Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
artik 11 ay izinliyim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Eyvàh!" data-source="post: 7839" data-attributes="member: 12"><p><strong><span style="font-size: 12px">Her yaptığın iş deftere geçiyor... Mevsimlik elbise giyer gibi Ramazan </span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px">müslümanı olma... Sonra da Allah ısmarladık cami... ben tam 11 ay izinliyim...</span></strong></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Cuma günleri yoklamaya geleceğim, beni unutma... Ramazandaki yerimi yine </strong></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><strong>alırım... Kahvede bizim komşu ile şeytanın emri olan kumarı oynayacağız... </strong></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><strong>İçki içecek, haram yiyeceğiz.. Benim babam alim adamdı ben onun oğluyum... </strong></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Benim oğlum hafızdır ben onun babasıyım demekle yakanı kurtaramazsın... </strong></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Boşu boşuna kendini avutma...</strong></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Şayet yakınımızın hacı veya hoca olması bizi kurtaracak olsaydı.. Peygamber </strong></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><strong>efendimiz kızı Fatıma'ya <u><span style="color: darkorange">" ey kızım fatıma babam peygamber diye </span></u></strong></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: darkorange"><u>güvenme ha</u>"</span> diyerek ikaz edermiydi...?</strong></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Evet, ne hale geldik bunu biliyorsunuz... İnsanlıktan uzak olanlar tuzak kurdu.. </strong></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Biz de o tuzağın iplerini örüyor, önümüzdeki tehlikeyi görmüyoruz...</strong></span></p><p> </p><p><u><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorange"><strong>Böyle nereye gidiyorsun Aziz Kardeşim...</strong></span></span></u></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Bindiğin uçağın pilotu kim? Hangi meydana inecek? Bu körlüğün sonu yok mu?</strong></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Cenab-ı Allah'ın : <span style="color: darkorange">-" Habibim bırak onları kendi hallerine, yesinler, içsinler, </span><span style="color: darkorange">eğlensinler, onları emel oyalayıp dursun... Sonra bilecek onlar " (Hicr 3 )</span></strong></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Bu tehdidin karşısında hala teslim bayrağını çekmeyecek miyiz... </strong></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Bu gafiller sürüsünün peşinden gitmenin zararını anlamayacak mıyız daha?</strong></span></p><p> </p><p><u><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorange"><strong>EY MÜSLÜMAN...</strong></span></span></u></p><p> </p><p><u><span style="font-size: 12px"><strong>Allah'ı Rab, Hz Muhammed'i (sav) önder,</strong></span></u></p><p> </p><p><u><span style="font-size: 12px"><strong>İslam'ı nizam olarak kabul ettiysen... Zalime karşı dur, zillete boyun eğme</strong></span></u></p><p> </p><p><u><span style="font-size: 12px"><strong>Söz ver ey ufukta batmaya hazır güneş..Yarın yine böyle doğacaksın değil mi?</strong></span></u></p><p> </p><p><u><span style="font-size: 12px"><strong>Ve sen... ve sen...</strong></span></u></p><p> </p><p><u><span style="font-size: 12px"><strong>Ey nil misali çağlayan kardeş...</strong></span></u></p><p> </p><p><u><span style="font-size: 12px"><strong>Çağdaş firavunları biliyorsun değil mi?????????????</strong></span></u></p><p>itimat...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Eyvàh!, post: 7839, member: 12"] [B][SIZE=3]Her yaptığın iş deftere geçiyor... Mevsimlik elbise giyer gibi Ramazan [/SIZE][/B] [B][SIZE=3]müslümanı olma... Sonra da Allah ısmarladık cami... ben tam 11 ay izinliyim...[/SIZE][/B] [SIZE=3][B]Cuma günleri yoklamaya geleceğim, beni unutma... Ramazandaki yerimi yine [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]alırım... Kahvede bizim komşu ile şeytanın emri olan kumarı oynayacağız... [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]İçki içecek, haram yiyeceğiz.. Benim babam alim adamdı ben onun oğluyum... [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Benim oğlum hafızdır ben onun babasıyım demekle yakanı kurtaramazsın... [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Boşu boşuna kendini avutma...[/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Şayet yakınımızın hacı veya hoca olması bizi kurtaracak olsaydı.. Peygamber [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]efendimiz kızı Fatıma'ya [U][COLOR=darkorange]" ey kızım fatıma babam peygamber diye [/COLOR][/U][/B][/SIZE] [SIZE=3][B][COLOR=darkorange][U]güvenme ha[/U]"[/COLOR] diyerek ikaz edermiydi...?[/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Evet, ne hale geldik bunu biliyorsunuz... İnsanlıktan uzak olanlar tuzak kurdu.. [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Biz de o tuzağın iplerini örüyor, önümüzdeki tehlikeyi görmüyoruz...[/B][/SIZE] [U][SIZE=3][COLOR=darkorange][B]Böyle nereye gidiyorsun Aziz Kardeşim...[/B][/COLOR][/SIZE][/U] [SIZE=3][B]Bindiğin uçağın pilotu kim? Hangi meydana inecek? Bu körlüğün sonu yok mu?[/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Cenab-ı Allah'ın : [COLOR=darkorange]-" Habibim bırak onları kendi hallerine, yesinler, içsinler, [/COLOR][COLOR=darkorange]eğlensinler, onları emel oyalayıp dursun... Sonra bilecek onlar " (Hicr 3 )[/COLOR][/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Bu tehdidin karşısında hala teslim bayrağını çekmeyecek miyiz... [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Bu gafiller sürüsünün peşinden gitmenin zararını anlamayacak mıyız daha?[/B][/SIZE] [U][SIZE=3][COLOR=darkorange][B]EY MÜSLÜMAN...[/B][/COLOR][/SIZE][/U] [U][SIZE=3][B]Allah'ı Rab, Hz Muhammed'i (sav) önder,[/B][/SIZE][/U] [U][SIZE=3][B]İslam'ı nizam olarak kabul ettiysen... Zalime karşı dur, zillete boyun eğme[/B][/SIZE][/U] [U][SIZE=3][B]Söz ver ey ufukta batmaya hazır güneş..Yarın yine böyle doğacaksın değil mi?[/B][/SIZE][/U] [U][SIZE=3][B]Ve sen... ve sen...[/B][/SIZE][/U] [U][SIZE=3][B]Ey nil misali çağlayan kardeş...[/B][/SIZE][/U] [U][SIZE=3][B]Çağdaş firavunları biliyorsun değil mi?????????????[/B][/SIZE][/U] itimat... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
artik 11 ay izinliyim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…