadım beni kim aklayacak Ne büyük bir yanılgıyım bu şehrin ortasında Kendimi gammazladım yoksa çıldıracaktım Şimdi, mübaşirler bağırsın diye adımı ortalıkta Yaraladım, gövdemdeki telaşa uymayan gençliğimi Son hamle bana düştü Koltuğunda büyük bir kibirle oturan hakime Açıkça teklif ettiğim rüşvetten sıyırdım Verdiğim bahşişi kabul etmezken beni mahşere uyandıran melekler[/COLOR][/SIZE][/B][/I][/RIGHT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Edebiyat
Aradan Çıksın Diye...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…