Normal
Burası illegal program paylaşım alanı değilki ama illa isterseniz değişik şekillerde temin edilebilir.Burada şifreyi karşılıklı olarak siz kendiniz belirliyorsunuz. _________________________________________________Konuyu biraz daha açalım. Program karşılıklı olarak iki bilgisayarda kurulması gerekiyor, başta belirtmiştik izinli bağlantı Program kurulduktan sonra otomatik olarak ID veriyor. Bağlanacağımız bilgisayarın IDsini sağ taraftaki yere yazıp connect to partnere tıklıyoz Buyrun size ID örneği 19 822 277 bağlanmayın ama Gerçi ben hiç bağlanmadım ama ücretli programlara göre daha kullanışlı gibi(ücretlilerde port açma sıkıntısı var)NOT: İNDİRDİĞİNİZ TÜM PROGRAMLARI VİRÜS TARAMASINDAN GEÇİRİNİZ
Burası illegal program paylaşım alanı değilki ama illa isterseniz değişik şekillerde temin edilebilir.
Burada şifreyi karşılıklı olarak siz kendiniz belirliyorsunuz. _________________________________________________Konuyu biraz daha açalım. Program karşılıklı olarak iki bilgisayarda kurulması gerekiyor, başta belirtmiştik izinli bağlantı
Program kurulduktan sonra otomatik olarak ID veriyor. Bağlanacağımız bilgisayarın IDsini sağ taraftaki yere yazıp connect to partnere tıklıyoz Buyrun size ID örneği 19 822 277 bağlanmayın ama
Gerçi ben hiç bağlanmadım ama ücretli programlara göre daha kullanışlı gibi(ücretlilerde port açma sıkıntısı var)
NOT: İNDİRDİĞİNİZ TÜM PROGRAMLARI VİRÜS TARAMASINDAN GEÇİRİNİZ