Arkadaşınızın bilgisayarını görün hemde izni ile

Hersiniyen

Well-known member
Burası illegal program paylaşım alanı değilki :( ama illa isterseniz değişik şekillerde temin edilebilir.

istiğna ' Alıntı:
evt bende.bize yardımcı olun lütfen...bide şifreyi bilmek şart mı?

Burada şifreyi karşılıklı olarak siz kendiniz belirliyorsunuz. _________________________________________________Konuyu biraz daha açalım. Program karşılıklı olarak iki bilgisayarda kurulması gerekiyor, başta belirtmiştik izinli bağlantı :)
Program kurulduktan sonra otomatik olarak ID veriyor. Bağlanacağımız bilgisayarın IDsini sağ taraftaki yere yazıp connect to partnere tıklıyoz :D Buyrun size ID örneği 19 822 277 bağlanmayın ama :)

Gerçi ben hiç bağlanmadım ama ücretli programlara göre daha kullanışlı gibi(ücretlilerde port açma sıkıntısı var)
NOT: İNDİRDİĞİNİZ TÜM PROGRAMLARI VİRÜS TARAMASINDAN GEÇİRİNİZ

Hersiniyen

Well-known member
Merih ' Alıntı:
yalnız bu program vista için xp de çalişmayabilir.
illa vista için olduğunu sitesi belirtmiyor. Ben xpde kurdum sorun çıkmadı.
illailayh ' Alıntı:
kim ugraşır he he he he banane arkadaslarımın dosyalarından:):):)
Öyle demeyin ihtiyaç olduğunda oldukça kullanışlı oluyor, ama ihtiyaç yoksa niye uğraşalım haklısın :)_________________________________________________
istiğna ' Alıntı:
abi kim bunları yapıcak peki?

çok zor değilki oldukça kolay bir kurulum ve ayarlaması var, sen buna zor dersen remote administratora ne dersin acaba :)

istiðna

Active member
çok zor değilki oldukça kolay bir kurulum ve ayarlaması var, sen buna zor dersen remote administratora ne dersin acaba :)

what dedin abi?

istiðna

Active member
abi siz bilgisayarcısınız,bizide öylemi sanıyosunuz.ben daha harfleri zor buluyom,sizde git arkadasının bilgisayarını kontrol et diyorsunuz.ya bunu şöyle basit bi yolu yok mu?bide arkadaşın haberi olmasa olur mu?şunları şöyle basit bi diile anlatın anlayayım.

Hersiniyen

Well-known member
istiğna ' Alıntı:
abi siz bilgisayarcısınız,bizide öylemi sanıyosunuz.ben daha harfleri zor buluyom,sizde git arkadasının bilgisayarını kontrol et diyorsunuz.ya bunu şöyle basit bi yolu yok mu?bide arkadaşın haberi olmasa olur mu?şunları şöyle basit bi diile anlatın anlayayım.
Bilgisayarcı deilim :), arkadaşının haberi olmaması olayına gelince oda olur ama o hack/lamerlik olur biz burada yasal programları veriyoruz.

istiðna

Active member
_ahmet_ ' Alıntı:
Bilgisayarcı deilim :), arkadaşının haberi olmaması olayına gelince oda olur ama o hack/lamerlik olur biz burada yasal programları veriyoruz.

tamam o zaman burda yasal olan programlardan bahsedin.ama benim anlıyacgım dilde olsun.lütfen

Bu alana bir cevap yazın...