aradığın heryerde...

ebrar172

Well-known member
arıyorsun diilmi..
herkes artık sevgi kalmadı para herşeyin ilacı desede sen yinede arıyorsun...sakın vazgeçme senin içindeki ümidin ölmesini bekleyen o ruhsuzlar sürüsüne yenilme...inandığın sürece sevgiye o hep var olacak ve sen onu bulamasan bile inanıyorsan eger birgün o seni bulacak...
sevgi; bir insan neden sadece bir kadına veya bir erkege sevgi duymayı önemser...önemsizmi peki hayır tabiki ama tek diil o kadar çokki yer gök sevilecek şeyle dolu yeterki isteyin,göreceksiniz..
saksıdaki bir sardunyanın açtığını görmek..güneş doğmaya başladığında neşeyle ötüşen kuşları duymak..
geceyarısından çok sonra balıkçı teknelerinin denize açılışlarını seyretmek..
yuvasındaki yarusuna ölmesin diye agzında yem taşıyan kuş,,minicik bir bebeğin uyurken sen gitme diye parmağını sıkıca tutması...ah bir bilsen o anı, içinden neler kopar hem aglamak istersin hem gulmek..koşarak gelip seni sıcacık öpen minik bir çocuk...
ve sen seviyorsun diye sabah erkenden kalkıp sana sıcacık simitler getiren geç kaldığı için
işe koşarak giden bir adam...

herkesi sevmektir sevmeye çalışmaktır sevgi. aslında eger sadece bir kişiyse istediğin kendini yokla bu sence sevgimi yoksa bencillikmi...
bazen insan seviyorum sanırken aslında unutur ki sevgi herşeyi içine alabiliyorsa hayat denen koskoca salıncaktan yer kalmadı diye birşeyleri aşagıya atmıyorsa...ve senin sevdiğini onu doğuran kadın senin kadar belkide senden fazla seviyorsa ki bu sana batmıyorsa..
çözmüşsün demektir sevgi halatındaki kör düğümleri o halat düğümsüz olmalı unutma ancak öylelikle rahatça aşacak engelleri...

annem herkesi severdi ve hala sever sorgusuz ,sualsiz..çocuktum sormuştum birğün;
annecim neden herkes seni bu kadar seviyor? diye..
bilmem bitanem demişti..bende onları çok seviyorum belkide bu yüzdendir...

en sevmediğiniz insana bir tebessüm edin içten ama isteyerek bakın neler oluyor...ve nasıl hayat daha lezzetli,daha yaşanası oluyor bir anda...

yapamam demeyin sakın..Rabbim dünyayı sevgi üzerine yarattı ve bu dünyadaki anlamı çözmenin tek yolu sevgi..

dilerim sizler, bizler diye bişey kalmasın sadece bizler olalım..ve hep beraber Rabbimizin sevdikleri arasına katılalım..biz birbirimizi sevmezsek nasıl isterizki YARATAN RABBİM bizi sevsin...hepinizi seviyorum kardeşlerim ,biliyorumki sizlerde Allah rızası için herkesi sevenlersiniz..Rabbim kazandım sanıp kaybedenlerden değil,kaybettim sanıp kazananlardan ve o kaybedenlerin elinden tutup kaldıranlardan eylesin inşaallah..

selam ve dua ile Yaratan Rabbim, hepimizi sevgisiyle rahmetiyle kuşatsın.....