bende aranıza geleli daha 10 dak oldu umarım beni aranızda gormekten mutluluk duyarsınız....
T türbanli New member 27 Mar 2007 #1 bende aranıza geleli daha 10 dak oldu umarım beni aranızda gormekten mutluluk duyarsınız....
TaLHa Nur-u Aynım Yönetici 27 Mar 2007 #3 sewal ' Alıntı: bende aranıza geleli daha 10 dak oldu umarım beni aranızda gormekten mutluluk duyarsınız.... Genişletmek için tıkla ... Hosgeldiniz ..nickinizi ben düzelttim .. eski kullanıcı adınız ile ve şifreniz ile bağlanmanmanız gerekmekdedir sadece görünecek isminiz i değişdirdik...
sewal ' Alıntı: bende aranıza geleli daha 10 dak oldu umarım beni aranızda gormekten mutluluk duyarsınız.... Genişletmek için tıkla ... Hosgeldiniz ..nickinizi ben düzelttim .. eski kullanıcı adınız ile ve şifreniz ile bağlanmanmanız gerekmekdedir sadece görünecek isminiz i değişdirdik...
TaLHa Nur-u Aynım Yönetici 28 Mar 2007 #7 sewal ' Alıntı: ya arkadaslar üzgünüm ben bu nicki duzeltemiyorum sorry Genişletmek için tıkla ... Düzelttiğimi sölemişdim...
sewal ' Alıntı: ya arkadaslar üzgünüm ben bu nicki duzeltemiyorum sorry Genişletmek için tıkla ... Düzelttiğimi sölemişdim...